Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sanırım etkisi var, baksana teşekkür bile almışsın.helal kız sana.haktan eğer senin için bi sakıncası olmayacaksa memnun olurum bi örnek cv yollarsan, bizimde işimize çok yarar sanırım ozaman dualarımız hep senle olur :))
hissetmemek mümkün değildeen az acıyla biter inşallah canım çok saol

rica ederim canım ne demek
damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış:)
gerçektan çok doğru bi söz olmuş :)) katılyorum sana

canım ya klay gelsin,

şarköyde güzelmiş gaklibaa öylemi

canım iyi tatiller
benimde az kaldı eyooooooooo.....
15 gün balayı izni kısmetse fethiyeye gideceğiz orda kendime geleceğim
fethiye çok güzel yaa bizde 2. balayımıza gitmiştik ama hiçkimse bilmiyo burdaki arkadaşlardan başka :)) doğası çok güzel :lepi:

sende sağol haktann şimdiden hayırlı yolculuklar benim içinde tatil yap olurmu cnm nereye gidiyorsunuz tatile cnm

canım önce izmir sonra çeşme foça özdere falan gezicez yani hergün allah izin verirse..

alınyazım msn adresini özelden yolla bana hayatım
sana yollayayım cvmi hemen

inşallah canımm çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
kızlar artık ben çıkıyorum geç bile kaldım 1 saat sürüyo anneme gitmek çünkü
öpüyorum hepinizi teker teker
sohbetiniz bol olsun şimdiden herkese iyi haftasonlarıı
görüşmek üzereeeezemuszemusa.s.

fethiye çok güzel yaa bizde 2. balayımıza gitmiştik ama hiçkimse bilmiyo burdaki arkadaşlardan başka :)) doğası çok güzel :lepi:

:))) 2. baayı süpermiş....
ben 2 sene önce gitmiştim hayran kalmıştımm
ama nişanlım bu gidişimizde paraşütle atlayacağız diyor bakalım başıma neler gelecek
sağ salim döneriz inşallah

iyi tatiller canım :1hug:

güle güle cnm allahıma emanet ol iyi tatiller kendine iyi bak görüşmek üzere:1hug:

deryacığım şimdiden iyi tatiller cnm sende benim için tatil yap olurmu inşallah kazasız gidip kazasız gelirsiniz cnm

slm kawy hoşgeldin cnm hayırlı cumalar nasılsın???

sanada hayırlı cumalar canımm iyi walla ama azcık canım sıkkın hayatım çok güsel newresim takımı ısmarlamıştık çok beğenmiştimm yokmuş mağazadada depodada sonra zar zor başka beğendim oda yokmuşş aksilik ya canım sıkıldı ona çok ne şanssızım ben yaaa:gitme:

bencede süper oldu inş 3. de 29 ekimde :)
ya eşime bende paraşütle atlauyalım diye gizli gittiğimiz için olmaz başımıza biey glirse millete yalan söylediğimiz söylemek zorunda kalırız dedi.ama bence atla süper olacak eminim :)
selam kıslara.s.

canım hoşgeldin nasılsın
senle doğum günümüzde tarihimizde aynıymış :))

kawy olsun cnm daha düğününe var başka model görürsün onu beğenirsin tatlım sıkma canını naptın sen mobilya işini hemen almayı düşünüyormusun yoksa erteledinmi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…