Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canlarım bugün cuma biz yemeği erken yiyoruz erkeklerden önce onlar cumaya gittiği için geç yiyorlar yemekten gelince devam ederiz inşallah hepinizi öpüyorum kocaman allahıma emanet olun öğleden sonra görüşmek üzere byby

kawy olsun cnm daha düğününe var başka model görürsün onu beğenirsin tatlım sıkma canını naptın sen mobilya işini hemen almayı düşünüyormusun yoksa erteledinmi cnm

ama ben onu çok beğenmiş belki gelirrr.... mobilyaları hemen almıcamda canım yawaş yawaş eşyalara başlıoz malum şehir deiştircem son ana bişi bırakma şansım yokk enaz 2 ay önce herşeyin hazır olması lazımki 1 kerede gitsin çeyizlerr... bu arada afiyet olsun şekercimm sonra görüşürüz

alınyazım evet şarköy çok güsel hayatım:9 ben yıllardır oraya giderim.
mutlu kız üzülme sende en kısa zamanda gidersin merak etme canımmm

deryacım
cok zevkli paraşütle atlamak:)
kawy hoşgeldin sekerim:)

yaa kavy çok pardon ben aralıkla eylülü arıştırmışım ((( december ı eylül sanmıştım deyince anladım

ooh poka ne güzel sefan olsun bizim yerimizede eğlen şekerim

mutlukız olsun sende bayramda sefam olsun dersin az kaldı zaten

alınyazım neolcak canım önemli deil bende bu yaşa geldim ayları ing. hala karıştırırımmkaydirigubbakcemile3

neyse kıslar benimde çıkmam lazım ewde yapılcak bikaç şey onları halledeyim sonra dışarı çıkçam kalmasınn annem çok pis kısıoo burda yapamıon kendi ewin olsun görcem seni 2. gün geri getircekler walla dioolaelaelaelaelae öptm hepinizii sonra görüşürüzz

sorun deilim hayatımm ah keşke bende iş bulsamda başımı kaldıramasam gık demem çalışırım walla bunaldım ewde durmaktannmirmirmirmir

inşallah bulursun en kısa zamanda canım benim:)
insanoğlu işte herkes bulunduğu konumdan şikayetçi:)
çalışan bi evde otursam dio. evde oturan çalışsam dio:)))))

şaka bi yana sürekl,i oturmak cidden zor canım. umarım bi iş bulursun..

birsam gelmiş, hoşgelmiş :) naber canım ?

cssa da gelmiş :) nasılsınız bakalım ?

iyiyim cnm sen nasılsın.gerçi 1 saate kadar çıkmam lazım.terapim vardı bugün değil di ama dr bugüne aldı oraya gidicem.üff sıkıldım bu işlerden

hmm güsel geçer birsamcım inş bilirim çok sıkıntılıdır o seasanlar az gitmedim Rabbim yardımcın olsun cnm

alınyazıma yakalanmışsızz:)

mrb kızlar nasılsınız biz iiz çok şükürr
allah iyilik versin tatlım
iyiyim cnm sen nasılsın.gerçi 1 saate kadar çıkmam lazım.terapim vardı bugün değil di ama dr bugüne aldı oraya gidicem.üff sıkıldım bu işlerden

hadi bakalım, terapiler güzel oluyo dimi? bende gitmiştim 1 sene boyunca gittikçe rahatlardım şimdi yine gitsem çok ii olacak ama (( sen devlet hastanesinemi gidiyosun

allah iyilik versin tatlım

hadi bakalım, terapiler güzel oluyo dimi? bende gitmiştim 1 sene boyunca gittikçe rahatlardım şimdi yine gitsem çok ii olacak ama (( sen devlet hastanesinemi gidiyosun

evet devlet hastanesi cnm.ömür boyu böle devam edecek.ne ialcı bırakabilip bebek sahibi olcam ne de ilaçsız terapisiz durabilcem.amann pek bi sıkkınım bugün.gitmeden herşeyi sölicem diyorum dra gidince susup kalıyom ne salağım töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…