Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

öle düşünme birsancım herşey güsel olacak böle düşünürsen tedavi bi işe yaramaz olumlu düşünnn

öle düşünme birsancım herşey güsel olacak böle düşünürsen tedavi bi işe yaramaz olumlu düşünnn

saol cnm.bazen diyorum ne dertler var.gittiğim de görüyorum da.ama işte sanki tek sorun yaşayan kendisiymiş gibi oluyo insan işte

canım sıkma kendini bu kadar söyleyeceklerini gizleme, bebk sahibi olmak istediğinden bahsettinmi mesela? bnuda bilirse daha yardımcı olabilir belki.kendinide üzme canım herşeyin bi zamanı var herşey güzel olacak onu düşün.herşey düşüncede biter
benim terapilerim güsel değil çook sıkıntılı geçerdi alınyazımsın

neden canım konudan kaynaklımı ? ben çok memnundum, bide başlarda gitmeyi hiç istememiştim ?

saol cnm.bazen diyorum ne dertler var.gittiğim de görüyorum da.ama işte sanki tek sorun yaşayan kendisiymiş gibi oluyo insan işte

aynen öyle en büyük sorunda bu ya, en kötüsü bizim başımızdaki gibi.bir laf duymuşsundur belki

Sanmaki sendeki dert kimsede yok
Oysaki sendeki derde şükreden çok

kızlar ben çıkıyım yavaş yavaş anca hazırlanırım.gelince girerim inş.görüşürüz

naber cannlarrr
burası çok sıcak resmen pantolonumun ıslandığını hissediyorum sıcaktan(
sizde ne var ne yok

burasıda yanıo şimdi:) sabah ki hava ile ilgisi yok.

hayırdır mutlukız ne oldu ki?

ay angel varya biraz kendimi bıraksam uyucam o dereceyim yani gözler gitti gidicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…