sende bişi yazıp kaçıyon yaa
hadi sohbet konusu aç bebişimmm:)))
slm bende geldim ama yeniyi daha yaa düğünüm var 26 eylül de inşş yazıları okudum temelli heycan bastı yaa
kızlaarr bizim düğün c.tesi gününe denk geliyo p.tesi falan balayına çıkmayı düşünüyoruzz Bursa da nişanlımın abisinin yazlığı var oraya gitcez büyük ihtimal ama nasıl olur ki ekim ayında Bursa gidip gören var mı ki aranızdaa
İyiyim tatlım bende..Aynen katılıyorum tatil konusunda...Ben de yeni döndüm tatilden..Bulantı mı???Ben operasyon geçirdim canım.Artık hamiş değilim...:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım. haberim yoktu.
sorun neydi?
oofffff kızlarrrr çok sıkıldım yaaaaaa.
hadi bi konu açalım kıskançmısınız yoksa değilmisiniz:)
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Çok yoruldum sabah 9 dan bu yana ayaktayım.Pasta börek....vs faslından sonra kahvaltı ,sonra ütü (halen bitmedi),sonrada dip köşe temizlik epeyce yoruldum.Acıkmışımda şimdi bir yandan yemek yiyorum bir yandan da size yazıyorum.
Umarım herkesin keyfi yerindedir
Ben acaip kıskancım:) Valla kocama bakanı yakarım:sinifsinif:
Hoşgeldin mısracım kolay gelsin tatlım.Ben iyiyim,sen nasılsın?
Tatilin bitmedi mi hala...
slm bende geldim ama yeniyi daha yaa düğünüm var 26 eylül de inşş yazıları okudum temelli heycan bastı yaa
delikafadulden Ay ne yazsam tıkandım haaaa:sinifsinif:
Yaz da bitiyor..Ona üzülüyorum ben.Bu yaz adam gibi denize giremedim bilemafoldumben
Hoşgeldin canım..a.s.No heyecan no panik..Relax ol herşey çok iyi geçer emin ol canımcım...:teselli:
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Çok yoruldum sabah 9 dan bu yana ayaktayım.Pasta börek....vs faslından sonra kahvaltı ,sonra ütü (halen bitmedi),sonrada dip köşe temizlik epeyce yoruldum.Acıkmışımda şimdi bir yandan yemek yiyorum bir yandan da size yazıyorum.
Umarım herkesin keyfi yerindedir
Yarın son tatil günüm(((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?