Yanlış yerden alıntı yapmışım özür yasmincim.
Sorularım Nurem'E :)))))))
artık yoruldum... 2 haftalık evliyim 1 haftası zaten balayıydı bir hafta oldu yani.. çalışıyorum ve eve gelince herşey dört dörtlük olmuyor. eşimden de nerde senin kadınlığın laflarını duymak hiç hoş değil... şimdiden sıkıldım...
İnşallah canım.Önden güzel bir tatil,ardından da keyifli bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorum:Saruboceq:
Öncelikle hoşgeldin cnm.
Allah mutluluğunuzu artırsın.
Giriş sorularımızı sordular mı bilmiyorum geçmişe hiç bakmadım.
Seni tanımamızadına sorularımızı cevaplarsan seviniriz.
Nerde yaşıyorsun?
Kaç yaşındasın?
Eşinin yaşı kaç?
Eşin ne iş yapıyor?
Çalışıyor musun?
Bebek konusuna gelincede kendini hazır hissediyorsan neden olmasın
kızlar ya acayip yoğunuz bugün nolduysa giremedimde hiç, nabersiniz güzeller
artık yoruldum... 2 haftalık evliyim 1 haftası zaten balayıydı bir hafta oldu yani.. çalışıyorum ve eve gelince herşey dört dörtlük olmuyor. eşimden de nerde senin kadınlığın laflarını duymak hiç hoş değil... şimdiden sıkıldım...
Yok ben ilk yazıyorum:) Ankara Balgat'da evimiz.Benim yaşım 25 eşimin 30. Eşim Mali Müşavir ben de muhasebeciyim... Evlenmeden önce 6 yıllık beraberliğimiz vardı. Gezmeye tozmaya çok doydum:) kaydirigubbakcemile
evet tatlım ya
giremedin bugün hiç böle yoğun olmazdın:))
valla ya sorma bende anlayamadım :)) nasılsın ?
Yok ben ilk yazıyorum:) Ankara Balgat'da evimiz.Benim yaşım 25 eşimin 30. Eşim Mali Müşavir ben de muhasebeciyim... Evlenmeden önce 6 yıllık beraberliğimiz vardı. Gezmeye tozmaya çok doydum:) kaydirigubbakcemile
bende iyiyim ama öldüm yorgunluktaniyiyim ciciş sen nasılsın
Topiğin ismi değişsin bence Ankaralı evlilerin buluşma topiği diye:roflol:
İzmir'i ben temsil ediyorum zaten:)Tek kaldım burada:sinifsinif:
I]
evet severek evlendik, bana yardım ediyor ama laf söyleye söyleye... e ben ne anladım bu yardımdan... bazen keşke diyorum ah keşke...
evet severek evlendik, bana yardım ediyor ama laf söyleye söyleye... e ben ne anladım bu yardımdan... bazen keşke diyorum ah keşke...
bende iyiyim ama öldüm yorgunluktan
valla haklısın hep ankaralılar doldurmuşuz buraları :))
Topiğin ismi değişsin bence Ankaralı evlilerin buluşma topiği diye:roflol:
İzmir'i ben temsil ediyorum zaten:)Tek kaldım burada:sinifsinif:
angel_light_angel,
Canım benim eşim mesela yemekleri yapar,sofrayı hazırlar,kaldırır.Bana hiçbir zamanda senin nerde kadınlığın kelimesini söyleyemez.Zaten evlenmeden önce bana kendisi dedi.
Ben kendime hayat arkadaşı arıyorum.Ne temizlikçi,ne çamaşırlarımı yıkayıp,ütülemesini isteyen,ne de bana yemek yapmasını istediğim birini aramıyorum dedi.Ki kendisi bayılır yemek yapmaya..
Alınyazımsın,resimleri koydum canım tekrardan..
Yaşasınnnnnnnnnn gördüm gördüm gördüm resimleri.Çok şekersiniz :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?