Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım hoşgeldin öncelikle...Bence eşinin seni anlayışla karşılaması lazım.Sonuçta her ikinizde çalışıyorsunuz ve ev işlerinde de sana yardım etmesi lazım.Yani en azından sen yemek hazırlarken o da sofrayı kurabilir.Konuştun mu peki bu konuyu?

Yok ben ilk yazıyorum:) Ankara Balgat'da evimiz.Benim yaşım 25 eşimin 30. Eşim Mali Müşavir ben de muhasebeciyim... Evlenmeden önce 6 yıllık beraberliğimiz vardı. Gezmeye tozmaya çok doydum:) kaydirigubbakcemile

kızlar ya acayip yoğunuz bugün nolduysa giremedimde hiç, nabersiniz güzeller

evet tatlım ya
giremedin bugün hiç böle yoğun olmazdın:))

canım hepimiz aynıyız ben çok zaman eve gidince yemek hazırlıyorum
ee çalışınca herşeyi dört dörtlük yapamıyoruz
ve yasmininde dediği gibi eşininde sana yardım etmesi lazım
bizim evde çoğu zaman kociş yemek yapar ev süpürür nevresimleri ütüler falan filan
hep yardım eder bana
senin eşininde öle olması lazım hayat müşterek yani...

angel_light_angel nerde senin kaınlığın kelimesi çok ağır, bunu hiçbir kadın heleki 2haftalık yeni gelin hiç haketmez, neyi beğenmiyoki eşin ? herkesin bi acemilik dönemi vardır mükemmeli beklemesi hata, severekmi evlendiniz ?

Yok ben ilk yazıyorum:) Ankara Balgat'da evimiz.Benim yaşım 25 eşimin 30. Eşim Mali Müşavir ben de muhasebeciyim... Evlenmeden önce 6 yıllık beraberliğimiz vardı. Gezmeye tozmaya çok doydum:) kaydirigubbakcemile

bende ankarada oturuyorum canım
eryamanda :))
topiğimize bir ankaralı daha geldialkisalkisalkis

Cevapların için teşekkürler cnm.
Bebiş konusundada hayırlısı olsun Allah gönlünüze uygun bir vakitte versin inşallah

Topiğin ismi değişsin bence Ankaralı evlilerin buluşma topiği diye:roflol:

ızmir'i ben temsil ediyorum zaten:)Tek kaldım burada:sinifsinif:

angel_light_angel,

Canım benim eşim mesela yemekleri yapar,sofrayı hazırlar,kaldırır.Bana hiçbir zamanda senin nerde kadınlığın kelimesini söyleyemez.Zaten evlenmeden önce bana kendisi dedi.
Ben kendime hayat arkadaşı arıyorum.Ne temizlikçi,ne çamaşırlarımı yıkayıp,ütülemesini isteyen,ne de bana yemek yapmasını istediğim birini aramıyorum dedi.Ki kendisi bayılır yemek yapmaya..

Alınyazımsın,resimleri koydum canım tekrardan..

evet severek evlendik, bana yardım ediyor ama laf söyleye söyleye... e ben ne anladım bu yardımdan... bazen keşke diyorum ah keşke...

Aaaaaaa çok kısa sürede pes etmişsin cnm.
Bizlerde çalışıyoruz ,pratik yöntemler uygulayarak yemek-temizlik vs işlerini düzene oturtabilirsin.

Eşinin söylemide pek hoş değil tabi,herşeyi dört dörtlük istiyorsa eve bir yardımcı bayan alsınklava:

evet severek evlendik, bana yardım ediyor ama laf söyleye söyleye... e ben ne anladım bu yardımdan... bazen keşke diyorum ah keşke...

Canım ilk başlarda olur.Nasıl olsa annesinin evinde herşey önüne geliyordu.Şimdi bocalıyordur ve zor geliyordur;ama söylediği kelime hoş değil tabii ki...

Benim eşim bazen dalga geçiyor benimle.Ben seni yemekte geçtim diye;ama iyi etmedi tabii..Şimdi hep ona yaptırtcam yemekleri:dance:

Yaşasınnnnnnnnnn gördüm gördüm gördüm resimleri.Çok şekersiniz :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…