Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Aynen yamafoldumben Tam tatil zamanı hastalıkla uğraştım...İnşallah seneye acısını çıkartıcam..

Kızlar merhaba ben de bugün 51 günlük evliyim:)) Evlilik güzel şeymiş yaa:)))

Hoşgeldin canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Sağol canım. Embriyo oluşmamış canımcım.Boş gebelik nedeniyle operasyon geçirdim..Artık seneye hamişlik:)

hayırlısı canım, sağlığın olsunda istediğin zaman olur inşallah.

hoşgeldin, ben regli ağrılarım dışında iyiyim.
canım çok tatlı istiyor sen yapmışsındır.

Kızlar merhaba ben de bugün 51 günlük evliyim:)) Evlilik güzel şeymiş yaa:)))

hoşgeldin.

Pastacı hoşbuldum der cici yanaklarından kocaman öper
Dün okumuştum cnm ayrıntıları hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

kızlar bende kıskancım ama belli etmemek için varya 1000 takla atıyorum.
elimi sıkıyorum ki ağzımdan laf cıkmasın diey bazı anlarda:)

Hoşbulduk kızlar; Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah.
Biz her akşam kayınvalideme gidiyoruz ve orda kalıyoruz:) Hem de kendi isteğimizle... Bizim gibi olan var mı aranızda?

hayırlısı canım, sağlığın olsunda istediğin zaman olur inşallah.

hoşgeldin, ben regli ağrılarım dışında iyiyim.
canım çok tatlı istiyor sen yapmışsındır.

hoşgeldin.

Evet canımcım..Aynen öyle..Bu arada resimlerinize baktım.Çok güzel çıkmışsınız canım.Çok hoş olmuşsun.Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canımcım..

:roflol:

Kızlar ben bebek istiyorum hem de aşırı çokk... Daha da yeni evliyiz ama bundan öncesinde 6 yıllık beraberliğimiz var. Artık gezip tozmak istemiyorum. Sizce aceleci mi davranıyorum. Eşim benim kadar istemiyo... ılk denememizi yaptık bakalım. ınşallah hamileyimdir...

Biz her akşam kayınvalideme gidiyoruz ve orda kalıyoruz:) Hem de kendi isteğimizle... Bizim gibi olan var mı aranızda?

Ay maşallah canım. Ben o kadar iyi olmamıza rağmen her gün gidemem ya-tatlicadiarzu-

Aynen yamafoldumben Tam tatil zamanı hastalıkla uğraştım...İnşallah seneye acısını çıkartıcam..

Hoşgeldin canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin...

off inş seneye güzel bir tatil yaparız

Pastacı hoşbuldum der cici yanaklarından kocaman öper
Dün okumuştum cnm ayrıntıları hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.

sağol canımcım

ben de çok fenayım
ama hep sölerim hiç sıkamam kendimi yaaa:sinifsinif:

off inş seneye güzel bir tatil yaparız

sağol canımcım

ben de çok fenayım
ama hep sölerim hiç sıkamam kendimi yaaa:sinifsinif:

İnşallah canım.Önden güzel bir tatil,ardından da keyifli bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorum:Saruboceq:

Benim kayınbabam başka şehirde o yüzden annemi yanlız bırakmak istemiyoruz. O bize gelse rahat edemez diye biz onda kalıyoruz:))

Canım tabii ki bebek işini siz daha iyi bilirsiniz;ama bence 1 yıl geçsin derim.Yani en azından benim için bu durum böyle.Ben de seneye düşünüyorum Allah nasip ederse.2.senemizi doldurmuş olacağız hem.

Anladım canım;ama yine de zor olmuyor mu??

Ay maşallah canım. Ben o kadar iyi olmamıza rağmen her gün gidemem ya-tatlicadiarzu-

Öncelikle hoşgeldin cnm.
Allah mutluluğunuzu artırsın.

Giriş sorularımızı sordular mı bilmiyorum geçmişe hiç bakmadım.
Seni tanımamızadına sorularımızı cevaplarsan seviniriz.

Nerde yaşıyorsun?
Kaç yaşındasın?
Eşinin yaşı kaç?
Eşin ne iş yapıyor?
Çalışıyor musun?

Bebek konusuna gelincede kendini hazır hissediyorsan neden olmasın

valla iyiymişsin canım sen

hayırlısı olsun hakkınızda nuremcim

artık yoruldum... 2 haftalık evliyim 1 haftası zaten balayıydı bir hafta oldu yani.. çalışıyorum ve eve gelince herşey dört dörtlük olmuyor. eşimden de nerde senin kadınlığın laflarını duymak hiç hoş değil... şimdiden sıkıldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…