Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ciddi ciddi söylüyor. bir anda herşeyi yapamam diyorum, benim karnım aç sen başka şeyle ilgileniyorsun diyor. offffffff....

ciddi ciddi söylüyor. bir anda herşeyi yapamam diyorum, benim karnım aç sen başka şeyle ilgileniyorsun diyor. offffffff....

Canım ilk başlarda ikinizde zorlanırsınız;ama zamanla inan herşey yoluna girer.Biz de çok bocaladık ilk başlarda...Çünkü ailelerimizin evinde hiçbir şey yapmıyorduk.İkimiz de eve geldiğimiz de yemek önümüzde oluyordu.Zamanla herşeyi düzene sokarsınız..Mesela ben bugünün yemeğini yedikten sonra hemen yarının yemeğini hazırlıyorum.Haftasonları temizliği yapıyorum.Ütüleri de ütücüye:) Mesela sen de böyle bir sıralama yapabilirsinsengözlerimebaksanab

Cevapların için teşekkürler cnm.
Bebiş konusundada hayırlısı olsun Allah gönlünüze uygun bir vakitte versin inşallah

Amin canım... Herkesin ev işi konusunda yazdıklarını okudum. Ben daha hiç bu tarz sorunlarla karşılaşmadım. Ama eşimin hiçbir iş yapmayacağından da eminim:)

bende senin gibiyim jasmin bugünün yemeğini dünden hazırladım eve gider gitmez salata yapıyorum o arada yemekler ısınıyor sofrayı kur sonra yeyip kaldırıyoruz eğer yemek kalmamışsa tekrar yarın için yemek ama kaldıysa devam kociş kahvaltıyı çok sever haftada bir gün kahvaltı yaparız akşamları. hafta içi akşamları ütü yapıyorum 2 gün falan 1 aydırda temizliği cumadan yapıyorum hafta sonu rahat ediyorum kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 Canımcım valla ben ev temizliği olarak bu ay baya yaydım kendimi:sinifsinif: Ama kocişe dedim,bu hafta içi beni rahat bırak iyice etrafı toparlayayım diyekaydirigubbakcemile3Yoksa hep yanında oturayım istiyor.Biz de h.içi birgün muhakkak ton balıklı sandviç falan yeriz.Hatta biz Pazar gününden tüm haftanın menüsünü yazar,ona göre alışveriş yaparız:) Daha kolay oluyor.Bir de insan yapa yapa alışıyor.Bir ilk halime bakıyorum da vah vah...Ne düzensiz beslenmişiz.Hergün kızartmakafamçokkarıştı

evet severek evlendik, bana yardım ediyor ama laf söyleye söyleye... e ben ne anladım bu yardımdan... bazen keşke diyorum ah keşke...

ilk başlarda alışma evrelerinde erkekler annelerinin onlara yaptığı hizmeti arıyor canım
ama zamanla senin kurduğun düzene alıştığında hiç sıkıntı kalmıyor
ilk 15 gun bizde sıkıntı yaşadık ama zamanla oturdu herşey
şimdi ikimizin ortak bir düzeni var birlikte uyguluyoruz bunu

evet canım haklısın ilk zamanlar fenaydı
ama zamanla oturdu herşey yoluna rayına

hoş buldum jazmin saol :)
nasılsınz arkadaşlar

sende hoşgeldin canım
iyiyiz biz bugün genel olarak

evet 1 yıllık evliyim ve dünya tatlısı bir kısçem var :)
evlendikten 1 buçuk hafta sonra falan hamile kaldım
şuan 2 buçuk aylık
sudenizim prensesim o benim :)

şuan 2 buçuk aylık

Maşşalh canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah...İsmi gibi ömrü de güzel olsun kızının

şuan 2 buçuk aylık

allah bağışlasın canım yaaa. sen kaç yaşındasınn

şuan 2 buçuk aylık

ayy canım ya maşallah
Allah ım nazarlardan saklasın
analı babalı büyütsün inş.:Saruboceq:
darısı başımıza inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…