benim eşimde müşteriye kızıyordu rüyasında hatta ben uyandırdım söyleniyordu onun sesine uyandım baktım habire kızıyor müşteriye sonra uyandırdım kime kızıyorsun dedim yooo kimseye kızmıyorum dedi:)))))))))))))))))))
günaydın canlaarrr
ben geldim
nasılsınız bugün
günaydın canlaarrr
ben geldim
nasılsınız bugün
bu ruya geyikeri bitmez cnm ya gecen gunde ben ruyamda yaratık gördum eşim korku filmi izlemeyi çok sever bende izledim zorla ruyama girdi yaratık gelmesin diyormuşum eşimde uyanmış kim gelmesin diyor bana gulcanmı bircanmı ( eşimin kuzenleri çok samaimlerdir de bende kıskanırım eşimi sevmem pek neyse) yok yaratık gelmesin demişim :):):) eşiminde espri kabiliyeti çok yuksektir hee :):):):)):):):):)):):)))))))))))))))))))))))))):teytey::teytey::teytey::dance::dance:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar herkese huzurlu vede neşeli birgün dilerim
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar herkese huzurlu vede neşeli birgün dilerim
:roflol: Aynen canım benim eşimde rüyasında kavga falan yaparken arada bana geçirir:roflol:
Hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar.Eşime biraz kızgınım çok geç geldi gece diye.Birazdan kahvaltı için kaldıracağım ben yemeyeceğim corn fleks yedim
Tatlım zaten işyerini geç kapatıyor 12 veya 00:30 gibi, gece 2 ye yakındı eve geldiği saat,nerdesin dedim doğruyu söyledi arkadaşlarıyla oyun oynamaya gitmiş.Bir dahada konuşmadım sarıldı öptü falan ama hiç oralı olmadım
kask takmak zorunda kalabilirsin cnm dikkat :):lepi::teytey:
Tatlım zaten işyerini geç kapatıyor 12 veya 00:30 gibi, gece 2 ye yakındı eve geldiği saat,nerdesin dedim doğruyu söyledi arkadaşlarıyla oyun oynamaya gitmiş.Bir dahada konuşmadım sarıldı öptü falan ama hiç oralı olmadım
Aynen canım..O attımı tekme bana rüyasında bende ona atıyorum:roflol:
Bu erkekler neden bizim gibi ince düşünemezler acaba???:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?