Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bu ruya geyikeri bitmez cnm ya gecen gunde ben ruyamda yaratık gördum eşim korku filmi izlemeyi çok sever bende izledim zorla ruyama girdi yaratık gelmesin diyormuşum eşimde uyanmış kim gelmesin diyor bana gulcanmı bircanmı ( eşimin kuzenleri çok samaimlerdir de bende kıskanırım eşimi sevmem pek neyse) yok yaratık gelmesin demişim :):):) eşiminde espri kabiliyeti çok yuksektir hee :):):):)):):):):)):):)))))))))))))))))))))))))):teytey::teytey::teytey::dance::dance:

:roflol: Aynen canım benim eşimde rüyasında kavga falan yaparken arada bana geçirir:roflol:

Hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar.Eşime biraz kızgınım çok geç geldi gece diye.Birazdan kahvaltı için kaldıracağım ben yemeyeceğim corn fleks yedim

Tatlım zaten işyerini geç kapatıyor 12 veya 00:30 gibi, gece 2 ye yakındı eve geldiği saat,nerdesin dedim doğruyu söyledi arkadaşlarıyla oyun oynamaya gitmiş.Bir dahada konuşmadım sarıldı öptü falan ama hiç oralı olmadım

sakın yeleknleri hemen indirme cnm umarım alışkanlık haline getirmez bunu sende cek arda kulagını

kız pokişto sen 29 yaşındaymışssın yaa kızzzz
bende seni 24-25 sanıyorum hay maşallah :):):):)):):):))zemuszemusopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

kask takmak zorunda kalabilirsin cnm dikkat :):lepi::teytey:

Aynen canım..O attımı tekme bana rüyasında bende ona atıyorum:roflol:

Bu erkekler neden bizim gibi ince düşünemezler acaba???:umursamaz:

ne oyunu oynayama gitmiş mısracım? aramdın mı akşam nerdesin die ? bence al önlemini yap

surat..
evet neclacım 29 yaşınadayım ama ben çok küçük gösteririm. oarada yine gelinlikle daha büyük duruo normalde görsen daha çıtırım yanee :))))))))))))))))))))))

Aynen canım..O attımı tekme bana rüyasında bende ona atıyorum:roflol:

Bu erkekler neden bizim gibi ince düşünemezler acaba???:umursamaz:

çok kalın (odungibi) oldukları için olmasın cnm :teytey::teytey: ama arada inceliyorlar nadirende oılsa :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…