Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın canımmm
umarım iyisindirzemuszemus
tabi atlatacağım ama şu an çok yoğun yaşıyorum :1no2:

sağal canım teşekkür ederima.s. inşallah yakın bir zamanda sizde gider daha güzel tatiller yaparsınız
anladım canım çok geçmiş olsun

günaydın arkadaşlarr..
dün ben gittikten sonra baya kaynatmışsınız.. yeni arkadaşlarda gelmiş:):) beni en yeni olmaktan kurtarmışlar:)
jazzmin geçmiş olsun cnm da bu havada üşütmeyi nasıl becerdin ki acep... aç karnına soğuk işeyler mi içtin acep..

İnşallah tatlım...sositososito
Çok teşekkür ederim,ben nane limon içeyim senin söylediğin gibi.kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim canım.Valla nasıl oldu bilmiyorum;ama İzmir'de sıcaktan sıcak birşey içilmiyor ki...Hep soğuk şeyler...Bir de ayaklarımı çok ıslattım,hemen de kaptım tabi...

ya simi sen evde değilmisin şimdi.. neden kalktın bu saatte gidip yatsana yaw:)

şaka bi yana günaydın canımmm:) nasılsın ?

merhaba gunayadın kızlar nasıolsınız?
uyku modu evet yaa bende malesef poka nereye istiyon kız tayinini

kızlar çok tatlısınız ya verdiğiniz tüyolar çok işime yarıyor çok teşekkür ederimmmm :) mujjuks öpüyorum sizleri...

merhaba gunayadın kızlar nasıolsınız?
uyku modu evet yaa bende malesef poka nereye istiyon kız tayinini

başka bi genel müdürlük birimine neclacım. çok sıkıldım burada. günaydın cicim bu arada:)

kızlar çok tatlısınız ya verdiğiniz tüyolar çok işime yarıyor çok teşekkür ederimmmm :) mujjuks öpüyorum sizleri...

günaydın canımm:) ooo iş yaramasına sevindim :) mesela ne oldu anlatsana merak ettim :)

Günaydın necla,
Hoşgeldin.a.s. Nasılsın?

hoşbulduk jazmincim saol cnm sen nasılsın?

alınyazım yine yoğunnnnnnnnnmusunnnnnnnnnnnnnnnnn:)

pokişcim gecen bi soru sordum sana ama korkarım cvp alamadım :) bankada yofgundur insanlar ya sern nasıl bu kadar rahatsınki onu anlamıyorum şerkerim ama iyi böle sadece merak ettim torpillimisin kız yoksa:)

hoşbulduk jazmincim saol cnm sen nasılsın?

Teşekkür ederim ttalım.Sabah biraz midem kötüydü,şimdi iyiyim canımcım...

pokişcim gecen bi soru sordum sana ama korkarım cvp alamadım :) bankada yofgundur insanlar ya sern nasıl bu kadar rahatsınki onu anlamıyorum şerkerim ama iyi böle sadece merak ettim torpillimisin kız yoksa:)

:roflol:

şekerim ben yazdım sana onun cvb ını kaçırdın sanırım :) ben genel müdürlükteyim. subede değil. g. müdürlük şubeye göre daha rahat oluyor nispeten.. ya aslında ben sizinle konuşurken bi sürü hesap kitap işleri yapıorum :)

alınyazım yine yoğunnnnnnnnnmusunnnnnnnnnnnnnnnnn:)
valla anlamadım ne bu yoğunluk yaa, nasılsın tatlım :)
alemsin kızzzkaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim ttalım.Sabah biraz midem kötüydü,şimdi iyiyim canımcım...

:roflol:

cümleten günaydın nasılsın yasmin ?

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bugün geç kaldım internette sorun var nedense hata veriyor arada bir özledim sizleri ya dün öğleden sonrada giremedim

valla anlamadım ne bu yoğunluk yaa, nasılsın tatlım :)

alemsin kızzzkaydirigubbakcemile3

cümleten günaydın nasılsın yasmin ?

Günaydın tatlımcım...İyiyim ben sen nasılsın?Koydum resimleri;ama görmedin sanırım:)

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bugün geç kaldım internette sorun var nedense hata veriyor arada bir özledim sizleri ya dün öğleden sonrada giremedim

Hoşgeldin canım... a.s. nasılsın?

valla alınyazım ne bu böle. ama zamanın nası geçtini anlamıyosundur:)

mutlu kız günaydın canım.. sen naptın kocişle düğün yemek meselesini :)

jazmincim canım arkadaşım ne kaadr tatlı çıkmışsınız maşallah :))) allah yüzünüzü hiç soldurmasın inş

ya dün bi denk gelemedi bana özür dilerim valla

günaydın alınyazım iyi olmaya çalışıyorum cnm gece 1 de yattım sabah 5:30 kalktım akşam misafirlerim vardı eşimin halası görümcem kayınvalidem ve eltimler çok yorucu geçti sen nasılsın cnm

valla poka sorma annlayamıyorum hiç, şimdi az daha işim varda arkadaşın işin bitmesini bekliyorum o sırada sizle sohbet edeyim dedim :) sen nsaılsın ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…