günaydınnn günaydınnnn günaydınn :))))))
deryacım o dediğin duyguları hepimiz yaşadık. ki kendi adıma ben hala ara ara yaşamaya devam ediyorum ama merak etme atlatırsın canım benim..
jasmin günaydın canım benimmmm geçmiş olsun((
Ohhh...Şimdiden bol bol dinlenceler,eğlenceler size.zemuszemusEn güzel zamanda gidiyorsunuz Fethiye'ye valla...Keşke bizimde şansımız olsa da gidebilsek.İnşallah seneye..
Yok tatlım gelemez;çünkü operasyon sonucu zaten ilk adet gelene kdr ilişki yasak bize:sinifsinif: Bundan dolayı hamiş olamam:kedi:
günaydın canımmm
umarım iyisindirzemuszemus
tabi atlatacağım ama şu an çok yoğun yaşıyorum :1no2:
sağal canım teşekkür ederima.s. inşallah yakın bir zamanda sizde gider daha güzel tatiller yaparsınız
anladım canım çok geçmiş olsun
günaydın arkadaşlarr..
dün ben gittikten sonra baya kaynatmışsınız.. yeni arkadaşlarda gelmiş:):) beni en yeni olmaktan kurtarmışlar:)
jazzmin geçmiş olsun cnm da bu havada üşütmeyi nasıl becerdin ki acep... aç karnına soğuk işeyler mi içtin acep..
merhaba gunayadın kızlar nasıolsınız?
uyku modu evet yaa bende malesef poka nereye istiyon kız tayinini
kızlar çok tatlısınız ya verdiğiniz tüyolar çok işime yarıyor çok teşekkür ederimmmm :) mujjuks öpüyorum sizleri...
Günaydın necla,
Hoşgeldin.a.s. Nasılsın?
başka bi genel müdürlük birimine neclacım. çok sıkıldım burada. günaydın cicim bu arada:)
gunaydın şekerim :)
hımm hayırlısı cnm yaabenim eşimde 9 yıllık memur karasu 6 .yeri ilk yeri şileymiş,şişli,bandırma,adapazarı ilköğretim sonra lise en sonda karasudayız
günaydın canımm:) ooo iş yaramasına sevindim :) mesela ne oldu anlatsana merak ettim :)
alınyazım yine yoğunnnnnnnnnmusunnnnnnnnnnnnnnnnn:)
hoşbulduk jazmincim saol cnm sen nasılsın?
pokişcim gecen bi soru sordum sana ama korkarım cvp alamadım :) bankada yofgundur insanlar ya sern nasıl bu kadar rahatsınki onu anlamıyorum şerkerim ama iyi böle sadece merak ettim torpillimisin kız yoksa:)
pokişcim gecen bi soru sordum sana ama korkarım cvp alamadım :) bankada yofgundur insanlar ya sern nasıl bu kadar rahatsınki onu anlamıyorum şerkerim ama iyi böle sadece merak ettim torpillimisin kız yoksa:)
valla anlamadım ne bu yoğunluk yaa, nasılsın tatlım :)alınyazım yine yoğunnnnnnnnnmusunnnnnnnnnnnnnnnnn:)
alemsin kızzzkaydirigubbakcemile3pokişcim gecen bi soru sordum sana ama korkarım cvp alamadım :) bankada yofgundur insanlar ya sern nasıl bu kadar rahatsınki onu anlamıyorum şerkerim ama iyi böle sadece merak ettim torpillimisin kız yoksa:)
Teşekkür ederim ttalım.Sabah biraz midem kötüydü,şimdi iyiyim canımcım...
:roflol:
valla anlamadım ne bu yoğunluk yaa, nasılsın tatlım :)
alemsin kızzzkaydirigubbakcemile3
cümleten günaydın nasılsın yasmin ?
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bugün geç kaldım internette sorun var nedense hata veriyor arada bir özledim sizleri ya dün öğleden sonrada giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?