Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok cnm cıtırlıgına bişey dediğim yok orsaı gun gibi ortada :):):):)):))):))))):lepi:
küçük gösterdiğin de doğruda şaşırdım yane şekerim opuyorumnanaktanzemuszemus

Canım eşimin tek eğlencesi var arkadaşlarıyla batak ...vs oynamak gibi.Tanıştığımız gün söyledi haftada birgün Pazar giderim diye,bir süre bende yanında gittim epeydir gitmiyorum çünkü arkadaşlarının hepsi aynı işi yaptıkları için işyerlerini çok geç kapatıp buluşuyorlar,buluştukları saat benim uyku saatim oluyor.
Bu Pazar da gitti çok erken gelmişti şaşırmıştım dün acısını çıkardı mesaisini tamamladı tabiklava:

anladım mısracım. tabiki olabilir gidebilir yai. ondan zevk alıyosa arada ama dozunu kaçıtmaması laızm bence.. ben olsam o akşam çıkış saatinden sonra arar nerdesin die
olay yapardım.. sonuçta sen evde yalnızsın ve onu bekliyosunklava:

jasmin acaba beyinleri farklımı basıo yaw :) :):):):):):):):):):)

Yaşşşşşşşşş 33 görüntü 25-26 diyorlar:)))))))

Ben çıkıyorum kızlar öğleden sonra gezme tozma işim olmazsa gelirim

3 ADAM VE TANRI
Günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve Vahşi bir nehir çıkar. Ama erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekmektedir.

** Peki bunu nasıl başaracaklardır?

Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya dua etti.Tanrım,lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver

Tanrı ona uzun kollar ve Güçlü bacaklar verdi

Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi geçirdi.Ama,başarmıştı

Bunu gören ikinci erkek de Tanrıya dua etti:

Tanrım Lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver

Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı,ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı...

Tüm bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dızlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya yalvardı Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç, araç ve zekayı ver.

Tanrı erkeği bir kadına dönüştürdü.Kadın haritaya baktı....Nehrin biraz yukarısına doğru yürüdü Ve köprüden karşıya geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…