ne oyunu oynayama gitmiş mısracım? aramdın mı akşam nerdesin die ? bence al önlemini yap
surat..
evet neclacım 29 yaşınadayım ama ben çok küçük gösteririm. oarada yine gelinlikle daha büyük duruo normalde görsen daha çıtırım yanee :))))))))))))))))))))))
ne oyunu oynayama gitmiş mısracım? aramdın mı akşam nerdesin die ? bence al önlemini yap
surat..
evet neclacım 29 yaşınadayım ama ben çok küçük gösteririm. oarada yine gelinlikle daha büyük duruo normalde görsen daha çıtırım yanee :))))))))))))))))))))))
ya bu erkekler hep böyle ya hemen gelicem diyorlar ama maşallah 3-4 saat sonra geliyorlar
yok cnm cıtırlıgına bişey dediğim yok orsaı gun gibi ortada :):):):)):))):))))):lepi:
küçük gösterdiğin de doğruda şaşırdım yane şekerim opuyorumnanaktanzemuszemus
Canım eşimin tek eğlencesi var arkadaşlarıyla batak ...vs oynamak gibi.Tanıştığımız gün söyledi haftada birgün Pazar giderim diye,bir süre bende yanında gittim epeydir gitmiyorum çünkü arkadaşlarının hepsi aynı işi yaptıkları için işyerlerini çok geç kapatıp buluşuyorlar,buluştukları saat benim uyku saatim oluyor.
Bu Pazar da gitti çok erken gelmişti şaşırmıştım dün acısını çıkardı mesaisini tamamladı tabiklava:
En küçük benim en çıtır gösterende:roflol:
selam kızlar nasılsınız??????????????
keşke başka yerlerde hep böle gec gelseler demi kızlar :):lepi::enbuyukkk:Şeniz:1hug:
buna şüphem yok mıstacım. sende bu kadar hamaratlık çeviklik varken bizi sollarsına.s.En küçük benim en çıtır gösterende:roflol:
selam kızlar nasılsınız??????????????
çok kalın (odungibi) oldukları için olmasın cnm :teytey::teytey: ama arada inceliyorlar nadirende oılsa :1hug:a.s.
jasmin acaba beyinleri farklımı basıo yaw :) :):):):):):):):):):)
slm slszr hoşgeldin ?:teytey:
:roflol: :roflol:
a.s şekerim nerelerdesin nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?