Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

pokacığım günaydın cnm eşimi halasıgile götürdüm o gün akşam düğüne gitmedi halamlara yemeğe geldi.bendende gece özür diledi.bende dayanamadım barıştım kocişimle cumartesi günü beraber gittik düğüne sen nasılsın cnm iyimisin???

Teşekkür ederim ttalım.Sabah biraz midem kötüydü,şimdi iyiyim canımcım...

:roflol:
gecmiş olsun cnm

hımm ne guzel çalışkan pokişcim
valla anlamadım ne bu yoğunluk yaa, nasılsın tatlım :)

alemsin kızzzkaydirigubbakcemile3

cümleten günaydın nasılsın yasmin ?
gunaydın alınyazımsın

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???bugün geç kaldım internette sorun var nedense hata veriyor arada bir özledim sizleri ya dün öğleden sonrada giremedim

gunaydın mutlu kız

Slm kızlarr neyse Bursayı gidip göreyim ekimde nasıl oluo ben söylerim artık :)
ayy haftaya nikahım var ayy yine heycan bastıı dün konu açılmş görmemştm kıskancım hemde deli gibi nişanlım bazen deliye dönüyo ama napim yaa

Ya bende kıskancım ama. havlalara sokmamak için dışarı vuramıyorum. kendi kendimi yiyiorummm:)))))))))))))))

hayırlı olsun cnm allah mesut etsin walla bende cok kıskancım koçişde bunu biliyor ve kudurtuyor beni armut adam :)

ayy o uyku ne güzel bi nimet yaa hep uyusam hep uyusam sırnaşık şey

aynen cnm yaa uyku bambaşka birşey rüya gibi :):lepi::teytey:turkbayragi
eşim anlattı ruyasında motor sevdası vardı bunda bikaç gundur motor alıyormuş çalıp parçalıyormarlamış motoru aldıgı yere gidip ya bunun siğortası garantisi vardı iki yıl diyormuş adamda yok kardeşim demiş :) kullanıcı hatası demiş :)

benim eşimde müşteriye kızıyordu rüyasında hatta ben uyandırdım söyleniyordu onun sesine uyandım baktım habire kızıyor müşteriye sonra uyandırdım kime kızıyorsun dedim yooo kimseye kızmıyorum dedi:)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…