Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dzcel bende senin gibiyim canım akşam benimde misafirlerim vardı.gece1 de yattım aynı şeyleri paylaşıyoruz cnm benim

amin canım
kurtuldum derken?????????

Canım ben eski çalıştığım yerden ayrıldım kriz zamanı.O açıdan yanisengözlerimebaksanab

arkaşlar gerdek hakknda bilgi istyrm korkum var biraz

Korkacak birşey yok canım...ne kadar kasarsan o kadar acı:1ninca:

ben yemeğe gidiyorum canlarım gelince konuşuruz hepinizi öpüyorum afiyet olsun şekerler

Afiyet olsun canım.Görüşürüza.s.

tünaydın fıstıklar,

erkeklerimi çekiştiriyorsunuz.

onların beyinleri bizim gibi çalışmıyor. %90 kısımı bel aşağısı için çalışıyordur sırnaşık şey

tünaydın fıstıklar,

erkeklerimi çekiştiriyorsunuz.

onların beyinleri bizim gibi çalışmıyor. %90 kısımı bel aşağısı için çalışıyordur sırnaşık şey

Tünaydın canım,
Erkekleri çkiştirdik.Bitti bile:)
Sen neler yapıyorsun?Nasılsın?

Kızlar günaydınbuyrunnnnnnnnn

Acaip bir bulantıyla kalktım yataktan ve şuanda da halen devam ediyor...:sm_confused:

Sanırım üşüttüm:uhm:

günaydın angel hoşgeldin nasılsın cnm ben iyi olmaya çalışıyorum çok şükür

Hoşgeldin canımcımopuyorumnanaktan

Nasılsın?

gunaydın cnm iyiyiz sen nasılsın ?a.s.

angel, mısra hoşgeldiniz günaydın canlar nasılsınız ?

günaydın canlarım ben iyiyimzemuszemus

sabah iş görüşmesine gittim
smart boya nın müdürlüğünde sekreterlik 900-1000 tl maaş
başlarsam eğer 1000 dicem
patron süper bi adamdı bence beni beğendi eh 4,5 yıllık sekreterlik deneyimi az değil
büyük bi yer olduğu için beğendim
serviste var ama belli bir merkeze kadar eve değil ama sabah 8 akşam 6 mesai
c tesi de yarım gün
baya iyi
ama adam dedi ki :
ne kadar yıllık evlisin 2 yıl dedim
çocuğun var mı dedi : yok dedim
düşünüyormusun dedi ?
kusura bakma bu soruyu sormam lazım dedi ama babacan bi adam yani
bende dedim zaten bu soruyla karşılaşacağımı biliyordum :kedi:
yani çocuk düşünüyorum benim de tek çekincem buydu zaten dedim yoksa bu işte kendime güvenir fazlasını da yaparım hatta sizden ek işlerde isterim dedim ama çocuk düşünüyorum şimdi işe başlar 3 ay hamlelyim dersem bilemem ona göre düşünün dedim
adam galiba açık sözlülüğümü beğendi:))
sonra dedi ki : burda devamlılık önemli ben isterim ki buraya başlayınca ordaki gibi uzun yıllar çalış dedi bende zaten benim istediğimde bu eğer hamile kalırsam bile normal izin zamanına kadar çalışırım sonra 3 -5 ay iznimi yapar gelirim dedim. adam da tabi dedi çocuk ta lazım tamam o zaman dedi ben sana pzt haber vericem 3 kişi daha var seninle beraber 4 kişiyle görüştüm seni mutlaka arıcam dedi.
bakalım hayırlısı
ben tanıdık vasıtasıyla gittiğim için de baya yakın davrandı

çok uzattım dimi .ama napim paylaşmak istedim:)))
:kedi:

angel, canım inşallah olur. işyerinin çalışma saatlerinin düzenli olması çok önemli.
çocuğun olmasının onalr için sakıncası yok gibi yoksa adam tanıdıkta olsa söylerdi diye düşünüyorum.

örnek benim işyerim çocuk olduktan sonra çalıştırmazlar.
benim burası garip kapalı almazlar, evli istemezler, çocuklu istemezler.

benimde albümlerde resimlerim var :kedi:
evimde vardı ama sildim bugün.

ben poknaın resimlerine bakarken çekiştirmişsiniz.
iyiyim canım, patron dışarı çıktı bende kkya daldım.
sen napıyosun?

iyi yapmışsın canım.Ben de işteyim yine tek başımaBabam yaz boyunca yazlıkta olduğundan bende buralarda takılıyorum.

Canım hoşgeldin a.s.

Çok güzel canımcım..Umarım olur ki olacağa daha yakın.Sonuçta açıksözlü olmanda iyi olmuş.Umarım olur.Senin için dua edicem canım...

kızlar burası biraz yoğun oldu hararet arttı şimdi çıkıyorum tekrar görüşmek üzere
işler hafifleyince gelirim

Ben gördüm canım.hihoyyyt

Çok güzel çıkmışsınız kocişinle.Allah mutluluğunuzu daim etsin.:Saruboceq:

Evinde çok güzel canım.Ağız tadıyla oturmak nasip etsin.yerimseniben

jazmin, baban sana bırakmış gitmiş walla ne güzel onların yaşlarına gelince bizde öyle olurz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…