Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazım , mutlucum ben iyim sizler nasısınız :)
bende iyiyim şekerim
hadi ya bu erkekler çok alem, birkezde biz eşimle uyurken eşim sayıklıyo enerji nakil hattı falan diye, ne diyosun canım dedim anerji nakil hattı devrildi diyo, o gecede nasıl rüzgar var, em,inmisin bitanem diyorum ya aşkım anlamadınki ya dedi vurdu kafayı yattı gece yarısı gülmer krizlerine girdim bende :))
Teşekkür ederim tatlışcım:) Amin inşallah hayatım...Hepimizin gülen yüzleri solmasınŞeniz
aminnnn
bende çok kıskancım ama çok belli ediyom ve başlıyor kavga
bende çoook.annesinden bile kıskanırım, belli etmezdim şimdi söyleyince ne kadar kıskançsın onlar benim kardeşim falan dfiyo ama ben laf anlayamam ki ....
:roflol: Aynen canım benim eşimde rüyasında kavga falan yaparken arada bana geçirir:roflol:
offff bu kötü ama ( :)))
selam kızlar nasılsınız??????????????
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın
işte kadınlArın ve aklının özeti, süperiz biz yaaa
herkese günaydın kızlar?
günaydın canım nasılsın
bu aralar baya yoğun
sözde kriz var
ama ne hikmetse hep işlerine geldiğinde kriz var
bencede, yiyen yine yiyo parayı.aç kalan yine aynı insanlar, hep fakire geliyo kriz zengine değil, aahhhh ahhhhhhh denecek öyle çok şey varki ama susuyorum
bgenim annemde 50 yaşında ama kendimi 23 yaşında gibi hissediyrum der, ben 25 yaşındayım ama bende daha genç düşünür hakkaten
arkaşlar gerdek hakknda bilgi istyrm korkum var biraz
korkma sadece yeterli
afiyet olsun cnm

hoşgeldin alınyazımalkisalkisalkis
hoşbuldum
tünaydın fıstıklar,

erkeklerimi çekiştiriyorsunuz.

onların beyinleri bizim gibi çalışmıyor. %90 kısımı bel aşağısı için çalışıyordur sırnaşık şey

tünaydın canım nasılsın

jazmin, baban sana bırakmış gitmiş walla ne güzel onların yaşlarına gelince bizde öyle olurz inşallah.

Evet canım,inşallah biz de o yaşlara geldiğimizde yazlığımıza çekiliriz.Zaten biz kocişle emekli olduktan sonra İzmir'de yaşamayı düşünmüyoruz da emekli olana kadar ölmezsek tabii bu ülkede:roflol:

Alınyazımsın evet tatlım kadınların gücü ve zekası işte...Bu kadar az çalışıyor erkeklerin beynilaelaelaelaelae

cidden entersanmış işyerin bebek olursa sendemi çıkacaksın yani

bencede

angelim hadi bakalım hayırlısı inş hakkında ii olur be tatlım ama olacak gibi sanki

[/I][/B]

evet canım hayırlısı bakalım
resimlerinde çok hoş evinde canım
Allah ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

inş canım çünkü dünde söylemiştim ya tek çekincem bebiş olur diye
bakalım hayırlsıı:Saruboceq:

sen nasılsın canım miden bulanıyormuş geçmiş olsun
iyimisin şimdi biraz daha

angel hayırlısı olsun canım

sağol canım inşallah bakalım hayırlısı

Evet canım dün söylemiştin.Zaten sen de bunu çok açık yüreklilikle söylemişsin bence..Bundan sonrası onlara kalmış.Bekar birini aldığında da evlenmeyeceğinin garantisi yok sonuçta...Evli birinin de çocuğu olmayacağının.Önemli olan işine olan sadıklığı..Ve senin de bunu yapabileceğini anlamış olması lazımyerimseniben

Ben iyiyim tatlım şimdi.Geçti iç bulantım..

aLiNyAziMsIn; evet canım değişikler zaten düğünüm olana kadar patron hep söylendi.
çekilcek gibi değil çocuk olunca çıkıcam. sonrası da yeni bir iş bakıcam.

angel; sağol canım.

jazmin;
emeklilik hayal zor oluruz o yaşa kadar çalışamayız zaten iş vermezler.
nerede yaşamayı düşünüyorsunuz.

inşallah alınyazımsın çünkü çok yoruldum burdan
aslında o kadar çok seviyorumki işyerimi patronumu çok alıştım burda büyüdüm evlendim 17 yaşında girdim az değil yani ama napim babamın hayrı için çalışmıyorum sonuç ta para için çalışıyorum ama her ay prim bekliyoruz ve yoruldum artık hakkım olan parayı alamıyorum ve sıkılıyorum tabi( zaten işten ayrılırsam herkeste çok etkisi yaratır eminim bende ağlaya ağlaya giderim burdan
ama artık umrumda değil tazminattan da vazgeçtim (

Canım henüz karar vermedik;ama kesinlikle İzmir'e yakın olmasını istiyoruz.Mesela Çeşme,Kuşadası ya da Çeşmealtı.Buaraları İzmir'e en fazla 1 saat uzaklıkta..

kızlarrr kızlarrr biz geldikk
iki gün boyunca çok yoruldum ama değdi harika geçti haftasonumda dünde
pazar günü abim, eşi ve 2 yiğenim geldiler ve bizde kaldılar ama pazartesi sabahı 8 gibi yola çıkacakları için 6 da kalktım kahvaltı hazırladım ve gittiler maleseff . onlar gittikten sonrada 11 de de arkadaşlarım geldiler çokkkk eğlendim ve evimde onları ağırlamak müthişti Allahtan tren rötar yaptı 3 saat daha çok vakit geçirmiş olduk
bugünde yerimden kalkamadım tabi farkında olmadan çok yormuşum kendimi belim ağrıyor şimdide
sizler nasılsınız bakalım
angelcım nişanınızda hayırlı olsun bitanem rabbim tamamına erdirsin

sevindim canım iyi olmana
evet adam da dedi zaten eh benim de çocuğum var tabi seninde olcak çocuksuz olmazki dedi :))
bakalım canlarım ya dua edin bana lütfen hayırlısı olsun hakkımda

rica ederim canım arkadaşımŞeniz

ahh bitanemm hayırlısı olsun hakkında inşallah bulursun gönlüne göre bir yer :Saruboceq:

hoşgeldin gülyüzlüm:))
herşeyin iyi ve yolunda olmasına sevindim
ama kendini yorduğun için kızdım:mymeka:
anlaşıldı seni hamilelikte durduramayacakyasakkelime

güzel dileklerin içinde sağol canım inşallah tamamına erer bakalım Alalh ım mutlu etsin inş bir ömür boyu:Saruboceq:

Hoşgeldiniz canım

Haftasonunu dolu dolu geçirmişsin canım ne güzel..kaydirigubbakcemile5
Yalnız çok yorma kendini,ilk 3 ay riskli dönem.Bol bol yat,sonradan özleyeceksin uykularıyerimseniben
Ben kendi adıma iyiyim tatlım...Yeni bir haftanın ikinci günü ve uykuya hasretim

Dualarım seninle canım.Eğer hayırlıysa senin için olur inşallah:Saruboceq:

Canım henüz karar vermedik;ama kesinlikle İzmir'e yakın olmasını istiyoruz.Mesela Çeşme,Kuşadası ya da Çeşmealtı.Buaraları İzmir'e en fazla 1 saat uzaklıkta..

yine izmir civarı yani ne güzel walla tatil yerleri size çok yakın.

hoşgeldiniz, ne güzel vakit geçirmişsiniz ama anne kendini çok yormuş.
artık seninde olduğunu unutup çok iş yapmış.
annesi dikakt etmelisin eskisi gibi iş yapmak yok.

yemeye giyiorum fıstıklar.

Evet Tubişcim,yine ızmir yakınları olsun istiyoruz ki..ıstediğimiz zaman gelebilelim.Bu konuda çok şanslıyız zaten,cennet gibi ızmir'im :lepi:

Afiyet olsun tatlım.Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…