A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
bende iyiyim şekerimalınyazım , mutlucum ben iyim sizler nasısınız :)
hadi ya bu erkekler çok alem, birkezde biz eşimle uyurken eşim sayıklıyo enerji nakil hattı falan diye, ne diyosun canım dedim anerji nakil hattı devrildi diyo, o gecede nasıl rüzgar var, em,inmisin bitanem diyorum ya aşkım anlamadınki ya dedi vurdu kafayı yattı gece yarısı gülmer krizlerine girdim bende :))benim eşimde müşteriye kızıyordu rüyasında hatta ben uyandırdım söyleniyordu onun sesine uyandım baktım habire kızıyor müşteriye sonra uyandırdım kime kızıyorsun dedim yooo kimseye kızmıyorum dedi:)))))))))))))))))))
aminnnnTeşekkür ederim tatlışcım:) Amin inşallah hayatım...Hepimizin gülen yüzleri solmasınŞeniz
bende çoook.annesinden bile kıskanırım, belli etmezdim şimdi söyleyince ne kadar kıskançsın onlar benim kardeşim falan dfiyo ama ben laf anlayamam ki ....bende çok kıskancım ama çok belli ediyom ve başlıyor kavga
offff bu kötü ama:roflol: Aynen canım benim eşimde rüyasında kavga falan yaparken arada bana geçirir:roflol:
hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsınselam kızlar nasılsınız??????????????
işte kadınlArın ve aklının özeti, süperiz biz yaaa3 ADAM VE TANRI
Günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve Vahşi bir nehir çıkar. Ama erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekmektedir.
** Peki bunu nasıl başaracaklardır?
Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya dua etti.Tanrım,lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver
Tanrı ona uzun kollar ve Güçlü bacaklar verdi
Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi geçirdi.Ama,başarmıştı
Bunu gören ikinci erkek de Tanrıya dua etti:
Tanrım Lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve gerekli aracı ver
Tanrı ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı,ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle karşılaştı...
Tüm bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dİzlerinin üstüne çöktü ve Tanrıya yalvardı Tanrım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç, araç ve zekayı ver.
Tanrı erkeği bir kadına dönüştürdü.Kadın haritaya baktı....Nehrin biraz yukarısına doğru yürüdü Ve köprüden karşıya geçti.
günaydın canım nasılsınherkese günaydın kızlar?
bencede, yiyen yine yiyo parayı.aç kalan yine aynı insanlar, hep fakire geliyo kriz zengine değil, aahhhh ahhhhhhh denecek öyle çok şey varki ama susuyorumbu aralar baya yoğun
sözde kriz var
ama ne hikmetse hep işlerine geldiğinde kriz var
bgenim annemde 50 yaşında ama kendimi 23 yaşında gibi hissediyrum der, ben 25 yaşındayım ama bende daha genç düşünür hakkatenbiliyorum şekerim önemli olanda o zaten kimi 40 yaşındadır ruhu 20 kimi 20 yasşınddadır ruhu 40 önemli yani pokocum ya birşey sölicem herkes neden adını sölemiyor bölece hitap şeklimizde biraz da iyi olur ben pokoşcum yerine aslıcım demek isterim demi ama pokoşcum deyince garip oluyor yaa
:lepi::enbuyukkk:hem isimlerimizi öğrenemk güzel olmazmı ?
korkma sadece yeterliarkaşlar gerdek hakknda bilgi istyrm korkum var biraz
hoşbuldumafiyet olsun cnm
hoşgeldin alınyazımalkisalkisalkis
tünaydın fıstıklar,
erkeklerimi çekiştiriyorsunuz.
onların beyinleri bizim gibi çalışmıyor. %90 kısımı bel aşağısı için çalışıyordur sırnaşık şey
tünaydın canım nasılsın