Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın hoşgeldinz canım...

Kocişlerden bahsediyorduk da...Boğa benim kociş ve inanılmaz inatçı:gitme:

hoşbuldum tatlımm
keyfisizsin galiba bugün ama çok şükür yoluna girmiş yerimseniben
bir boğa olarak kabul etmesemde o inat bende fazlasıyla var canım ve eşimde çok şikayetçi bu huyumdan bide en ufak bişeyi büyüttükçe büyütürüm kafamda

Keyifsizim canımcım ya,sorun geçmiştir herhalde.en azından ben böyle umuyorum...Çünkü artık kaldıracak gücüm kalmadı..İnat ki ne inat..Büyüttükçe büyütüyor kafasında herşeyi...kaydirigubbakcemile

Sanırım boğalara has bir durum..:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 Valla ama canımcım ya..Her ay daire daire dolaşıor sesler,bağrışlar,yere atılanlar,kapı çarpmalarıkaydirigubbakcemile3

:kedi::kedi:

kızlarrrr biz geldikkk
nasılsınız bakalımm
biri boğalardan bahsetmiş galiba:)
bende boğayım ama eşim kova kısmetse bebişte koç olacak :)

hoşgeldin gülyüzlüm
nasılsın cnm

bende bir kova olarak oldukça inatçıyım vallah:)))

canım benimyaa kıyamam ben sana:1hug:
inşallah geçmiştir bakma bi kere düzeldiyse bitmiştir zaten
malesef biz boğalar böyleyiz tatlım sonrasında da pişman oluruz

canım benimyaa kıyamam ben sana:1hug:
inşallah geçmiştir bakma bi kere düzeldiyse bitmiştir zaten
malesef biz boğalar böyleyiz tatlım sonrasında da pişman oluruz

Evet zaten pişman oldu;ama kalbim kırıldı söylediği sözlerle..Burda kendimi deşifre etmemek için söyleyemediğim o kdr söz var ki...Yoksa anlatırdım yanilmaz:

valla yeri gelincede yılan gibi lafı sokuyorlar ya şakayla karışık

lmaz:

Evet zaten pişman oldu;ama kalbim kırıldı söylediği sözlerle..Burda kendimi deşifre etmemek için söyleyemediğim o kdr söz var ki...Yoksa anlatırdım yanilmaz:

lmaz:

boşver cnm unut sen hepsini anlatma kimseyede bazı şeylerin içimizde kaldığı daha iyi bence sonra barışıncada anlattığımıza pişman oluyoruz
herşey yoluna gircek emin ol canımın içiŞeniz

jazmin sizde demi kavga vardı akşam.. bizde aynen... gece 3 filandı heralde uyuduğumuzda.. gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktann... ne yapacağımı şaşırdım artık..

evet jasmin kavgada kendilerinden geçiyorlar resmen ağızlarına ne gelirse söylüyorlaar küfür hariç tabide daha sonra gel hadi yat yataga sarıl bana diye kolundan çekiyorlar ama kalbim kırıldımı çok kötü oluyor resmen sızlıyor ya hemen ağlarım ben kavgada

lmaz:
canım benimyaa
boşver anlatma sen yerimseniben

fisfisfis
Jnazcım benim annem Koç burcudur ve gerçekten çok ama çok güzel bir burç.

bencede güzel bir burç tatlım kardeşimde koç burcu hiç belli olmaz belkide teyzesiyle aynı gün doğar bebişim :)

boşver cnm unut sen hepsini anlatma kimseyede bazı şeylerin içimizde kaldığı daha iyi bence sonra barışıncada anlattığımıza pişman oluyoruz
herşey yoluna gircek emin ol canımın içiŞeniz

Evet tatlım.Zaten hiçkimseye anlatmıyorum,anlatamıyorum.Çünkü o benim eşim bgn kavgalıysak yrn barışırız.Kimsenin onu kötü tanımasını istemem zaten.Özünde iyi inatçı yönü hariçkaydirigubbakcemile3

şimdi birden lafa dalmış gibi olacak ama özür dileyerek sözünüzü balla keserek yoruma geçeyim :) zaman zaman sizleri okuyp takip ediyorum çok hoş sohbetleriniz,sıcak, samimi.. ben de aklıma takılan bir konuda danışmak isityorum.. düğün tarihimiz az çok belli ama regl günü olarak hesap ettiğimde tam bittiğindeki tarih ... sizce bittikten kaç gün sonraya ayarlamak lazım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…