Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jazmin sizde demi kavga vardı akşam.. bizde aynen... gece 3 filandı heralde uyuduğumuzda.. gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktann... ne yapacağımı şaşırdım artık..

Canım evet ya..Ne oldu bize böyle.Sizin erken bitmiş canım.Biz saat 5-5,30 gibi yattık;ama sorun halloldu.Olan uykumuza oldu valla:sinifsinif:

Ben de ağlarım hemencecik kaydirigubbakcemile5

canım benimyaa
boşver anlatma sen yerimseniben

fisfisfis

bencede güzel bir burç tatlım kardeşimde koç burcu hiç belli olmaz belkide teyzesiyle aynı gün doğar bebişim :)

yerimseniben

İnşallah canım...Sağ salim doğsunda bebişin:Saruboceq:

jazmin sizde demi kavga vardı akşam.. bizde aynen... gece 3 filandı heralde uyuduğumuzda.. gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktann... ne yapacağımı şaşırdım artık..

off simicim ya
siz neden tartıştınız cnm:sinifsinif:

aynen öle ciciş:kedi:

Düğün tarihini mi canım?Bu arada hayırlısı olsun

estağfirullah canımm
eğer öyle bir imkanın varsa ayarla tabikikaydirigubbakcemile5

İnşallah canım...Sağ salim doğsunda bebişin:Saruboceq:

:Saruboceq:
evet jnaz ben jasmin ve simi uykusuz cnm
canım benimyaa Şeniz

bizimde halloldu güya, barışıp uyuduk.. ama ben kendime çok kızdım.. onun ne kadar üzüldüğünü görememişim, onu ne kadar kırdığımı görememişim. ben onun umursamaz olduğunu düşünüp sinirlendikçe,ona saldırdıkça, onun sorunu kabullenmeye çalıştığını görememişim.. akşam benim için baya sancılı geçti yani...

Düzeldiğine sevindim canım...Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler kimseye:Saruboceq:

Düğün tarihini mi canım?Bu arada hayırlısı olsun

hayır düğün tarihini ayarlama aşamasındayız benim regl hesabıma göre tam bittiğindeki tarihe denk geliyor düğün benim sorum regl bittikten kaç gün sonra olsa daha iyi olur ya da tam bitiş olunca değiştirsek mi tarihi anlıyamadım :çok üzgünüm:

jnaz hoşgeldin tatlım nasılsın ?

geldim mutlukız :)

simi canım sana ne oldu

:teselli:
Düzeldiğine sevindim canım...Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler kimseye:Saruboceq:

:Saruboceq:

ander canım sadece bitmiş olması önemli tatil açısından yada başka açılardan :)
kaçınıcı gün olduğunun bi önemi yok bence:)

simiciğim kıyamam ya üzülme cnm inşallah birdaha yaşamazsınız böyle tatsız olaylar cnm :teselli:

regli tarihinle ne zorun varki bend eonu anlmadım..?? regli zamanına denk gelmesin yeter.. gelinlikl bide regli hiç çekilmez.
ilk aydan hamile kalmayı filan mı düşünüyosun ki, neden önemli anlamadım gerçekten:)
bu arada hayırlı olsun..

Canım zaten son günüyse sorun yok..Ama sen yine de istersen geciktirici al..Valla ben hiç hesaplamamıştım düğün tarihi ve regl tarihimi;ama hiç de çakışmadı Allah'tan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…