jazmin sizde demi kavga vardı akşam.. bizde aynen... gece 3 filandı heralde uyuduğumuzda.. gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktann... ne yapacağımı şaşırdım artık..
evet jasmin kavgada kendilerinden geçiyorlar resmen ağızlarına ne gelirse söylüyorlaar küfür hariç tabide daha sonra gel hadi yat yataga sarıl bana diye kolundan çekiyorlar ama kalbim kırıldımı çok kötü oluyor resmen sızlıyor ya hemen ağlarım ben kavgada
canım benimyaa
boşver anlatma sen yerimseniben
fisfisfis
bencede güzel bir burç tatlım kardeşimde koç burcu hiç belli olmaz belkide teyzesiyle aynı gün doğar bebişim :)
jazmin sizde demi kavga vardı akşam.. bizde aynen... gece 3 filandı heralde uyuduğumuzda.. gözümde yaş kalmadı artık ağlamaktann... ne yapacağımı şaşırdım artık..
Evet tatlım.Zaten hiçkimseye anlatmıyorum,anlatamıyorum.Çünkü o benim eşim bgn kavgalıysak yrn barışırız.Kimsenin onu kötü tanımasını istemem zaten.Özünde iyi inatçı yönü hariçkaydirigubbakcemile3
şimdi birden lafa dalmış gibi olacak ama özür dileyerek sözünüzü balla keserek yoruma geçeyim :) zaman zaman sizleri okuyp takip ediyorum çok hoş sohbetleriniz,sıcak, samimi.. ben de aklıma takılan bir konuda danışmak isityorum.. düğün tarihimiz az çok belli ama regl günü olarak hesap ettiğimde tam bittiğindeki tarih ... sizce bittikten kaç gün sonraya ayarlamak lazım :kedi:
estağfirullah canımmşimdi birden lafa dalmış gibi olacak ama özür dileyerek sözünüzü balla keserek yoruma geçeyim :) zaman zaman sizleri okuyp takip ediyorum çok hoş sohbetleriniz,sıcak, samimi.. ben de aklıma takılan bir konuda danışmak isityorum.. düğün tarihimiz az çok belli ama regl günü olarak hesap ettiğimde tam bittiğindeki tarih ... sizce bittikten kaç gün sonraya ayarlamak lazım :kedi:
İnşallah canım...Sağ salim doğsunda bebişin:Saruboceq:
canım benimyaa Şenizevet jnaz ben jasmin ve simi uykusuz cnm
hayırlısı ile koç burcu olan bir yiğenimiz olacak desene jnaz ayyy ne güzel benim kardeşimde koç
bizimde halloldu güya, barışıp uyuduk.. ama ben kendime çok kızdım.. onun ne kadar üzüldüğünü görememişim, onu ne kadar kırdığımı görememişim. ben onun umursamaz olduğunu düşünüp sinirlendikçe,ona saldırdıkça, onun sorunu kabullenmeye çalıştığını görememişim.. akşam benim için baya sancılı geçti yani...
Düğün tarihini mi canım?Bu arada hayırlısı olsun
:teselli:bizimde halloldu güya, barışıp uyuduk.. ama ben kendime çok kızdım.. onun ne kadar üzüldüğünü görememişim, onu ne kadar kırdığımı görememişim. ben onun umursamaz olduğunu düşünüp sinirlendikçe,ona saldırdıkça, onun sorunu kabullenmeye çalıştığını görememişim.. akşam benim için baya sancılı geçti yani...
Düzeldiğine sevindim canım...Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler kimseye:Saruboceq:
bizimde halloldu güya, barışıp uyuduk.. ama ben kendime çok kızdım.. onun ne kadar üzüldüğünü görememişim, onu ne kadar kırdığımı görememişim. ben onun umursamaz olduğunu düşünüp sinirlendikçe,ona saldırdıkça, onun sorunu kabullenmeye çalıştığını görememişim.. akşam benim için baya sancılı geçti yani...
hayır düğün tarihini ayarlama aşamasındayız benim regl hesabıma göre tam bittiğindeki tarihe denk geliyor düğün benim sorum regl bittikten kaç gün sonra olsa daha iyi olur ya da tam bitiş olunca değiştirsek mi tarihi anlıyamadım :çok üzgünüm:
jnaz hoşgeldin tatlım nasılsın ?
geldim mutlukız :)
simi canım sana ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?