Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

jasminciğim günaydın cnm nasıl kendini toplayabildinmi cnm biraz nasıl eşinle durumlar tatlım umarım iyidir

Günaydın canım hoşgeldin,nasılsın?

Üzülme tatlım.İnan göz açıp kapayasıya geçecek günleropuyorumnanaktan

Nereye çıktı eşinin askerliği bitanem..

oyy kıyamam canımın içi
nasıl çabuk geçecek günler bak gör inanamayacaksın
üzülme ne olur
nereye çıktı askerlik canım kısa dönemmi?

dirimciğim günaydın cnm hoşgeldin üzülme bol bol dua et allahım tez zamanda kazasız belasız eşine kavuştursun cnm benimde dualarım seninle cnm
sağolun kızlar
iskenderuna çıktı :gitme:
gerçekten çok zor,sürekli eski anılarımız geliyor aklıma,dün eve gittik kıyafetlerimi topladım
o kadar zoruma gitti ki anlatamam.
telefon yok ulaşamıyorum,en zoru da bu,
zaten maksimum 2-3 dakika konuşuyoruz
onu ne kadar çok özlediğimi,içimdekileri anlatamıyorum.üzülmesin diye
kimseye anlatamıyorum mafoldumbenmafoldumben
en son akşam 9 gibi konuştuk,sabah arayamadı,
ne zaman konuşuruz bilmiyorum.işe başladım
içim acıyor.

günaydın canlarım
jasmincim dirimcim mısracım günaydınn

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???hava kapalı bugün yağmur yağacak galiba ve soğuk özledim sizi ya gününüz aydın olsun canlarım

jasminciğim günaydın cnm nasıl kendini toplayabildinmi cnm biraz nasıl eşinle durumlar tatlım umarım iyidir

Günaydın canlarım....

Burası da 1 haftadır acaip rüzgarlı ,serinledi hava...
Topladım kendimi,eşimle de iyiyiz mutlukızcımopuyorumnanaktan

herkeslere günaydın kızlar nasılsınız?

dirim canım allah kavuştursun, çoğumuz biliyoruz onun zorluğunu ama inanki geçecek ve arkaya döndüğünde azminize şükredeceksiniz. asker beklemek gururludur asker eşi nişanlısı olmak dirayet gerektiriri eğme omuzlarını dik dur,sana o yakışır

Angelcım hoşgeldin günaydın dostum.Neşeli birgün geçirmeni dilerim

sağol canımın içi
hep beraber güzel bir gün geçiririz inş.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız???hava kapalı bugün yağmur yağacak galiba ve soğuk özledim sizi ya gününüz aydın olsun canlarım

günaydın mutlukız
burasıda kapalı baya
nasılsın

günaydın pokacım
nasılsın canımcım

Dirimcim güzel yere çıkmış eşinin askerliği.Benim erkek kardeşimde acemilik dönemi dahil ıskenduran da yaptı.ınşallah orada kalır

Mutlakaki üzülüyorsun ve buna kimse engel olamaz yavaş yavaş içinin acısı azalacak kavuşacağınız günleri saymaya başlayacaksın

sağol canım
inşallah geçecek :gitme:

canım dik duramıyorum malesef daha çok yeni
alışamadım,
daha 154 günümüz var :sinifsinif:

dirim canım üzme kendini o kadar, üzülmemen için önemli bir sebep söyleyeyim sana şafak 460 değil

sadece 160 şafak

Canım:1hug:
Üzülme biliyorum elinde değil;ama eşinin askerliği gerçekten güzel bir yere çıkmış.En kötüsü bunu düşün doğuya çıkmamış,orada şartlar daha da kötü canım benim.Hele ki bu dönemde...
Bu ayrılık aşkınızın pekişmesine yardımcı olacak ve erkekler askerden sonra herşeyin değerini daha iyi anlıyorlaryerimseniben

pokacığım biraz kırgınlık var üzerimde cnm yoksa moralim falan iyi akşam annem ve kardeşim vardı bizde yemekte çok mutluydum cnm

canım kısa dönem gittiyse iyi
usta birliğinde hemen cep telefonunu alır yanına
ay geçen sene abim gittiğinde askere biz iki gün ulaşamadık sonra sesini duyuyordum ama ağlamaktan konuşamıyordum
çok zor ama sabır günler geçtikçe alışıyosun merak etme
bizde yanındayız kaydirigubbakcemile5

Günaydın canlarım....

Burası da 1 haftadır acaip rüzgarlı ,serinledi hava...
Topladım kendimi,eşimle de iyiyiz mutlukızcımopuyorumnanaktan

aman maşallah canım

günaydın alınyazım nbr canım

Günaydın tatlım,nasılsın?

sağol canım
inşallah geçecek :gitme:

canım dik duramıyorum malesef daha çok yeni
alışamadım,
daha 154 günümüz var :sinifsinif:

Canım kısa dönem işte..Nasıl geçecek anlamayacaksın bileopuyorumnanaktanUzun dönem gidenler ne yapsınlar..İçini ferah tut.Üzme kendini tatlım.
:teselli:

angel iyi olmaya çalışıyorum cnm üzerimde kırgınlık var biraz yoksa iyiyim moralimde iyi çok şükür cnm sende iyimisin???

canım yeri güzelmiş deniz kenarındaymış sanırım.
canım kardeşin nasıl rahatmıydı?
eşim piyade zaten
acemilikten sonra bir kısmını çevre illere dağıtıyorlarmış,bir kısmıda kalıyormuş :gitme:
mısram içim acıyor,terminaldeki son hali aklıma geliyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…