angel iyi olmaya çalışıyorum cnm üzerimde kırgınlık var biraz yoksa iyiyim moralimde iyi çok şükür cnm sende iyimisin???
Sağol canımcım..Nasılsın tatlım,iyi misin?
Sağol canımın içi...
sağol canım inşallahdirimciğim allahım tez zamanda kavuştursun eşine dua edelimki güzel bir yere çıkmış askerliği üzülme cnm sabırlı ol inan bana zaman su gibi akacak tatlım
evet jasminciğim kısa dönem çok şükür
1 aya alışırım heralde,acemilikten sonra (inşallah doğu çıkmazsa tabi :Saruboceq:)
iki hafta da bir görmeye gideceğim
ama iskenderunda kalacak yer ayarlamam lazım
babamda bayan başına göndermem diyor
bende giderim dedim :umursamaz:
öğretmen evi felan vardır kızlar değil mi orda
kızlar bu arada siz neler yaptınız
hamile kalan felan varmı?
aman dikkat et canım havalar soğuk bi sıcak ne olduğu belli değil
bende iyiyim canım karnımdan gurultular geliyor
bir çay alayım bari:))
iyiyim bende şekerim
aynen devam
bugün prim listesini vrecekmiş yanımdaki bu hafta alırsam primimi rahatlıcam inş.
yoksa zaten haftaya olumlu bir cevap gelirse ben didiyommm
evet jasminciğim kısa dönem çok şükür
1 aya alışırım heralde,acemilikten sonra (inşallah doğu çıkmazsa tabi :Saruboceq:)
bunları hissetmen çok normal canım ama güzel bi anı olarak hep aklında kalacak emin ol.sağolun kızlar
iskenderuna çıktı :gitme:
gerçekten çok zor,sürekli eski anılarımız geliyor aklıma,dün eve gittik kıyafetlerimi topladım
o kadar zoruma gitti ki anlatamam.
telefon yok ulaşamıyorum,en zoru da bu,
zaten maksimum 2-3 dakika konuşuyoruz
onu ne kadar çok özlediğimi,içimdekileri anlatamıyorum.üzülmesin diye
kimseye anlatamıyorum mafoldumbenmafoldumben
en son akşam 9 gibi konuştuk,sabah arayamadı,
ne zaman konuşuruz bilmiyorum.işe başladım
içim acıyor.
sağol canım
inşallah geçecek :gitme:
canım dik duramıyorum malesef daha çok yeni
alışamadım,
daha 154 günümüz var :sinifsinif:
jazminciğim inşallah canım benim
angel canım hayırlı olsun.düğün ne zaman peki canım?
iş başvurunu nereye yaptın aynı sektör mü canım?
canım abin kısa dönem mi uzun dönem mi yaptı?
iskenderundada genelde osmaniye,adana,hatay civarına yapıyorlarmış dağıtımı
ama bir tanıdık iskenderundan hakkari yüksekovaya gitti.gerçi o tanıdık uzun dönemdi
hayırlısı olsun,
napıyordur şimdi kimbilir :çok üzgünüm:
jasmin cim linkini atabilrimisin bulamadım ya :)
aynen katılıyorum jazmine.jazmin ya bende hep sana katılıyorum fikirlerimin özeti gibisin valla, koçişlerin benzeştiği kadar bizim fikirlerde benzişiyo baksana :)))Canım:1hug:
Üzülme biliyorum elinde değil;ama eşinin askerliği gerçekten güzel bir yere çıkmış.En kötüsü bunu düşün doğuya çıkmamış,orada şartlar daha da kötü canım benim.Hele ki bu dönemde...
Bu ayrılık aşkınızın pekişmesine yardımcı olacak ve erkekler askerden sonra herşeyin değerini daha iyi anlıyorlaryerimseniben
iyiyim tatlım sen nasılsın ne var ne yokcanım kısa dönem gittiyse iyi
usta birliğinde hemen cep telefonunu alır yanına
ay geçen sene abim gittiğinde askere biz iki gün ulaşamadık sonra sesini duyuyordum ama ağlamaktan konuşamıyordum
çok zor ama sabır günler geçtikçe alışıyosun merak etme
bizde yanındayız kaydirigubbakcemile5
günaydın alınyazım nbr canım
pokacım günaydın naber ?saol angel cım sen nasılsın :)
iyiym jazmincim sen nasılsın, arayı düzeltmişsiniz iyice kaydirigubbakcemile5Günaydın tatlım,nasılsın?
Canım kısa dönem işte..Nasıl geçecek anlamayacaksın bileopuyorumnanaktanUzun dönem gidenler ne yapsınlar..İçini ferah tut.Üzme kendini tatlım.[/I]:teselli:
offf terminal kötü bi anı hemde güzel.bende eşim giderken çok komik bişey yapmıştım.o zman sevgililydik daha eşimin tüm akrabaları orda, benimde kuzenimle nişşanlısı ve kardeşim vardı.eşim kendini nası sıkıyo ağlammak için bende öyle anlarda öldürsen ağlayamam bide aksi gibi kahkahalarla gülerim ordada öyle yaptım tabi, herkeste şaşırdı ama bda bendeki tepki şekli.neyse eşim otobüse bindi.otobüzü durdurup istiklal marşı falan okudular, otobüs hareket etti ben peimden koşuyorum ama nasıl hızlı hızlı.sonra herkes bana sesleniyo tabi.arkama bi döndüm herkes bana bakıyo tebessümle :)) sanmışlarki hepten koşaçak kız kafayı sıyırdı falan, halbuki ben plakaya bakmak için koşmuştum kaydirigubbakcemile3canım yeri güzelmiş deniz kenarındaymış sanırım.
canım kardeşin nasıl rahatmıydı?
eşim piyade zaten
acemilikten sonra bir kısmını çevre illere dağıtıyorlarmış,bir kısmıda kalıyormuş :gitme:
mısram içim acıyor,terminaldeki son hali aklıma geliyor hep.
tabi süslenceksin ya yeni gelinler çok güzel oluyo o zamanlar, görümceside sönük kalmasın dimi :lepi:iyiyim bende pokacım
akşama gelinciğimiz gelecek
şöle bi süslendimde geldim işe:)))
millet diyor akşama partimi var:kedi:
canım gidersin ne olacakki?benim eşimde oraya ghörevli gitmişti güvenilir oteller varmış bide bizim kurumun misafir haneleride oluyo onu sordunmu ?evet jasminciğim kısa dönem çok şükür
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?annenlerle vakit süper geçti dim ?alınyazım günaydın cnm hoş geldin nasılsın
tamam gidiyorum hemen jasmin:)
aynen katılıyorum jazmine.jazmin ya bende hep sana katılıyorum fikirlerimin özeti gibisin valla, koçişlerin benzeştiği kadar bizim fikirlerde benzişiyo baksana :)))
iyiyim tatlım sen nasılsın ne var ne yok
pokacım günaydın naber ?
iyiym jazmincim sen nasılsın, arayı düzeltmişsiniz iyice kaydirigubbakcemile5
offf terminal kötü bi anı hemde güzel.bende eşim giderken çok komik bişey yapmıştım.o zman sevgililydik daha eşimin tüm akrabaları orda, benimde kuzenimle nişşanlısı ve kardeşim vardı.eşim kendini nası sıkıyo ağlammak için bende öyle anlarda öldürsen ağlayamam bide aksi gibi kahkahalarla gülerim ordada öyle yaptım tabi, herkeste şaşırdı ama bda bendeki tepki şekli.neyse eşim otobüse bindi.otobüzü durdurup istiklal marşı falan okudular, otobüs hareket etti ben peimden koşuyorum ama nasıl hızlı hızlı.sonra herkes bana sesleniyo tabi.arkama bi döndüm herkes bana bakıyo tebessümle :)) sanmışlarki hepten koşaçak kız kafayı sıyırdı falan, halbuki ben plakaya bakmak için koşmuştum kaydirigubbakcemile3
tabi süslenceksin ya yeni gelinler çok güzel oluyo o zamanlar, görümceside sönük kalmasın dimi :lepi:
canım gidersin ne olacakki?benim eşimde oraya ghörevli gitmişti güvenilir oteller varmış bide bizim kurumun misafir haneleride oluyo onu sordunmu ?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?annenlerle vakit süper geçti dim ?
o topik neresi ya sohbette mi ?
jazminciğim inşallah canım benim
angel canım hayırlı olsun.düğün ne zaman peki canım?
iş başvurunu nereye yaptın aynı sektör mü canım?
canım abin kısa dönem mi uzun dönem mi yaptı?
iskenderundada genelde osmaniye,adana,hatay civarına yapıyorlarmış dağıtımı
ama bir tanıdık iskenderundan hakkari yüksekovaya gitti.gerçi o tanıdık uzun dönemdi
hayırlısı olsun,
napıyordur şimdi kimbilir :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?