Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

alınyazımsın kendi başıma gelince seni daha iyi anlamaya başladım.evet vakit çok zor geçiyor.iş yerimdeki takvime sadece bir çarpı attım.pazartesi olsada haftasonlarına da çarpı atıp bir sürü çarpı atmış olurum diye hesaplıyorum
canım Allah bütün ayrı kalanları kavuştursun,evlenirken ağlayarak çıktığım eve geri geldim.ama hiç mutlu değilim.annemle babamla kaldığıma bile sevinemiyorum.
hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.inşallah atlatırız.
sen daha zor günler yaşadın farkındayım canım,inşallah sende kavuşursun :Saruboceq:

dirimcim kıyamam ben sana ya kimbilir eşinde nasıl üzülmüştür giderken
ama gör bak nası geçicek buna emin ol canım..
canım eşim mektup yazıp,cüzdanıma koymuş,okurken çok kötü oldum
kötü bir örnek ama eşim giderken ağladı,benden ayrıldığı için.hoş kısa dönem çok şükür
uzun çıksa napardım kimbilir
en azından gidip gelecek Allahın izniyle ona da şükür.

takılyorum sana :)) bencede ortak fifkirler olmasaydı boğaları bulmazdık heralde kaydirigubbakcemile5 aman tatlım allah bi daha yaşatmasın o anları hiçbirimize, düzelmesine sevindim zaten biş kavgadan sonra herşey mükemmel oluyı yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

linke bakıyorum hemen

günaydın kızlarr
dirimcim canım yazdıklarını okurken öyle kötü oldumki eşimde daha askere gitmedi ne zaman gidecek oda belli değil en kötü ihtimale hazırlıyorum kendimi
bugünlerde geçecek canım bi bakmışsın eşin yanında inşallahbu dönemide atlatacaksınız güzelim
kızlar o kadar doğru şeyler söylemişlerki üstüne yazacak bişey bulamıyorum

Evet canım kavgadan sonra herşey güzel oluyor valla.Heyecanlı:jeyyar:

:roflol:

Jnaz hoşgeldin canım...

Pokacım bu kızın açtığı topicler hep böyle:roflol: Kız bişi mi içip gelip açıyor bu konuları anlamadım valla:sinifsinif:
Canım ben başta sordum gerçek mi şaka mı diye.Bana topic sahibesi gerçek dedi;ama sanmıyorum ben ya...

hoşbuldum jazmincimm
nasılsın güzelim?

canım inşallah,bende iskenderun uzak diyip duruyordum(9 saat)
bari acemilikten sonra da orda kalsın da gideyim,ben iki sene önce iskenderuna görevli gittim.(eski çalıştığım yerde,hatta misafirhaneyle eşimin kışlası yanyana sayılır kaydirigubbakcemile3)ama şimdi orda çalışmıyorum.bizim kurumun misafirhanesi varmı bilmiyorum.canım insan kaynaklarından mı öğreneyim?misafirhanede görevli gitmesek bile kalabiliyormuyuz canım,hiç o şekilde kalmadım da)
Allah iyiliğini versin,çok güldüm:)))
bende gülsem,gelin delirdi diye bakarlardı heral :))))

canım çok teşekkür ederim,gerçekten zormuş,biz birde telefonda çok konuşurduk.saat başı, telefonda yok,konuşsak bile maksimum3 dakika,
sen nasılsın,bebiş nasıl,neler yaptın merak ettim

off işte bu benim hayatımın özeti, evlendikten sonra baba evi zor geliyo insana,misafir olmak farklı orada bulunmak zorunda olmak çok farklı, allah kimseyi evlendikten sonra baba ocağına muhtaç etmesin mutluluk vermiyo çünkü :gitme: o çarpıları çok iyi bilirim canı bende ilk gün aynı şey,i bekledim bide baktım aylar çarpılarla dolmuş, geçecek sadece sabır :Saruboceq: o ağlamaları çok iyi bilirm bende eşimi yolcu ederken ağlamamıştım ama sabah kalktığımdA ve eve geldişğimde nasıl ağladım.sabah yatağımda bi bşluk vardı sanki o benim kocamdı okadar zor gelmişti, sonra uzun dönemde şırnak dedi dünyam yıklıdı resmen, haritayı aldım şırnak baktım kaldı bu işe başlayalıda 5 gün olmuştu, babamda biliyodu eşimi geçer geçer merak etme, bizlerde döndük oda döner dedi, ağlamaktan harap olmuştum gözlerimmorardı 2 günde çökmüştüm resmen, sonra dedimki şırnaka her giden şehitmi oluyo herkes ana evladı yapmamalıyım dedim toplandım,eşim görevlere giderdi 5 gün konuşamazdım komutanları arkaaşları yalan söylerdi görevde galiba derdim yok derlerdi, ama hissederdim,her durum diğerinden daha zor.bsevgili gitmek, nişamnlı gitmek, evli gitmek, çocuklu gitmek.her bir durum diğerine göre daHA zor tek yapacağımızşey dua ve sabır.allah sabrımızı artırsın dirimcim.tüylerim diken dikn oldu o günleri yaşadım resmen.

ama telefon kullanmaya başlar 2 hafta sonra falan sık görüşürsünüz.dua et ve de sabır, allah yardımcınız olsun canım

günaydın kızlar

dirimim Allah kavuştursun tez vakitte hayırlısıyla bitirip gelsin kocişin inşallah.. bide espiri yapıyım barii hamile kalan varmı diye sormuşsunya ben hamileyim valla hemde billa karnım burnumda :roflol: hadi gülseneee :kedi:

sağol canım inşallah
angel iş mi değiştiriyosun canım

bir başvuruda bulundum
bakalım hayırlısı canım
çünkü artık buradan çok sıkıldım
ay başı gelince prim ne zaman verilecek diye düşünmekten
4 ay oldu prim alamıyoruz hala(

angel kahvaltı yapmadınmı cnm evet havaların düzensizliğinden oluyor cnm dün birde geç kalıyordum hırka almadan çıktım ve üşüdüm onun etkisi var sanırım

yok cnm
şimdi yaptım rahatladım:))

inşallah hayırlı olur angel canım benim

sağol canımın içi
abim aceleci biraz kasıma düğün düşünüyor:))
iş başvurusunu smart boyaya yaptım sırf maaş ve şartlarından dolayı bakalım hayırlısı
abim kısa dönem di canım
havacı olarak yaptı
zaten dediler kısa dönem doğuya gitmez diye izmire gitti sahil kenarına
dua et canım herşey yolunda gider merak etme
seni çok iyi anlıyorum yani benim eşim değil abimdi askere giden ama aynı yani o da benim canımın parçası ve ilk 2 hafta hergün ağladım diyorum ya telfonda konuşamazdım ama bak günler geçti abim sağ salim döndü şimdi nişanlandı yarın evlenecek inş.,
Allah ım sağlık versin de herşey yoluna girer merk etme canım arkadaşım

sonra biz evde ağlayarak abimi arıyoduk bi bakıyoduk maç yapıyor bi bakıyoduk sinemada bi arıyoduk saunada valla bak o kadar rahattıki gülüyodu bize ağlıyoruz diye:))

ben yeni gelinim bi kerem:kedi:

hoşbuldum jazmincimm
nasılsın güzelim?

İyiyim tatlım sen nasılsın?

Günaydın tatlım.Hoşgeldiniz a.s.

Evet canım kavgadan sonra herşey güzel oluyor valla.Heyecanlı:jeyyar:

bende iyiyim çalışmaya devam :))
hoşbuldum pokacım nasılsın?
hoşgeldin canım nasılsın ?

bizimkiler genelde personel daireden öğreniyolardı canım , görevli olmasanda kalabiliyosun tabi yeri ayırtırsan biz geçenlerde eşimle biyerin misafirhanesinde kaldık öylece.yer ayırtmamıştık ama şansımıza oda varmış, inş vardır :Saruboceq:

gerçekten deli denecek kadar komik b,işey olmuştu kaydirigubbakcemile3

canım çok teşekkür ederim,gerçekten zormuş,biz birde telefonda çok konuşurduk.saat başı, telefonda yok,konuşsak bile maksimum3 dakika,
sen nasılsın,bebiş nasıl,neler yaptın merak ettim
rica ederim tatlım bizde öyleyiz rabbim yardımcımız olsun
bende iyiyim çok şükür canım yorgunum biraz bebişimizde iyi sanırım:) yarın doktora gideceğiz
açıkçası sen yokken pek bişey yapmadım ama yoğun geçti ilkönce annemler geldi 1 hafta kaldılar geçen haftada abimler ve arkadaşlarım yoğun ama güzel geçiyor günlerim
günaydın güzelimm
Allahtan doğurdum demedin pamuğum:roflol:

ben yeni gelinim bi kerem:kedi:

Şeniz

canım benim aynıyız,annemgilin yanında ağlayamıyorum yalnız,hele babamın yanında asla.odama geçiyorum.dün akşam ağlarken uyuya kalmışım zaten.sabah 5:30 da uyandım.eşimin uyanacağı saatte,bekledim aramadı :gitme:
saat dabah 6 dada eşimin telefonunun alarmı çaldı.yolcu ettiğimiz gün alarmı kurmuştu.dediğim gibi herşey bana onu hatırlatıyor.ve ağlamaya başlıyorum
bende kendime kızıyorum zaten canım,herkes ana evladı,uzun dönem gidenler,doğuya gidenler,anasız babasız,kimsesiz gidenler ne yapsın?

jnazcım bende iyim canım çok saol :)

jasmin bence o cidden geyik yapıo erkek olması yönünde şüphelerim var tazrından:)
millet onla geyik yapıo. oda milletle:)))

pamuğum hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…