Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklısın canım duygular aynı.kendimize teselli sözleri diyoruzda yüreğimize söz geçiremiyoruzki sadece zamana ihtiyaç var ilkgünler zordur hep sonrası güzel ve gurulu olacak inan bana opuyorumnanaktan

günaydın canımcım
nasılsın bitanem
hepinizin Allah yardımcısı olsun
zor tabi evliyken askere göndermek

günaydın pamuğum

İyiyim tatlım sen nasılsın?

Günaydın tatlım.Hoşgeldiniz a.s.

:roflol:

zemuszemus saol canım benim şekerliğim opuyorumnanaktan

ay dur jnazım ağzını hayır aç sabaha kadar ağrım avrdı zaten korkuyom doğurcam diye :sinifsinif: sen napıyorsun tatlım nasıl gidiyor varmı şikayetlerin

tabi canım sende yeni gelinsin

ağlattımmı dersin neler yazmışım bee :1shok: nasılsın şekerim bebeişler nasıl

valla gözlerim doldu boğazım tıkandı Allahım kocalarımızı bize bağışlasın hepimizin yuvası hep huzurlu olsun.. ama cidden artık zor önce evimizden ayrılmak istememiştik ama şimdi evimiz herşeyimiz kocalarımız oldu..

jnazcım bende iyim canım çok saol :)

jasmin bence o cidden geyik yapıo erkek olması yönünde şüphelerim var tazrından:)
millet onla geyik yapıo. oda milletle:)))

pamuğum hoşgeldin :)

saolasın şekercim acıktım yine tıkınıyorum ben cokacimcoook

jnazcım bende iyim canım çok saol :)

jasmin bence o cidden geyik yapıo erkek olması yönünde şüphelerim var tazrından:)
millet onla geyik yapıo. oda milletle:)))

pamuğum hoşgeldin :)

Canım bu zampule zaten böyle:) Eskiden bir nicki vardı;ama sanırım kapsama alanı dışına çıkmış:roflol:
Yani ne kadar geyik olursa olsun;ama böyle bir konuda yapması çok garip:1shok:Ben ilk okuduğumda gerçek sanmıştımlmaz:

bende iyiyim çok şükür canımm
tabi geçmeyen gribimi saymazsak

hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?

Geçmiş olsun canım.İnşallah tez zamanda geçer.:Saruboceq:

ŞenizŞeniz

tabi canım sende yeni gelinsin

ağlattımmı dersin neler yazmışım bee :1shok: nasılsın şekerim bebeişler nasıl

evet bende yeni gelinim a.s.

pamukçum şafak 59 görünüre göre.Tabii senin ufaklıklar süpriz yapmazsa sanadelikafadulden

Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
canım sana da az kaldı değil mi?
nasılsın iyimisin???

canım hakkında hayırlısı olsun.normal maaşınızı veriyorlar ama değil mi?
kış düğünü olacak yani,abiminde öyle olmuştu,aralıkta
Allahtan ogün yağmur,kar yağmadı güzel bir gündü,
canım ne güzel kütahyadan izmire gitmiş
şimdi bende korkmaya başladım,inşallah iskenderunda kalır
doğu illerine de yakın
şimdi içime buda dert olur :kedi:

canım güzel geçmesine sevindim
kaç haftalık oldu bebeğin canım
ay Allah inşallah bizlerede nasip eder :kedi:

selam kızlar bende sızdenım 10aylık evlıyım ekımın 4 deydı dugunum zaman ne cabuk gecıyo yaa evlılık banbaska bıŞı farklı bı yasam tarzı hayat bu 10 ayın ıÇınde neler yaŞanmadıkı hayatımda

ayyy aman şekerim takıldım sadece:)
vakti zamanında gelsin bebişlerin
benimde yorgunluktan kaynaklanan şikayetlerim var canım hatta 2 gün boyunca belimde sol tarafımda ağrı oldu bıçak girer gibi ara ara ama geçti çok şükür
bide görümcemin oğlu var o kadar yaramazki özellikle gelip bana çarpıyor ondan çok korkuyorum bi zarar verecek diye
hele dün akşam burnumdan getirdi resmen yere su döküyor silerken sırtıma zıplıyor

Canım hoşgeldin a.s.

Mutluluklar ömür boyuopuyorumnanaktan

Kendini tanıtabilir misin bize?

pamukçum şafak 59 görünüre göre.Tabii senin ufaklıklar süpriz yapmazsa sanadelikafadulden

evet canım ya bi o güne kadar dayanabilsek hayırlısıyla.. ama zor gibi ramazanda süpris yapabilir miniklerim iki tane olunca sabırsız oluyorlar bide yerleri daralıyor yavrularımın birisi karnımın alt tarafında yan yatıyor baskı yapıyor kıyamıyoprum ona darda kalmış gibi. sağ tarafımdakide dönemiyor zorla cebeleşiyor karnım semsert oluyor bakalım artık hayırlısı.. 59 gün ha oyyy ahh diyim bideeeee ..

a.s canım
aramızda 15 gün var
cidden evlilik bambaşkaymış ama çok şükür diyorum her zaman

ayyy kıyamam ben onlara canımyaa
ama ramazan sonrası erken değil mi?
dünde kociş keşke ikiz olsa diyo bana:)eğer öyleyse ne zaman öğreniriz diye sordu bende pamuğa sorarım dedim:)

hoşgeldin canım... öle evet haklısın evlilikte insan bi çok şey ile karşılaşıo. sen neler yaşadın. kendini tanıtırmısın canım?

jnaz dün misafilerinle nası geçti? beğendiler mi yaptıklarını ?

Kıyamam ben onlara ya

Valla canım çekti çalışmaları öne mi alsam ki-tatlicadiarzu-;ama dr. yasakladı hamişliğilmaz:

İnşallah sağlıkla alırsın bebişlerini,sorunsuz bir şekilde:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:

Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
canım sana da az kaldı değil mi?
nasılsın iyimisin???

:
tatlım ya sizi görünce daha iyi oldum dardaydım ağrılıydım sizi görünce gülümsedim.. tabi önce ağladım bizimki hiç belli olmaz tatlım senin koyduüğun çarpılarda çabucak dolucak bak gör dirimim..

jnazım aman sakın şu çocuktan uzak dur yaa aman mesafe koy araya az dikkatli ol. ne o öyle sırtına filan zıplamalar. anneside bişey demiyomu ya. olmassa eşine söyle o uyarsın şaka yollu.. o ağrılarda gayet normal tatlım sıcak tut kendini yorma temizlik yapma yemekte yapma yat bol bol..

ay şımartıyosun beni pamukum ya
sefiyorum seniopuyorumnanaktan
herşeyi hakediyosun ttalım. hadi hayırlısıyla iş haberind egelir daha güzel olur inşallah herşey şekercim

ayyy kıyamam ben onlara canımyaa
ama ramazan sonrası erken değil mi?
dünde kociş keşke ikiz olsa diyo bana:)eğer öyleyse ne zaman öğreniriz diye sordu bende pamuğa sorarım dedim:)

tatlım ben ilk dr ye 7+4 ken gitmiştim belli olmuştu iki tane görünüyorlardı. ikiz olsaydı gittiğinde belli olurdu heralde. bide kan değerlerin çok yüksek çıkardı dr derdi. bide şikayetlerinde çok fazla oluyor mesela ben başımı bile kaldıramıyordum. hayırlısı artık yinede rabbim bilir belki bu gidişinde bi süprizle karşılaşırsın. iki tane nokta görürsün. ya ilk başta nokta şeklinde oluyolar :)

tatlım durman senin için daha iyi olur herhalde ama 2 ay sonra hamile kalan arkadaşlar var burda sorun olmuyor sanırım.bünyeni dinlendirirsin sende sonra güzelce yeniden kalırsın. vardır bi hayır herşeyde bisrürü arkadaş var senle aynı durumda olup şu anda yeniden hamiş olan hemde en geç 2 ay içinde yaa hadi bakalım süren dolsun sende koş gel yamacımıza :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…