canım benim aynıyız,annemgilin yanında ağlayamıyorum yalnız,hele babamın yanında asla.odama geçiyorum.dün akşam ağlarken uyuya kalmışım zaten.sabah 5:30 da uyandım.eşimin uyanacağı saatte,bekledim aramadı :gitme:
saat dabah 6 dada eşimin telefonunun alarmı çaldı.yolcu ettiğimiz gün alarmı kurmuştu.dediğim gibi herşey bana onu hatırlatıyor.ve ağlamaya başlıyorum
bende kendime kızıyorum zaten canım,herkes ana evladı,uzun dönem gidenler,doğuya gidenler,anasız babasız,kimsesiz gidenler ne yapsın?
bende iyiyim çok şükür canımmİyiyim tatlım sen nasılsın?
Günaydın tatlım.Hoşgeldiniz a.s.
:roflol:
hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?bende iyiyim çalışmaya devam :))
hoşgeldin canım nasılsın ?
:
günaydın kızlarr
dirimcim canım yazdıklarını okurken öyle kötü oldumki eşimde daha askere gitmedi ne zaman gidecek oda belli değil en kötü ihtimale hazırlıyorum kendimi
bugünlerde geçecek canım bi bakmışsın eşin yanında inşallahbu dönemide atlatacaksınız güzelim
kızlar o kadar doğru şeyler söylemişlerki üstüne yazacak bişey bulamıyorum
günaydın kızlar
dirimim Allah kavuştursun tez vakitte hayırlısıyla bitirip gelsin kocişin inşallah.. bide espiri yapıyım barii hamile kalan varmı diye sormuşsunya ben hamileyim valla hemde billa karnım burnumda :roflol: hadi gülseneee :kedi:
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Günaydın tatlım.Hoşgeldiniz a.s.
:roflol:
rica ederim tatlım bizde öyleyiz rabbim yardımcımız olsun
bende iyiyim çok şükür canım yorgunum biraz bebişimizde iyi sanırım:) yarın doktora gideceğiz
açıkçası sen yokken pek bişey yapmadım ama yoğun geçti ilkönce annemler geldi 1 hafta kaldılar geçen haftada abimler ve arkadaşlarım yoğun ama güzel geçiyor günlerim
günaydın güzelimm
Allahtan doğurdum demedin pamuğum:roflol:
Şeniz
tabi canım sende yeni gelinsin
ağlattımmı dersin neler yazmışım bee :1shok: nasılsın şekerim bebeişler nasıl
jnazcım bende iyim canım çok saol :)
jasmin bence o cidden geyik yapıo erkek olması yönünde şüphelerim var tazrından:)
millet onla geyik yapıo. oda milletle:)))
pamuğum hoşgeldin :)
jnazcım bende iyim canım çok saol :)
jasmin bence o cidden geyik yapıo erkek olması yönünde şüphelerim var tazrından:)
millet onla geyik yapıo. oda milletle:)))
pamuğum hoşgeldin :)
bende iyiyim çok şükür canımm
tabi geçmeyen gribimi saymazsak
hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?
günaydın canımcım
nasılsın bitanem
hepinizin Allah yardımcısı olsun
zor tabi evliyken askere göndermek
günaydın pamuğum
rica ederim tatlım bizde öyleyiz rabbim yardımcımız olsun
bende iyiyim çok şükür canım yorgunum biraz bebişimizde iyi sanırım:) yarın doktora gideceğiz
açıkçası sen yokken pek bişey yapmadım ama yoğun geçti ilkönce annemler geldi 1 hafta kaldılar geçen haftada abimler ve arkadaşlarım yoğun ama güzel geçiyor günlerim
günaydın güzelimm
Şeniz
tabi canım sende yeni gelinsin
ağlattımmı dersin neler yazmışım bee :1shok: nasılsın şekerim bebeişler nasıl
zemuszemus saol canım benim şekerliğim opuyorumnanaktan
ay dur jnazım ağzını hayır aç sabaha kadar ağrım avrdı zaten korkuyom doğurcam diye :sinifsinif: sen napıyorsun tatlım nasıl gidiyor varmı şikayetlerin
valla gözlerim doldu boğazım tıkandı Allahım kocalarımızı bize bağışlasın hepimizin yuvası hep huzurlu olsun.. ama cidden artık zor önce evimizden ayrılmak istememiştik ama şimdi evimiz herşeyimiz kocalarımız oldu..
saolasın şekercim acıktım yine tıkınıyorum ben cokacimcoook
Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar
dirimim Allah kavuştursun tez vakitte hayırlısıyla bitirip gelsin kocişin inşallah.. bide espiri yapıyım barii hamile kalan varmı diye sormuşsunya ben hamileyim valla hemde billa karnım burnumda :roflol: hadi gülseneee :kedi:
canım hakkında hayırlısı olsun.normal maaşınızı veriyorlar ama değil mi?bir başvuruda bulundum
bakalım hayırlısı canım
çünkü artık buradan çok sıkıldım
ay başı gelince prim ne zaman verilecek diye düşünmekten
4 ay oldu prim alamıyoruz hala(
yok cnm
şimdi yaptım rahatladım:))
sağol canımın içi
abim aceleci biraz kasıma düğün düşünüyor:))
iş başvurusunu smart boyaya yaptım sırf maaş ve şartlarından dolayı bakalım hayırlısı
abim kısa dönem di canım
havacı olarak yaptı
zaten dediler kısa dönem doğuya gitmez diye izmire gitti sahil kenarına
dua et canım herşey yolunda gider merak etme
seni çok iyi anlıyorum yani benim eşim değil abimdi askere giden ama aynı yani o da benim canımın parçası ve ilk 2 hafta hergün ağladım diyorum ya telfonda konuşamazdım ama bak günler geçti abim sağ salim döndü şimdi nişanlandı yarın evlenecek inş.,
Allah ım sağlık versin de herşey yoluna girer merk etme canım arkadaşım
sonra biz evde ağlayarak abimi arıyoduk bi bakıyoduk maç yapıyor bi bakıyoduk sinemada bi arıyoduk saunada valla bak o kadar rahattıki gülüyodu bize ağlıyoruz diye:))
ben yeni gelinim bi kerem:kedi:
canım güzel geçmesine sevindimrica ederim tatlım bizde öyleyiz rabbim yardımcımız olsun
günaydın güzelimm
Şeniz
günaydın canımcım
nasılsın bitanem
hepinizin Allah yardımcısı olsun
zor tabi evliyken askere göndermek
günaydın canımıniçiii
aminnn
bakalım hem evli hemde bebekle olacak bizde
ne yapalım bunada şükür
günaydın pamuğum
zemuszemus saol canım benim şekerliğim opuyorumnanaktan
ay dur jnazım ağzını hayır aç sabaha kadar ağrım avrdı zaten korkuyom doğurcam diye :sinifsinif: sen napıyorsun tatlım nasıl gidiyor varmı şikayetlerin
selam kızlar bende sızdenım 10aylık evlıyım ekımın 4 deydı dugunum zaman ne cabuk gecıyo yaa evlılık banbaska bİŞİ farklı bı yasam tarzı hayat bu 10 ayın İÇİnde neler yaŞanmadıkı hayatımda
pamukçum şafak 59 görünüre göre.Tabii senin ufaklıklar süpriz yapmazsa sanadelikafadulden
günaydın angelım bitanem meleğim opuyorumnanaktanŞeniz
selam kızlar bende sızdenım 10aylık evlıyım ekımın 4 deydı dugunum zaman ne cabuk gecıyo yaa evlılık banbaska bİŞİ farklı bı yasam tarzı hayat bu 10 ayın İÇİnde neler yaŞanmadıkı hayatımda
evet canım ya bi o güne kadar dayanabilsek hayırlısıyla.. ama zor gibi ramazanda süpris yapabilir miniklerim iki tane olunca sabırsız oluyorlar bide yerleri daralıyor yavrularımın birisi karnımın alt tarafında yan yatıyor baskı yapıyor kıyamıyoprum ona darda kalmış gibi. sağ tarafımdakide dönemiyor zorla cebeleşiyor karnım semsert oluyor bakalım artık hayırlısı.. 59 gün ha oyyy ahh diyim bideeeee ..
evet canım ya bi o güne kadar dayanabilsek hayırlısıyla.. ama zor gibi ramazanda süpris yapabilir miniklerim iki tane olunca sabırsız oluyorlar bide yerleri daralıyor yavrularımın birisi karnımın alt tarafında yan yatıyor baskı yapıyor kıyamıyoprum ona darda kalmış gibi. sağ tarafımdakide dönemiyor zorla cebeleşiyor karnım semsert oluyor bakalım artık hayırlısı.. 59 gün ha oyyy ahh diyim bideeeee ..
tatlım ya sizi görünce daha iyi oldum dardaydım ağrılıydım sizi görünce gülümsedim.. tabi önce ağladımAllah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
canım sana da az kaldı değil mi?
nasılsın iyimisin???
:
ayyy aman şekerim takıldım sadece:)
vakti zamanında gelsin bebişlerin
benimde yorgunluktan kaynaklanan şikayetlerim var canım hatta 2 gün boyunca belimde sol tarafımda ağrı oldu bıçak girer gibi ara ara ama geçti çok şükür
bide görümcemin oğlu var o kadar yaramazki özellikle gelip bana çarpıyor ondan çok korkuyorum bi zarar verecek diye
hele dün akşam burnumdan getirdi resmen yere su döküyor silerken sırtıma zıplıyor
herşeyi hakediyosun ttalım. hadi hayırlısıyla iş haberind egelir daha güzel olur inşallah herşey şekercimay şımartıyosun beni pamukum ya
sefiyorum seniopuyorumnanaktan
ayyy kıyamam ben onlara canımyaa
ama ramazan sonrası erken değil mi?
dünde kociş keşke ikiz olsa diyo bana:)eğer öyleyse ne zaman öğreniriz diye sordu bende pamuğa sorarım dedim:)
Kıyamam ben onlara ya
Valla canım çekti çalışmaları öne mi alsam ki-tatlicadiarzu-;ama dr. yasakladı hamişliğilmaz:
İnşallah sağlıkla alırsın bebişlerini,sorunsuz bir şekilde:ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?