Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hoşgeldin cnm çok sevindim senin adına:)

herkez öyle dio ay inşallah hamileyimdir.
inşallah cnm hadi hayırlısı:)

slm canlar nasılsınız geç geldim bugunde biraz ev kadınlıgı zor canm yaaa

slm hoş geldin necloş

teşekkür ederim yapayım bi kan testi hepinize haber veririm kaydirigubbakcemile3
bekliyoruz haberlerini:)

seni görüpte katılmamak imkansız pokoşcum :):1hug:a.s.
bu arada hamiş arkadaşı çok tebrik ederim darısı başımıa 1,5 senelik evliyim bende ama nasip kısmet hayırlısı işte

zor zor hemde cok zor:) katıl şekerim ösledik seni :)

yok mantar değil sadece az bir akıntım vardı ve onunda rengi açık renkliydi,sonra gittiğim doktor bazen çok yıkamaktan bile olabilir bu fazla temiz kadınlarda daha sık görülür yararlı bakterilerin azalmasından olur problem yok dedi,ne fitil nede antibiyotiği kullan hepsini bırak dedi,işin asıl kötü yanı antibiyotik çok ağır bi antibiyotikmiş ya böbrek rahatsızlığı olanlara veriliyomuş yada penisilinle geçebilecek iltihaplanmalarda...
salak adam öldürecekti beni

Çok büyük geçmiş olsun canım....Aslında tek bir doktora bağlı kalmamak lazım böyle durumlarda...

evliyim evleneli bir ay oluyo 4temmuzda evlendim ay yanlış anlaşılmasın evliyim. evlendim ve 10 temmuzda adet oldum. sürekli ilşki oldu ben 10 ağustosta bekledim adetimi olmayınca 11 temmuzda test alıp yaptım :kedi:

kız allah senı napmasın cokmu azdınız naniknanik istemıyodun madem korunaydız klava:

bi avukat yanlış ilaç verdiğini bilemedi yani doktor.. uğraş tabii ya, belki gözü korkarda milletin sağlığıyla oynarken düşünür biraz

bende hiç iş yapmam
genelde kayınvalidem iş yapar ben otururum :))

meb simicim
iyi yolculuklar cnm ne güzel Allah kavuştursun cnm

slm canlar nasılsınız geç geldim bugunde biraz ev kadınlıgı zor canm yaaa

slm neclacım nasılsın canım

ohh gözün aydın canım
sevindim senin adına:))

aklıma annem ve ben geldii:)
annem bana hamile kaldığının farkında değilmiş ve tam 4,5 aylığım o zaman neyse doktora gitmiş doktorda rahminde yara var hemen yakmamız lazım demiş babamda kızmış başka bi doktora daha gidelim demiş anneme ve gitmişler neyse diğer doktorda ne yarası burda bebek var demiş hemde 4,5 aylık kafamçokkarıştı

canım zamanında onlar çok çekmiş sanırım eşlerinin ailesinden
o şekilde alışmışlar.şimdide aynı şeyi gelinlere yapmaya çalışıyorlar.
onlar gelinken yapmış,şimdide bizlere aynı şekilde davranıyorlar.
ama ben gelin olduğum için yapmıyorum,istemesem yapmam :umursamaz:
anlasınlar artık :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…