işini garantiye alıosun yani neclacım oda güsel inşş Rabbim seninde bebişini gönderir ramazan ayında inşşşş
sağol neclacığım cnm benim neden sevmiyorsun fındık toplamayı zormu oluyor
tşk ederim bebeğim iyiym çok şükür sen nasılsın? cnm üzme kendini okudum gecmişi biraz ama degemz hayatım başkaları yuzunden huzurnu bozmaya degmez tatlım takma cok tamam
bu arada kızlar herkes bizi fındık toplamaya cağrıyor yaa bilen bilir sakarya fındık bölgesi herkesinde fındık bahçesi var eşimin babaannesi dayısı eniştesi benim bile var 3 dönüm :) sölemesi ayıp ben kendi fındıgımı toplamaya gitmiyorum millet bizi çağrıyor gerl yardım et diye ıgghhhh gitmicem işte sevmiyom fındık toplamayı :)kötükedihüsosırnaşık şey:teytey:a.s.
angel neden mutsuz ve olumsuzsun cnm böyle konuşma lütfen herşey yoluna girecek inan bana sen kalbini ve içini ferah tut tatlım
tşk ederim meleğim bende iyyim canım saol :1hug:
MERHABA kızlar nasılsınız ?
hayırlı hafatalar herkese ramazan hakkınızda hayırlara vesile olur inşallah canlarım :)
dirim pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmm benden sölemesi bu kaçtı kocasına gitti kızlarr
tşk ederim bebeğim iyiym çok şükür sen nasılsın? cnm üzme kendini okudum gecmişi biraz ama degemz hayatım başkaları yuzunden huzurnu bozmaya degmez tatlım takma cok tamam
bu arada kızlar herkes bizi fındık toplamaya cağrıyor yaa bilen bilir sakarya fındık bölgesi herkesinde fındık bahçesi var eşimin babaannesi dayısı eniştesi benim bile var 3 dönüm :) sölemesi ayıp ben kendi fındıgımı toplamaya gitmiyorum millet bizi çağrıyor gerl yardım et diye ıgghhhh gitmicem işte sevmiyom fındık toplamayı :)kötükedihüsosırnaşık şey:teytey:a.s.
sağolun canlarım inş.
herşey hakkında o kadar mutsuz ve olumsuzum ki(
bu iş olur da imş hayırlısıyla bi umudum olur hayattan yana
merhaba neclacım iyiyim cnm sen nasılsın
amin canım amin:Saruboceq:
ohh ne güzel ya
benim bu hayatta bir dikili ağacım bile yok(
(ay bugün fena bunalımdayım galiba yazdıklarıma bakarsanmafoldumben)
ben veririm hayatım sana biraz fındık ağacı :9 ne olcaaki
zemuszemus
bilmem bana hiç öle gibi gelmiyor
konuş konuş aynı(
Allah ım iyilik versin canım
angell olumlu düşünnn :mymeka:
angel önce sen inanmalısın cnm olumlu düşünürsen olumlu ve güzel hayırlı olur herşey inan bana asma yüzünü hadi gülümse
günydın herkeze bugün test yaptırdım hamileyiiim:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:
günydın herkeze bugün test yaptırdım hamileyiiim:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?