Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sağol neclacığım cnm benim neden sevmiyorsun fındık toplamayı zormu oluyor

ewet şekerim yaa cok zor sıcagın alnında ellerin kopuyor varya dallardan tek tek fındık toplamak işkence yaa allah kolaylık versin toplayanlarada ramazanda başlıyor aslında iş o zaman daha zor ama allah kolaylık veriyor sanırsam alkisalkisalkis

ohh ne güzel ya
benim bu hayatta bir dikili ağacım bile yok(

(ay bugün fena bunalımdayım galiba yazdıklarıma bakarsanmafoldumben)

angel neden mutsuz ve olumsuzsun cnm böyle konuşma lütfen herşey yoluna girecek inan bana sen kalbini ve içini ferah tut tatlım

bilmem bana hiç öle gibi gelmiyor
konuş konuş aynı (

tşk ederim meleğim bende iyyim canım saol :1hug:

Allah ım iyilik versin canım

MERHABA kızlar nasılsınız ?
hayırlı hafatalar herkese ramazan hakkınızda hayırlara vesile olur inşallah canlarım :)

Selam canım a.s.

Sanada hayırlı haftalar...İnşallah,amin canım...

dirim pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmm benden sölemesi bu kaçtı kocasına gitti kızlarr

:roflol:

ben çok severim fındık...Hele ki taze fındık:kedi:

sağolun canlarım inş.
herşey hakkında o kadar mutsuz ve olumsuzum ki (
bu iş olur da imş hayırlısıyla bi umudum olur hayattan yana

merhaba neclacım iyiyim cnm sen nasılsın
amin canım amin:Saruboceq:

İnşallah canımcım umarım olur:Saruboceq:

doğrudur neclacığım allah kolaylık versin tatlım gerçekten ama sabrını verir allah bizim burası serinledi biraz inşallah zor olmassa tutacağım bende orucumu

mutlukızz nerdeyse doğurucam hamilemisin dio:)evet cnm hamileyim oğlum olcak hayırlısıla inş

angel önce sen inanmalısın cnm olumlu düşünürsen olumlu ve güzel hayırlı olur herşey inan bana asma yüzünü hadi gülümse

saol cnm sanada iylikler versin rabbim :1hug:

kız önemli deil mutlukız ne olcak özür dilemene gerek yok cnmm
angell gönder şu muratı temiz bi dayağı haketti angelim sen git sorsana ya müdüre nerde bizim pirimler de zaten maaşında azmış sabahtan akşama kadar ordasın yazık yaaa

anlıyorum angelim seni ama sakin olman gerekli inşallah hayırlı bir şekilde gelir iş haberin cnm bizede müjdeyi verirsin cnm yerimseniben

x v b sen şu 1 aylık evli olup ham,le olmayı isteyen arkadaşmıydın??
gözünaydın olsun allah tamamına erdirsin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…