Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimcim tam ii bilmiorum ama olmazsın gibime gelio bırak ya kullanma ilaç boşver

dirimcim ben bu tür hapların cok zararlı oldugunu düşünüyorum....bence kist dışında korunma amaclı kullanıyosan bırak derim ben...sonucta her ilacın vücuda bi yan etkisi var...

dirimcim tam ii bilmiorum ama olmazsın gibime gelio bırak ya kullanma ilaç boşver
ay ya süper,kızlar ben bunu korunmak için değil kist için kullanıyorum zaten
2 aydır kullanıyorum.kesmek istiyorum ama elimde yarım hap kaldı,eğer bir kutu daha almazsam zamanından önce bırakıyorum.bırakınca tekrar regli olurmuyum diye düşündüm çünki geçen hafta bitti daha :çok üzgünüm:

napıyosunuz şekerler
off yanımdaki arkadaş izinli olunca ben burayı halledemiyorum
çok yorucu ve gıcık geçiyro ya

angelcim sıkma canını işini seviomusun

seviyorum ama cnm daha çok yeniyim sigortacılıkta halledeyemeyeceğim şeyler oluyor ancak 5 yıl sonra müşterilerin her dediğini yapavilecek durumua gelrim
her müşteri yeni bir olay yeni bir istek ve ancak yaşayarak kazanabileceğim tecrübeler anlıyosun dimi
şimdi bi müşteri arıyor yurtdışındaki hazarszlık indirimimi kullanabilirmiyim diye
öbürü arıyor bşka bişey
ve hep ilk defa duyduğum istekler murat by olsa o halledecek ama yok ben böyle kendim aciz gibi hissediyor ve sinirleniyorum
off ya adam da gözünden katarkt ameliyatı oldu pazt gelcek gerçide hep sıkıntılı müşteriler onun yokluğunda gelir zaten yada o varken ben farketmem

püf 1 saat sonra okula gidiyorum hiç de çalışmadım,canımda ,istemiyor :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…