Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canım ben göğüste kist ve de kalpte bir rahatsızlık olmasından korkuyordum.
Göğüste birşey çıkmadı.
Kalbimin bir bölümünde sarkma çıktı ama şu anda önemli değilmiş.
Beyin cerrahiye gidip durumu netleştireceğim

İşyerin ne üzerine cnm?

3 kasım beyaz:Tutkulu ve hırslıdır.Bu yüzdende çabuk kıskanır ve herşeye kolay tepki veremez.Asil bir ruhu vardır,takdir etmeyide bilir.Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve hırslı görür.

16 Mayıs Altın:Neyin doğru neyin yalnış olduğunu bilir.Neşeli-adil ve dışadönüktür.ınsanları etkilemeye çalışmaz.Çok kolay karamsarlığa kapılır.ılişkilerinde hassastır bu yüzden aradığını bulmakta zorlanır.

mısracım ben enerji sektöründeyim
hidro elektrik proje çiziyoruz
aslında konut falanda çiziyorum öle işde ama özel sektör patron yanı çok rahat olmuyor

rengim çok dogru özellikle bazen kendimi başkadaların çok aoyut hissediyorum demek ki renkle alakalı bi durum muş

geçmiş olsun tekrar kontrollerini ihmal etme ben 2 senedir kontrole gidemiyorum

20 ŞUBAT KAHVE:Hareketli ve sportiftir.Başkalarını kolay kolay kendine yaklaştırmaz,kolay kolay yakınlık kuramaz.Ancak buna rağmen çok kolay aşık olur.Ateşide çabuk söner.İdeal olanı buluncaya dek arayışı sürer.

17 HAZİRAN KESTANE:Zeki,güçlü,bağımsız ne yapacağını bilen biridir.Sosyal olmayı sever,ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğini yapmaktanda çekinmez.Espiriden anlar.Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği sever.

oohh afiyet olsun canım ellerine sağık eşiminki tutuo biraz haziran o saol canım

2 Temmuz KIRMIZI:Şirin ve sevgi doludur.Her zaman aşık olmasını sever.Genellikle neşeli ve hareketlidir ama mutsuz olduğu anlarda yok değildir.ınsanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

ben geldim kıslaaaaaaar. bikaç gündür rahat rahat giremiyodum nete de. bi tarihler ne mısracım anlamadım o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım hepsini kaydirigubbakcemile3

nbr kıslarr ya yemekhaneye bi çıkıp geliyoruz üzerimiz leş gibi kokuyor bütün yemekhanenin kokusu üstümde şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…