ya böyle haberler beni mahvediyor :1no2:kızlar ben de bu sabah öğrendim düzceli bi esnaf vatandaş istanbula gitmiş ve köprüde intihar etmiş
borçlarından dolayı, yazık vallahi ya :çok üzgünüm:
şekerim nerdesin,yanındaki izin alınca yoğunluktan kurtulamadın sanırım,benim fena değildi,anlamadığım yerlere baktık hihoyyythoşgelidn cnm
nasıl geçti
bi çıktım geldim cnm nbr
şuan samsunlu olduğumdan utandım
allah bildiği gibi yapsın onları, oklava:tiptekileri
ya çok etkilendim bu haberden,kızın bütün hayallerini yıkmışlardır,psikolojisini nasıl düzeltecek,hayret ya yapsan ne olur yapmasan ne olur yani tövbe tövbe :mymeka:ayy inanmıyorum ya manyak adam ay böylelerine en ağır cezalar verilmeliki ibreti alem olsunklava:
h.geldinnnn
biz şimdilik biyere gitmeyi düşünmüyoruz daha evvel burada okumuştum sanırım hani bazı durumlardan dolayı sıkıntı oluyomuş deniz falanangel hogeldin canım nasılsın biz iiz
kızlarr sizi çk ii anlıorum bugünler geçmicekmiş gibi görünür ama bi bakarsınz ki kaç aylık evlisiniz balayı işini naptınız nereye gidiosunuz bakalım
İnşallah canım, gelinlik beğendim bende haftaya başlıorum provalara ayyy üstümden çıkarmak gelmedi ilk denediğim gün hihoyyyt
canım siz nerde tutuyorsunuz evi fisfisfisşuan samsunlu olduğumdan utandım
allah bildiği gibi yapsın onları, oklava:tiptekileri
aman mesainin dolmasını bekliyorum napimiim dirimcim sen nasılsın
bencede öyle adamlara büyük ceza verilmeli ama nerdeeee
hoşgeldin canımbendeee geldimmm kızlarrrrr
dirimcim bende kuafore kalabalık gıtmıcem sadece ben ve şahidim olacak olan kuzenım gelıcek benle hemde sadıcım olcakkaydirigubbakcemile3
öyle kalabalıkla ugraşamam,
iyi yapmışsın tabiki insanın gururu okşanıyo yaa hoşuna gidiyokaydirigubbakcemile3banada öyle olmuştu kaydirigubbakcemile2
he yaa annem akıllı kadındır herşeyi düşünür tefal gibikaydirigubbakcemile3
allah onların eksikliğini yaşatmasın hiçbizaman:Saruboceq:
PINAR hoşgeldın canım
biz şimdilik biyere gitmeyi düşünmüyoruz daha evvel burada okumuştum sanırım hani bazı durumlardan dolayı sıkıntı oluyomuş deniz falan, bende gökyüzüyle denizin birleştiği biyerelere gitmek istediğimden bi kaç ay sonra gidicez inşallah
canım siz nerde tutuyorsunuz evi fisfisfis
aman mesainin dolmasını bekliyorum napim
hoşgeldin canım
hoşbuldukkk canımmm
biz şimdilik biyere gitmeyi düşünmüyoruz daha evvel burada okumuştum sanırım hani bazı durumlardan dolayı sıkıntı oluyomuş deniz falan, bende gökyüzüyle denizin birleştiği biyerelere gitmek istediğimden bi kaç ay sonra gidicez inşallah
evet bencede çok kalabalık olmamalı ve kuaförden a dan z ye gelinle ilgilenilmelidirimcim bizim ev ankarada yenimahallede,
evet kuafore goturdugun ınsana guvenmen gerekıyo bide kalabalık olmaması en sağlıklısı sanırım
aslında evet abantta ağaç evler diye bi yer duymuştum gerçekten güzel bir yermişevet öle sakıncalı olabilio bazenn ama balayı arklı geri gelmicek bi zaman o yzden biz denizsiz güzel bi yere gitti ve çok sevdk dinlendik eğlendik gezdik geldik bence fırsatınız varsa gidin biyerlere daa sonra zaten tatile gidilio mühim olan balayı zamanı..ama imkan yksa o ayrı
evet öle sakıncalı olabilio bazenn ama balayı arklı geri gelmicek bi zaman o yzden biz denizsiz güzel bi yere gitti ve çok sevdk dinlendik eğlendik gezdik geldik bence fırsatınız varsa gidin biyerlere daa sonra zaten tatile gidilio mühim olan balayı zamanı..ama imkan yksa o ayrı
evet bencede çok kalabalık olmamalı ve kuaförden a dan z ye gelinle ilgilenilmeli
çünkü en özel onun günü ve çok güzel olmalı özenilmeli düşünüyorum bende kaydirigubbakcemile5
dirimcim bizim ev ankarada yenimahallede,
evet kuafore goturdugun ınsana guvenmen gerekıyo bide kalabalık olmaması en sağlıklısı sanırım
evet bencede çok kalabalık olmamalı ve kuaförden a dan z ye gelinle ilgilenilmeli
çünkü en özel onun günü ve çok güzel olmalı özenilmeli düşünüyorum bende kaydirigubbakcemile5
sende baya baya bizimkinde olduğu gibi artık bi evimiz olsada başbaşa olsak dışarıdan bıktık durumları var sanırım biz de öyleyiz :jeyyar:canım benim nişanlımın iş yerinde senesi temmuzda doluyo senelik iznini o zaman alıcak ben zaten evdeyımkaydirigubbakcemile3
o yuzden temmuzda bıyerlere gitmeyı düşünüyoruz, bal ayı balayıdır işte evimizde romantık geçirriz bizdehihoyyyt
ben o evde denizde olurum kumsaldakaydirigubbakcemile3
zaten 7 senedir dışarda dolanmaktan bıktıkkaydirigubbakcemile3
angel hogeldin canım nasılsın biz iiz
kızlarr sizi çk ii anlıorum bugünler geçmicekmiş gibi görünür ama bi bakarsınz ki kaç aylık evlisiniz balayı işini naptınız nereye gidiosunuz bakalım
ya böyle haberler beni mahvediyor :1no2:
şekerim nerdesin,yanındaki izin alınca yoğunluktan kurtulamadın sanırım,benim fena değildi,anlamadığım yerlere baktık hihoyyyt
ya çok etkilendim bu haberden,kızın bütün hayallerini yıkmışlardır,psikolojisini nasıl düzeltecek,hayret ya yapsan ne olur yapmasan ne olur yani tövbe tövbe :mymeka:
aslında evet abantta ağaç evler diye bi yer duymuştum gerçekten güzel bir yermiş
ama rahat olabilirmiyim evimdeki gibi onuda düşünüyorum açıkçası bir iki gün oraya kaçabiliriz belki
değişiklik olması açısından
sende baya baya bizimkinde olduğu gibi artık bi evimiz olsada başbaşa olsak dışarıdan bıktık durumları var sanırım biz de öyleyiz :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?