Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben de bu sabah öğrendim düzceli bi esnaf vatandaş istanbula gitmiş ve köprüde intihar etmiş
borçlarından dolayı, yazık vallahi ya :çok üzgünüm:
ya böyle haberler beni mahvediyor :1no2:

hoşgelidn cnm
nasıl geçti

bi çıktım geldim cnm nbr
şekerim nerdesin,yanındaki izin alınca yoğunluktan kurtulamadın sanırım,benim fena değildi,anlamadığım yerlere baktık hihoyyyt

şuan samsunlu olduğumdan utandım
allah bildiği gibi yapsın onları, o klava:tiptekileri

ayy inanmıyorum ya manyak adam ay böylelerine en ağır cezalar verilmeliki ibreti alem olsun klava:
ya çok etkilendim bu haberden,kızın bütün hayallerini yıkmışlardır,psikolojisini nasıl düzeltecek,hayret ya yapsan ne olur yapmasan ne olur yani tövbe tövbe :mymeka:

angel hogeldin canım nasılsın biz iiz
kızlarr sizi çk ii anlıorum bugünler geçmicekmiş gibi görünür ama bi bakarsınz ki kaç aylık evlisiniz balayı işini naptınız nereye gidiosunuz bakalım
biz şimdilik biyere gitmeyi düşünmüyoruz daha evvel burada okumuştum sanırım hani bazı durumlardan dolayı sıkıntı oluyomuş deniz falan , bende gökyüzüyle denizin birleştiği biyerelere gitmek istediğimden bi kaç ay sonra gidicez inşallah

İnşallah canım, gelinlik beğendim bende haftaya başlıorum provalara ayyy üstümden çıkarmak gelmedi ilk denediğim gün hihoyyyt

banada öle olmuştu çıkaralım mı artık diolar du şurayada bi bakim şurası sanki şöle şu şölemi olsun bölemi olsun ayy bu çok güzel ya falan her giydiğimde böleydim:)

hoşgeldin ınartuncay geliomu misafirler bugün :jeyyar:

şuan samsunlu olduğumdan utandım
allah bildiği gibi yapsın onları, o klava:tiptekileri
canım siz nerde tutuyorsunuz evi fisfisfis
iim dirimcim sen nasılsın
bencede öyle adamlara büyük ceza verilmeli ama nerdeeee
aman mesainin dolmasını bekliyorum napim

bendeee geldimmm kızlarrrrr
hoşgeldin canım

canım bende güvendiğim iki kişi aldım yanıma,amin canım ya inşallah :Saruboceq:

ayneeeen, bizde temmuzda gidicez inşallah ,balayımı evımde geçircez inşallah:Saruboceq:

dirimcim bizim ev ankarada yenimahallede,
evet kuafore goturdugun ınsana guvenmen gerekıyo bide kalabalık olmaması en sağlıklısı sanırım

evet öle sakıncalı olabilio bazenn ama balayı arklı geri gelmicek bi zaman o yzden biz denizsiz güzel bi yere gitti ve çok sevdk dinlendik eğlendik gezdik geldik bence fırsatınız varsa gidin biyerlere daa sonra zaten tatile gidilio mühim olan balayı zamanı..ama imkan yksa o ayrı

evet kuafore goturdugun ınsana guvenmen gerekıyo bide kalabalık olmaması en sağlıklısı sanırım
evet bencede çok kalabalık olmamalı ve kuaförden a dan z ye gelinle ilgilenilmeli
çünkü en özel onun günü ve çok güzel olmalı özenilmeli düşünüyorum bende kaydirigubbakcemile5

aslında evet abantta ağaç evler diye bi yer duymuştum gerçekten güzel bir yermiş
ama rahat olabilirmiyim evimdeki gibi onuda düşünüyorum açıkçası bir iki gün oraya kaçabiliriz belki
değişiklik olması açısından

canım benim nişanlımın iş yerinde senesi temmuzda doluyo senelik iznini o zaman alıcak ben zaten evdeyımkaydirigubbakcemile3
o yuzden temmuzda bıyerlere gitmeyı düşünüyoruz, bal ayı balayıdır işte evimizde romantık geçirriz bizdehihoyyyt
ben o evde denizde olurum kumsaldakaydirigubbakcemile3
zaten 7 senedir dışarda dolanmaktan bıktıkkaydirigubbakcemile3

evet bencede çok kalabalık olmamalı ve kuaförden a dan z ye gelinle ilgilenilmeli
çünkü en özel onun günü ve çok güzel olmalı özenilmeli düşünüyorum bende kaydirigubbakcemile5

evet ben öyle karambole gelmek ıstemem hemde ne kadar kalabalık olursa o kadar karışanın olur o yuzden kafam rahat olsun ıstıyorum bende

kesinlikle,sana fikir verebilecek birileri olmalı,gelinliğni çıkarmana,giymene yardıme decek,aman kalabalık olursa insan o kalabalıkta kendiyle bile ilgilenemez,

sende baya baya bizimkinde olduğu gibi artık bi evimiz olsada başbaşa olsak dışarıdan bıktık durumları var sanırım biz de öyleyiz :jeyyar:

angel hogeldin canım nasılsın biz iiz
kızlarr sizi çk ii anlıorum bugünler geçmicekmiş gibi görünür ama bi bakarsınz ki kaç aylık evlisiniz balayı işini naptınız nereye gidiosunuz bakalım

koşturuyorum cnm bende

evet cnm sorma ya koptum tamamen
off ya

eğer imkanın varsa git bence yaşanması gereken anlar tamam evdede herşey güzel h ama zaten 3 gün sona o eve gelceksin:)

sende baya baya bizimkinde olduğu gibi artık bi evimiz olsada başbaşa olsak dışarıdan bıktık durumları var sanırım biz de öyleyiz :jeyyar:

aynen öyleyız valla canım ,gez allah gez dışarda dolaş dolaş nereye kadar azıcık şöyle birbirimizin tadını çıkaralım evimizin tadını çıkaralım , bi evlendiğimi anlayayyım,evim oldugunu özümseyeyım,sonra giderim tatilime:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…