canım ertelettim ne zaman ıstersenız o zaman alın o zaman dediler bende erteledim:teytey:
buyursunlar efendim nasılsınız hihoyyytbende geldim baktım angel bağırıyo neredesiniz die koşa koş geldim ee kendi nereelrde pekiii
bencede saçma bende adam akıllı bir haber sandım a.sanketin doğruluğu tartışılır bence bu gibi durumlarda hep öyle olur zaten.
canım geç olsun güç olmasın,gücünüz kadar alırsınız,bak bana dünya kadar eksiğim var,yeni yeni tamamlıyorum birçok şeyi,İnşallah şimdi hesabını yapıyodum kredi çekersek ucu ucuna yeticek gibi ne yapalım desteksiz olcağmızı önceden bilsek para biriktirirdik
süpersin,onlar daha iyi saklar merak etme,paranın hepsini vermeseydin,biz bir kısmını ilk provada,ikinci kısmını son provada alırken verdik,ne olur ne olmaz dimi,gelinlikçim benim boydan resmimi istedi.yeri kızılayda 5.katta.cama asmak için ama hala götürmedim
İnşallah şimdi hesabını yapıyodum kredi çekersek ucu ucuna yeticek gibi ne yapalım desteksiz olcağmızı önceden bilsek para biriktirirdik
evet bencede geç olsun güç olmasın ve büyüklerimin bana söylediği bi laf var herzamanbuyursunlar efendim nasılsınız hihoyyyt
bencede saçma bende adam akıllı bir haber sandım a.s
canım geç olsun güç olmasın,gücünüz kadar alırsınız,bak bana dünya kadar eksiğim var,yeni yeni tamamlıyorum birçok şeyi,
senin gelinlik bitmiş ne güzel ben daha geçen gün ilk provama gittim, ikinci Allah Kerim
ayy inanmıyorum ya manyak adam ay böylelerine en ağır cezalar verilmeliki ibreti alem olsunay kızlar ya haberlere bakıyorum,samsunda bir kız çalıştığı yere gitmek için otobüs beklersen akrabası bırakayım demiş,ve sonu kötü tabi anladınız siz,bide akraba ya,aman kızlar kimseye güven olmuyor bu zamanda,pislik adam bide kaç zamandır planlıyordum demiş,ıyyyklava:
ay kızlar ya haberlere bakıyorum,samsunda bir kız çalıştığı yere gitmek için otobüs beklersen akrabası bırakayım demiş,ve sonu kötü tabi anladınız siz,bide akraba ya,aman kızlar kimseye güven olmuyor bu zamanda,pislik adam bide kaç zamandır planlıyordum demiş,ıyyyklava:
evet ya bitsede kurtulsam hemde çok merak ediyorum gelinliğim nasıl olucak diye ay çok heyecanlıyım ya:dance:canım zaten bende bi ilkine gittim sonra 2 ser hafta arayla gittim gelinlik bittikaydirigubbakcemile3 nası geçti anlamadım valla,
inşallah seninkide hem çok istedıgın gıbı olur hemde bi an once biterde kurtulursun provalardan:Saruboceq:
ben geldimmmhihoyyyt
bende geldim baktım angel bağırıyo neredesiniz die koşa koş geldim ee kendi nereelrde pekiii
canım bende boyundan aşağısını çektirdim sadece,web sitesi var,oraya koyacaktı,boydan zaten vermem bide cama,sadece gururumu okşadı okadar,nazar mazar değer,hiç uğraşamam onlarla hihoyyyt,annen akıllı kadın valla,üstünede örtü koyarsınız,bak ben kına günü de göstermedim kimseye,gideceğim kuaförü sormuşlardı.bende söyledim,benden önce gelmişler,meraktan,canım ben kuaförede kalabalık gitmedim,vermedim vermedim veririmiyim hiç bitmeden parasını, teslim alırken vericem:)
ayy benimkinide istediler resmini çekmeyı model olarak gostercez dediler ama ben başımdan aşagısaının çekilmesine izin verdim yani düğün resmimi vericem ama başımdan aşagısını,nazar falan deger sonra hemde erkesın gormesının anlamı yok dimi senelerce kalacak ordakaydirigubbakcemile3
oyle işte canım erteledim gitti,kurtuldum sen anname baksan annem tavana kanca astırmaya karar verdı gelınlıgı boydan boya asmak içinkaydirigubbakcemile3
neysekı şimdilik erteledımde kurtuldum:teytey:
evet bencede geç olsun güç olmasın ve büyüklerimin bana söylediği bi laf var herzaman
herşeyiniz tam olmasın bişeylerinizde eksik kalsın evinizde derler.
bencede öyle kesinlikle, bırak herşey tam olmasın senin huzurun olduktan sonra herşey tamalanır nasılsa :Saruboceq:
evet ya bitsede kurtulsam hemde çok merak ediyorum gelinliğim nasıl olucak diye ay çok heyecanlıyım ya:dance:
canım hiç merak etme,mutlaka başaracaksınız, görürsün bak eşya alırken bile hem çok begendıgın hemde uygun olan şeyler alcaskınız öyle denk düşecek görürsünde bakarsın haktan demişti dersinyerimseniben
herşey çok yolunda gidecek:Saruboceq:
h.geldinnnnbendeee geldimmm kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?