Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım ertelettim ne zaman ıstersenız o zaman alın o zaman dediler bende erteledim:teytey:

süpersin,onlar daha iyi saklar merak etme,paranın hepsini vermeseydin,biz bir kısmını ilk provada,ikinci kısmını son provada alırken verdik,ne olur ne olmaz dimi,gelinlikçim benim boydan resmimi istedi.yeri kızılayda 5.katta.cama asmak için ama hala götürmedim

bende geldim baktım angel bağırıyo neredesiniz die koşa koş geldim ee kendi nereelrde pekiii
buyursunlar efendim nasılsınız hihoyyyt
anketin doğruluğu tartışılır bence bu gibi durumlarda hep öyle olur zaten.
bencede saçma bende adam akıllı bir haber sandım a.s
İnşallah şimdi hesabını yapıyodum kredi çekersek ucu ucuna yeticek gibi ne yapalım desteksiz olcağmızı önceden bilsek para biriktirirdik
canım geç olsun güç olmasın,gücünüz kadar alırsınız,bak bana dünya kadar eksiğim var,yeni yeni tamamlıyorum birçok şeyi,

vermedim vermedim veririmiyim hiç bitmeden parasını, teslim alırken vericem:)
ayy benimkinide istediler resmini çekmeyı model olarak gostercez dediler ama ben başımdan aşagısaının çekilmesine izin verdim yani düğün resmimi vericem ama başımdan aşagısını,nazar falan deger sonra hemde erkesın gormesının anlamı yok dimi senelerce kalacak ordakaydirigubbakcemile3

oyle işte canım erteledim gitti,kurtuldum sen anname baksan annem tavana kanca astırmaya karar verdı gelınlıgı boydan boya asmak içinkaydirigubbakcemile3
neysekı şimdilik erteledımde kurtuldum:teytey:

İnşallah şimdi hesabını yapıyodum kredi çekersek ucu ucuna yeticek gibi ne yapalım desteksiz olcağmızı önceden bilsek para biriktirirdik

canım hiç merak etme,mutlaka başaracaksınız, görürsün bak eşya alırken bile hem çok begendıgın hemde uygun olan şeyler alcaskınız öyle denk düşecek görürsünde bakarsın haktan demişti dersinyerimseniben
herşey çok yolunda gidecek:Saruboceq:

ay kızlar ya haberlere bakıyorum,samsunda bir kız çalıştığı yere gitmek için otobüs beklersen akrabası bırakayım demiş,ve sonu kötü tabi anladınız siz,bide akraba ya,aman kızlar kimseye güven olmuyor bu zamanda,pislik adam bide kaç zamandır planlıyordum demiş,ıyyy klava:

evet bencede geç olsun güç olmasın ve büyüklerimin bana söylediği bi laf var herzaman
herşeyiniz tam olmasın bişeylerinizde eksik kalsın evinizde derler.
bencede öyle kesinlikle, bırak herşey tam olmasın senin huzurun olduktan sonra herşey tamalanır nasılsa :Saruboceq:

senin gelinlik bitmiş ne güzel ben daha geçen gün ilk provama gittim, ikinci Allah Kerim

canım zaten bende bi ilkine gittim sonra 2 ser hafta arayla gittim gelinlik bittikaydirigubbakcemile3 nası geçti anlamadım valla,
inşallah seninkide hem çok istedıgın gıbı olur hemde bi an once biterde kurtulursun provalardan:Saruboceq:

ayy inanmıyorum ya manyak adam ay böylelerine en ağır cezalar verilmeliki ibreti alem olsun klava:

şuan samsunlu olduğumdan utandım
allah bildiği gibi yapsın onları, o klava:tiptekileri

evet ya bitsede kurtulsam hemde çok merak ediyorum gelinliğim nasıl olucak diye ay çok heyecanlıyım ya:dance:

kızlar ben de bu sabah öğrendim düzceli bi esnaf vatandaş istanbula gitmiş ve köprüde intihar etmiş
borçlarından dolayı, yazık vallahi ya :çok üzgünüm:

canım bende boyundan aşağısını çektirdim sadece,web sitesi var,oraya koyacaktı,boydan zaten vermem bide cama,sadece gururumu okşadı okadar,nazar mazar değer,hiç uğraşamam onlarla hihoyyyt,annen akıllı kadın valla,üstünede örtü koyarsınız,bak ben kına günü de göstermedim kimseye,gideceğim kuaförü sormuşlardı.bende söyledim,benden önce gelmişler,meraktan,canım ben kuaförede kalabalık gitmedim,

aynı şeyi bi yakınımızda demişti,biraz eksiğiniz olsun yoksa kavga etmeye başlarsınız demişti :dilcikar:

iim dirimcim sen nasılsın
bencede öyle adamlara büyük ceza verilmeli ama nerdeeee

evet ya bitsede kurtulsam hemde çok merak ediyorum gelinliğim nasıl olucak diye ay çok heyecanlıyım ya:dance:

:) canım inşallah guzel olur ve eminim çok guzel olacak ve sana çok yakışacak, ya ben bile heycanladım yanikaydirigubbakcemile3

İnşallah canım, gelinlik beğendim bende haftaya başlıorum provalara ayyy üstümden çıkarmak gelmedi ilk denediğim gün hihoyyyt

angel hogeldin canım nasılsın biz iiz
kızlarr sizi çk ii anlıorum bugünler geçmicekmiş gibi görünür ama bi bakarsınz ki kaç aylık evlisiniz balayı işini naptınız nereye gidiosunuz bakalım

dirimcim bende kuafore kalabalık gıtmıcem sadece ben ve şahidim olacak olan kuzenım gelıcek benle hemde sadıcım olcakkaydirigubbakcemile3
öyle kalabalıkla ugraşamam,
iyi yapmışsın tabiki insanın gururu okşanıyo yaa hoşuna gidiyokaydirigubbakcemile3banada öyle olmuştu kaydirigubbakcemile2
he yaa annem akıllı kadındır herşeyi düşünür tefal gibikaydirigubbakcemile3
allah onların eksikliğini yaşatmasın hiçbizaman:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…