Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haktann cım gün alırken yer bulmakta zorlandınız mı biz haftaya almayı düşünüyoruz da yani ramazan girdiği için sanırım yoğunluk varmış
canım benim biz çoook aylar öncesinden tuttuk 8 ay falan vardı düğüne dediğin gibi ağustosun ramazan olması sebebiyle herkes elini çabuk tutmuştu istediğimiz tarihi bulamadık ,biz hazıran ıstıyoduk ama babamın bı arakadasının yeri oldugu için zar zor mayısta bi yer açtı oda nişanlımın doğumgunune denk geldi:)

siz baktınımızmı yerlere nerde yada nasıl bi düğün istıyosun? ve ne zamana düşünüyosunuz?

Temmuz düşünüyoruz cnm nişanlımın ailesi biraz çekildi bu aralar biz de kredi çekmeye karar verdik herşeyi ikimiz yapıcaz gibi görünüyo inşallah yetişir

canım eviniz tutuldumu* salon ve ve belliyse 2 haftada bıter herşey merak etme yetişir

Temmuz düşünüyoruz cnm nişanlımın ailesi biraz çekildi bu aralar biz de kredi çekmeye karar verdik herşeyi ikimiz yapıcaz gibi görünüyo inşallah yetişir
Allah yardımcınız olsun canım bizde durumlardan dolayı neredeyse 2 yıldır bekliyoruz.
kısmet mayısaymış, ama bir laf varki Allah gerçekten düğün yapana yardım ediyor,
hayırlısıyla altından kalkarsınız insallah bu işin.

işte bu lafa yuzde yuz ınanıyorum,kesinlikle allah yuva kurana yardım edıyo bişekilde desteklıyo :)
o yuzden bencede hiç korkma canım herşeyın ustesınden kolayca gelceksınız

okula dittim hihoyyyt
9 sayfa kaynatmışınız :dilcikar:klava:

evet dzcelciğim,hala burdasınız klava:kaydirigubbakcemile3
bende internetten en iyi oteller arasına giren 37 türk oteline baktım bizim otel yok :dilcikar:
hoş internetten satış yapan tur operatörü düzenlemiş anketi,bence çok saçma otellerde girmiş içine:dilcikar:

bende geldim baktım angel bağırıyo neredesiniz die koşa koş geldim ee kendi nereelrde pekiii

anketin doğruluğu tartışılır bence bu gibi durumlarda hep öyle olur zaten.

işte bu lafa yuzde yuz ınanıyorum,kesinlikle allah yuva kurana yardım edıyo bişekilde desteklıyo :)
o yuzden bencede hiç korkma canım herşeyın ustesınden kolayca gelceksınız

İnşallah şimdi hesabını yapıyodum kredi çekersek ucu ucuna yeticek gibi ne yapalım desteksiz olcağmızı önceden bilsek para biriktirirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…