lahoya düğün nezaman canımhaktann cım gün alırken yer bulmakta zorlandınız mı biz haftaya almayı düşünüyoruz da yani ramazan girdiği için sanırım yoğunluk varmış
canım artık normal karşılamak lazım belirli bi zaman ilk zamanlarda tabıkı onlarında alışma dönemi geçirmesi lazım, nasıl biz evliliğimizin ilk zamanları adaptasyon surecı yaşicaz onlarda öle bi süreç yaşicak,
eger karsındakının kötü niyetli olmadıgını sadece duygusallıktan oyle oldugunu bılıyosam çok takmam ben,bizdede oluyo ole durumlar ama saygıyı yıtıtrmeden evaplandırabılıyorum bazı sorularını,
bence herşeyın başı iyi niyet,valla ben her gün kendimi tembihliyorum geniş yürekli ol diye
kimbilir düğün öncesi değişen belki bizizdir nişanlılarımızı paylaşmaktan korktugumuz için saldırgan davranabılırızyerimseniben
ama emınımkı bı muddet sonra herşey yoluna girer
Kesinlikle temiz kalpli olmak gerek haklısın ama iyi niyeti de suistimal etmemek gerekiyo işte bi de dengeyi kurmak eşlerimize düşecek gibi görünüyor, birazda paylaşımcı olmak gerek galiba :)
lahoya düğün nezaman canım
canım benim biz çoook aylar öncesinden tuttuk 8 ay falan vardı düğüne dediğin gibi ağustosun ramazan olması sebebiyle herkes elini çabuk tutmuştu istediğimiz tarihi bulamadık ,biz hazıran ıstıyoduk ama babamın bı arakadasının yeri oldugu için zar zor mayısta bi yer açtı oda nişanlımın doğumgunune denk geldi:)haktann cım gün alırken yer bulmakta zorlandınız mı biz haftaya almayı düşünüyoruz da yani ramazan girdiği için sanırım yoğunluk varmış
Temmuz düşünüyoruz cnm nişanlımın ailesi biraz çekildi bu aralar biz de kredi çekmeye karar verdik herşeyi ikimiz yapıcaz gibi görünüyo inşallah yetişir
Allah yardımcınız olsun canım bizde durumlardan dolayı neredeyse 2 yıldır bekliyoruz.Temmuz düşünüyoruz cnm nişanlımın ailesi biraz çekildi bu aralar biz de kredi çekmeye karar verdik herşeyi ikimiz yapıcaz gibi görünüyo inşallah yetişir
Allah yardımcınız olsun canım bizde durumlardan dolayı neredeyse 2 yıldır bekliyoruz.
kısmet mayısaymış, ama bir laf varki Allah gerçekten düğün yapana yardım ediyor,
hayırlısıyla altından kalkarsınız insallah bu işin.
mısraaa dirim cssa çakırım jnaz yaaa herkes nerde yaaaaa
h.g nerelerdeydin seni soruyorlardı bir ara hihoyyytben geldimmmhihoyyyt
hoşbulduk gelinliği ne yaptınCADIARZUdirimcim hoşgeldiiiiin
sen okula gittin geldin biz hala buralardayız hihoyyytokula dittimhihoyyyt
9 sayfa kaynatmışınız :dilcikar:klava:
hoşbulduk gelinliği ne yaptınCADIARZU
anketin doğruluğu tartışılır bence bu gibi durumlarda hep öyle olur zaten.evet dzcelciğim,hala burdasınızklava:kaydirigubbakcemile3
bende internetten en iyi oteller arasına giren 37 türk oteline baktım bizim otel yok :dilcikar:
hoş internetten satış yapan tur operatörü düzenlemiş anketi,bence çok saçma otellerde girmiş içine:dilcikar:
işte bu lafa yuzde yuz ınanıyorum,kesinlikle allah yuva kurana yardım edıyo bişekilde desteklıyo :)
o yuzden bencede hiç korkma canım herşeyın ustesınden kolayca gelceksınız
senin gelinlik bitmiş ne güzel ben daha geçen gün ilk provama gittim, ikinci Allah Kerimcanım ertelettim ne zaman ıstersenız o zaman alın o zaman dediler bende erteledim:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?