Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet artık buralıyım,
ben şuan işsizim uluslararası ilişkiler mezunuyum 6-7 aydır işsiz dolanıyorum :1no2:
hafif bunalımdaydım ama şimdi düğün öncesi iyi oldu bşraz hihoyyyt
ben suan beşevlerdeyım
ama evlenınce yenımahallede oturcam allah ızın verirse
ev hazır beklıyodu şimdi içine yavaş yavaş eşyalar gelcek bu hafta içi boyancak

haklısın ama deniz havasını yaşamak istersen her sıkıldığında bi gölbaşını zşyaret et memnun kalırsın süprizzzzz

hehehh bi angaralı daha
sen nerde oturuyosun napıyosun cnm

oooooh ne guzel insan doğup buyudugu yerde düzen kurması kadar guzel bişey yoktur heralde, ne mutlu sana

evt cnm çok şükür
nerdeyse evlenirken istanbula gidecektik ama şükür Allah a kader benden yana oldu
ankaramda kaldım
ben gerçekten çok severim ankarayı ama
başka şehirlere ancak gezmeye gidebilirim

merhaba arkadaşlar yeni yeni farkettim bu topiği benide muhabbetleriniz içine alırsanız sevinirim...

haklısın ama deniz havasını yaşamak istersen her sıkıldığında bi gölbaşını zşyaret et memnun kalırsın süprizzzzz

canım bak sırf sıkıldım dıye düğünümü gölbaşında yapcam tavsiyeni önceden dinlemişimkaydirigubbakcemile3
ama hiçbi göl deniz kokusunun yerini tutmuyo senağlama

oooo kendi eviniz olcak yani
bak bi şans daha sana ankaradan
evet bencede düğün öncesi işsiz olmak iyi cnm ya rahat rahat hazırlanırsın öbür türlü habire izin al falan hep stres
bende yenimahalle ostimde çalışıyorum
o zaman sen bu haftadan itibaren tamamen girişiyosun hazırlıklara
gelinlik felan ne alemde

merhaba arkadaşlar yeni yeni farkettim bu topiği benide muhabbetleriniz içine alırsanız sevinirim...

mrb cnm

slm kızlar sabah girdim kk ya doğru dürüst duramadan net gitti bir problem vardı bu vakte kadar ancak giderildi ya

Ben niltolu biraz tanıdığım için yazmayı unutmuşum.
Giriş sorularımız :)
Yaş kaç?
Çalışıyor musun?
Eşin ne iş yapıyor?
Ne kadarlık evlisin?
Evlilik nasıl gidiyor?
Bebiş düşünüyor musun?

O güzel salonunda kahve içmek istiyorummmmmmmmm
:)

Yaş kaç? 24 yaşındayım (13.şubat.1985)
Çalışıyor musun? çalışıyorum, inşaat teknikeriyim
Eşin ne iş yapıyor? makina teknikeri + kalite kontrolcü özel şirkette 2 görevi var
Ne kadarlık evlisin? 6 ay oldu (19.ekim.2008)
Evlilik nasıl gidiyor? bence süper ama çalışırken ev işleri çok zor oluyor
Bebiş düşünüyor musun? hayır şuan için değil belki 2-3 sene sonra

O güzel salonunda kahve içmek istiyorummmmmmmmm beklerim canım çok mutlu olurum

Son düzenleme:

evet canım allaha şükür evimiz olcak evet düğün öncesı iyi oldu galiba gerçekten
ya bu hafta sonu geberdık gez allah gez yatak odası aldık nıhayet damatlıktı ayakkabıydı derken çok yoruldum ama deydi:)
evet bu haftadan ıtıbaren ev boyancak sonra teker teker esyalar gelcek
gelinliğim bitti gidip teslim alması kaldı gecıktırıyorum bende evde saklamam zor olur dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…