Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyi bakalım cnm
hakkında hayırlısı inş.

iyiyim tatlım allaha şukur
ama neden izin vermıyolar 3 gun resmi nikah izni vardır heryerde 3 gun vermeleri lazım mutlaka kanunda var bu yani hakkını savunsun
yoksa cumartesı gunudemı çalışıyo belkı cumartesıyıde sayarlarsa salı gunu başla demişlerdir
ya da şaka yapıyodur belki nişanlın?

amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun herzaman inşallah:Saruboceq:

amin tatlım

aaa ne kötü yeni mi başlamıştı işe bazen gıcıklık yapıyolar işte sanki 1 hafta verseler ne olcak ne işle meşgulki
3 günüde mecbur veriyor yasal düğün izni ya

düğünün ne zamandı cnm

düğün 16 mayısta.
evet c.teside çalıştığı için o günüde sayıyolar
çok kötü oldu bu ya.
haktancım sanırım şaka yapmıyo bende öyle sanmıştım ilk başta :çok üzgünüm:

canım bence bir daha konuşsun patronuyla eğer vermezlerse yıllık izininden kullansın... aslında 3 gün kanuni bir haktır ama buaralar firmalar eleman çıkartmak için çalışanları yıldırıyor o yüzden böyle gıcıklık yapıyorlar... sende üzülme canım inşallah herşey tatlıya bağlanır

canım benim olsun yinede çok moralini bozma,nasıl olsa artık tamamen kavuşmuş olsuyosunuz, pazar pazartesı iyice gönlünüzce bişeler yaparsınız zaten geri kalan butun ömür sizin allah ızın verırse.
ilk gunler ınsan yanında olsun ıster bılıyorum ama yınede çok moralını bozma belki o gun gelince insafa gelırler
gelmeseler bile sakin olmaya çalış canım benim
herşeyde bi hayır vardır derler

Çok kötü bi durum ama olsun cnm yine de en iyisini düşün belki insafa gelirler

inşallah bi çözüm bulurlar
benim ilk günler için çok hayallerim vardı ya hepsini altüst ettiler,zaten çalışmaya başladıktan sonra hayat telasına düşücez evlilik şimdiden zor geçeceğe benziyo
kriz bahanesine gerçekten çalışanları çok mağdur ediyolar :1no2:

evet herşeyde bir hayır vardır ne diyeyim beklemiyoduk ikimizde böyle bişeyi
çok sürpriz oldu her ikimizede,
5 yıldır hayalini kurduğumuz günleri nasipte 2 güne sığdırmak varmış demekki senağlama

canım benimde düğün cumartesı ve benımde nişanlım çarşamba gunu iş başı yapcak senesi doluncada 2 hafta ızın alcak temmuzda öyle balayına gıdıcez,
aramızda sadece 1 gun fark var bence çok takma senelik iznini alınca 2 hafta ya da 1 hafta o zaman daha guzel zaman geçirirsiniz bende senle aynı durumdayım
ama inan kendini bu kadar yıpratmaya deymez hayatım yaa dedimya artık bir ömür senin hem şimdi iş çıkışında hava kararmıyo artık yıne gezer dolaşırsınız bişeyler yaparsınız
öyle evlilik zor olcak falan dıye dusunme şimdiden kendını şartlama lutfen

insafsızlar şimdi karşıma çıksalar neler söylerdim kimbilir ya :mymeka:

Empati yapmak lazım kendileri aynı durumda olsalardı ne yaparlardı yani cnm benim işverenlerin hepsi böyle maalesef üzme canını sen heycanını kaybetmeden yoluna devam et bence herşey düzelecektir, belki de huzursuz geçecek 10 günden huzurla geçecek tadı damağınızda kalacak 3 gün tatil daha güzel olacaktır, artık böyle düşün

ya aslında sadece düğün izni konusuda değil
benim bu işyerine gıcıklığım 1 ay öncesinden başladı
1 aydır gece 12 saat çalıştırıyolar

evet ama cnm hayırlısı de napalım bazen hayat zorluklar çıkarıyor işte
senesi ne zaman dolcak eşinin o zaman gidersiniz tatile falan veya o zaman bişeyler yaparsınız
sen çalışıyomusun cnm

ya aslında sadece düğün izni konusuda değil
benim bu işyerine gıcıklığım 1 ay öncesinden başladı
1 aydır gece 12 saat çalıştırıyolar

hımmmmm o zaman durum bıraz farklı yani nerdeyse çık demek için nişanlının ters bişeyler solemesınımı beklıyolar bahanemı arıyolar?
yıldırma politikasıdır yuksek ıhtımal bu ama napalım canım bu devırde iş bulmak o kadar zorki herşeye katlanıyo ınsan,
yıne bu gıbı durumlarda hep daha kötüsünü düşünüp halimize şükretmemiz lazım,
lahoya doğru solemiş bencede tadı damagımızda kalır belkı unutulmayacak 2-3 gün olur bizim için o gunleryerimseniben
sen canını sıkma düğüne konsantre ol hiçbişeyın moralınızı bozmasına izin vermeyın, bu durumda senin daha rahat olman gerekırki nişanlın dahada sinirlenmesin iş yerindekilere karşı.
herşey olacagına varır canım ,düğüne odaklan,saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yap bıraz kaydirigubbakcemile5

angel yeni gördüm canım yazını.bende aslen artvinliyim ama ankarada doğdum büyüdüm.subayevlerinde oturuyorum bende sen nerdesin

canım bak sırf sıkıldım dıye düğünümü gölbaşında yapcam tavsiyeni önceden dinlemişimkaydirigubbakcemile3
ama hiçbi göl deniz kokusunun yerini tutmuyo senağlama

haklısın valla tutmaz gölbaşında nerede düğün, mogan tarafındaki süper salonlardan birinde mi yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…