evet canım allaha şükür evimiz olcak evet düğün öncesı iyi oldu galiba gerçekten
ya bu hafta sonu geberdık gez allah gez yatak odası aldık nıhayet damatlıktı ayakkabıydı derken çok yoruldum ama deydi:)
evet bu haftadan ıtıbaren ev boyancak sonra teker teker esyalar gelcek
gelinliğim bitti gidip teslim alması kaldı gecıktırıyorum bende evde saklamam zor olur dıye
iyi bakalım cnm
hakkında hayırlısı inş.
iyi değilim ya :çok üzgünüm:canım hoşgeldin nasılsın ?
iyi değilim ya :çok üzgünüm:
nişanlım msj atmış düğün izni vermiyolarmış işyerinden
düğünümüz c.tesi ve o salı işbaşı yapacakmış ama olmaz kii ya :çok üzgünüm:
sen nasılsın bu arada?
amin canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun herzaman inşallah:Saruboceq:
sen nasılsın bu arada?
sen nasılsın bu arada?
düğün 16 mayısta.
evet c.teside çalıştığı için o günüde sayıyolar
çok kötü oldu bu ya.
haktancım sanırım şaka yapmıyo bende öyle sanmıştım ilk başta :çok üzgünüm:
düğün 16 mayısta.
evet c.teside çalıştığı için o günüde sayıyolar
çok kötü oldu bu ya.
haktancım sanırım şaka yapmıyo bende öyle sanmıştım ilk başta :çok üzgünüm:
inşallah bi çözüm bulurlarcanım bence bir daha konuşsun patronuyla eğer vermezlerse yıllık izininden kullansın... aslında 3 gün kanuni bir haktır ama buaralar firmalar eleman çıkartmak için çalışanları yıldırıyor o yüzden böyle gıcıklık yapıyorlar... sende üzülme canım inşallah herşey tatlıya bağlanır
evet herşeyde bir hayır vardır ne diyeyim beklemiyoduk ikimizde böyle bişeyicanım benim olsun yinede çok moralini bozma,nasıl olsa artık tamamen kavuşmuş olsuyosunuz, pazar pazartesı iyice gönlünüzce bişeler yaparsınız zaten geri kalan butun ömür sizin allah ızın verırse.
ilk gunler ınsan yanında olsun ıster bılıyorum ama yınede çok moralını bozma belki o gun gelince insafa gelırler
gelmeseler bile sakin olmaya çalış canım benim
herşeyde bi hayır vardır derler
insafsızlar şimdi karşıma çıksalar neler söylerdim kimbilir ya :mymeka:Çok kötü bi durum ama olsun cnm yine de en iyisini düşün belki insafa gelirler
evet herşeyde bir hayır vardır ne diyeyim beklemiyoduk ikimizde böyle bişeyi
çok sürpriz oldu her ikimizede,
5 yıldır hayalini kurduğumuz günleri nasipte 2 güne sığdırmak varmış demekki senağlama
insafsızlar şimdi karşıma çıksalar neler söylerdim kimbilir ya :mymeka:
ya aslında sadece düğün izni konusuda değilcanım benimde düğün cumartesı ve benımde nişanlım çarşamba gunu iş başı yapcak senesi doluncada 2 hafta ızın alcak temmuzda öyle balayına gıdıcez,
aramızda sadece 1 gun fark var bence çok takma senelik iznini alınca 2 hafta ya da 1 hafta o zaman daha guzel zaman geçirirsiniz bende senle aynı durumdayım
ama inan kendini bu kadar yıpratmaya deymez hayatım yaa dedimya artık bir ömür senin hem şimdi iş çıkışında hava kararmıyo artık yıne gezer dolaşırsınız bişeyler yaparsınız
öyle evlilik zor olcak falan dıye dusunme şimdiden kendını şartlama lutfen
inşallah bi çözüm bulurlar
benim ilk günler için çok hayallerim vardı ya hepsini altüst ettiler,zaten çalışmaya başladıktan sonra hayat telasına düşücez evlilik şimdiden zor geçeceğe benziyo
kriz bahanesine gerçekten çalışanları çok mağdur ediyolar :1no2:
ya aslında sadece düğün izni konusuda değil
benim bu işyerine gıcıklığım 1 ay öncesinden başladı
1 aydır gece 12 saat çalıştırıyolar
hehehh bi angaralı daha
sen nerde oturuyosun napıyosun cnm
evt cnm çok şükür
nerdeyse evlenirken istanbula gidecektik ama şükür Allah a kader benden yana oldu
ankaramda kaldım
ben gerçekten çok severim ankarayı ama
başka şehirlere ancak gezmeye gidebilirim
canım bak sırf sıkıldım dıye düğünümü gölbaşında yapcam tavsiyeni önceden dinlemişimkaydirigubbakcemile3
ama hiçbi göl deniz kokusunun yerini tutmuyo senağlama
angel yeni gördüm canım yazını.bende aslen artvinliyim ama ankarada doğdum büyüdüm.subayevlerinde oturuyorum bende sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?