Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklısın valla tutmaz gölbaşında nerede düğün, mogan tarafındaki süper salonlardan birinde mi yoksa

canım mogan ne bılmıyorum gölmü? gülme olurmukaydirigubbakcemile3
düğünm akalın wedding plaza da
biliyomusun bilmiyorum
ama ben gölbaşına ilk defa salon tutmaya gittim o yuzden mogan bilmiyorum ama salonun karsısında hemen göl var kaydirigubbakcemile3

aynen öyle saldım çayıra mevlam kayıra yapıcam artık ya kaydirigubbakcemile5

tatlım peki senin iznin varmı? eğer varsa bence morelini bozma çünkü herşeyde bir hayır vardır de geç birde sen izinliysen eşini uğurlarsın azıcık kendin evinde vakit geçir evine alış özellikle mutfağına alış, güzel yemekler yap eşinin gelmesine yakın güzel masa yap kendinde süslen ve onu o şekilde karşıla derim zaten bundan sonra gece gündüz hep beraber olacaksınız bırak üzelme bu kadar derim... birazda hayatdan tat al canım...

evet çok iyi bilirm gölbaşını, orada yaşadık birkaç yıl.ve akalın oradaki en muhteşem düğünlere ev sahipliği yapar.bende çok istedim orda olsun diye ama hem uzak olması nedeniyle eşim kabul etmedi, hemde biraz pahalıdır die duyduğum için ben teklif etmedim.

akalından kareler isteriz inş düğünden sonra burada bizimle paylaşmak üzere

ben eryamanda oturuyorum canım yenimahalle ostim de de çalışıyorum

hehehhh topiki ankaralılar bastı desenizedelikafadulden
sen nerdesin canım

ankaranın güzel semtlerinden güzel gelinler burada yani desenize kaydirigubbakcemile5

aynen öyle saldım çayıra mevlam kayıra yapıcam artık ya kaydirigubbakcemile5

ha şöle yaaaaa işte böyle ol
bak kendın dıyosun 5 yıldır beklıyosunuz işte az kaldı kavusmanıza 2 gun tatıl olmuş 1 hafta olmus ne farkeder ınsanoğlu tatıle doyarmıkaydirigubbakcemile2ben doydum ama olsun
canım benim önemli olan aranızda sorun olmaması sağlık sıhhat yerınde olsun aranız bozuk olmasın şurda 37 gun sonra kalktıgın hergun sizin,her gune eşinin yanında başlicaksın,
kötü düşünme her zaman daha beterını düşün durumuna şükret,
herşeyın tadını çıkaryerimseniben

dzcel

inş patronları merhamete gelirde izine yardımcı olur.bizdede sıkıntı vvardı çok stresli olmuştu, iş nedeniyle eşimi şehirdışına yollamışlardı kınada 4 gün önce zor geldi.hatta patron sinir ediyodu eşimi düğüne cannlı yayında bağlarız seni diye.belki seninkilerde yumuşar ne dersin , dilediğin gibi olsun herşey umuyorum

ayy çok sevındım bunu duyduguma inan,
çünkü orası babamın bi arkadasının yerıydı,biz aslında kır dugunu gıbı ıstıyoduk sonra akalına bı gıdıp bakim dedim bayıldımkaydirigubbakcemile3
tam gıttıgımız gun düğün vardı salon süslüydü herşeylerine bayıldım umarım organızasyonda öyle olur hiçbi sorun yaşamayız inşallah,
ama orda oturduguna göre bildiğine göre sende iyi dediğine göre şimdi dahada sevındımkaydirigubbakcemile2

evet inşallah şu düğünü bi atlatalımda ben heycandan ısmımı unutmazsam gelinlikle yurumeyı ogrenemeyıp merdıvenlerden yuvarlanmazsam resımlerımı paylaşırım tabi sizlerlekaydirigubbakcemile3

emin ol muhteşem bi düğünün olacak canım, heyecanlanmamak mümkün değilde umarım çok güzel ve en mutlu gelinlerden olursun

ben gölbaşına sık sık giderim bakarsın senin düğününede şöyle bi uğrar destek oluruz sositososito

inşallah öyle olur tatlım,
herzaman beklerim gelebılırseniz çok sevınırım hatta,
o günde çok onemlı tabı ama ben gerisini dah açok merak edıyorum o gunu zaten hatırlamıcamkaydirigubbakcemile3

inşallah öyle olur tatlım,
herzaman beklerim gelebılırseniz çok sevınırım hatta,
o günde çok onemlı tabı ama ben gerisini dah açok merak edıyorum o gunu zaten hatırlamıcamkaydirigubbakcemile3

inş herşey diilediğin gibi olsun canım, bu arada moganı sormuşsun cevaplayamadım,

mogan gölü var gölbaşında o dediğin göl tam karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…