haklısın valla tutmaz gölbaşında nerede düğün, mogan tarafındaki süper salonlardan birinde mi yoksa
aynen öyle saldım çayıra mevlam kayıra yapıcam artık ya kaydirigubbakcemile5hımmmmm o zaman durum bıraz farklı yani nerdeyse çık demek için nişanlının ters bişeyler solemesınımı beklıyolar bahanemı arıyolar?
yıldırma politikasıdır yuksek ıhtımal bu ama napalım canım bu devırde iş bulmak o kadar zorki herşeye katlanıyo ınsan,
yıne bu gıbı durumlarda hep daha kötüsünü düşünüp halimize şükretmemiz lazım,
lahoya doğru solemiş bencede tadı damagımızda kalır belkı unutulmayacak 2-3 gün olur bizim için o gunleryerimseniben
sen canını sıkma düğüne konsantre ol hiçbişeyın moralınızı bozmasına izin vermeyın, bu durumda senin daha rahat olman gerekırki nişanlın dahada sinirlenmesin iş yerindekilere karşı.
herşey olacagına varır canım ,düğüne odaklan,saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yap bıraz kaydirigubbakcemile5
Ben de ankaralıyım..delikafadulden
angel yeni gördüm canım yazını.bende aslen artvinliyim ama ankarada doğdum büyüdüm.subayevlerinde oturuyorum bende sen nerdesin
Ben de ankaralıyım..delikafadulden
inşallah bi çözüm bulurlar
benim ilk günler için çok hayallerim vardı ya hepsini altüst ettiler,zaten çalışmaya başladıktan sonra hayat telasına düşücez evlilik şimdiden zor geçeceğe benziyo
kriz bahanesine gerçekten çalışanları çok mağdur ediyolar :1no2:
canım mogan ne bılmıyorum gölmü? gülme olurmukaydirigubbakcemile3
düğünm akalın wedding plaza da
biliyomusun bilmiyorum
ama ben gölbaşına ilk defa salon tutmaya gittim o yuzden mogan bilmiyorum ama salonun karsısında hemen göl var kaydirigubbakcemile3
ben eryamanda oturuyorum canım yenimahalle ostim de de çalışıyorum
hehehhh topiki ankaralılar bastı desenizedelikafadulden
sen nerdesin canım
aynen öyle saldım çayıra mevlam kayıra yapıcam artık ya kaydirigubbakcemile5
evet çok iyi bilirm gölbaşını, orada yaşadık birkaç yıl.ve akalın oradaki en muhteşem düğünlere ev sahipliği yapar.bende çok istedim orda olsun diye ama hem uzak olması nedeniyle eşim kabul etmedi, hemde biraz pahalıdır die duyduğum için ben teklif etmedim.
akalından kareler isteriz inş düğünden sonra burada bizimle paylaşmak üzere
ayy çok sevındım bunu duyduguma inan,
çünkü orası babamın bi arkadasının yerıydı,biz aslında kır dugunu gıbı ıstıyoduk sonra akalına bı gıdıp bakim dedim bayıldımkaydirigubbakcemile3
tam gıttıgımız gun düğün vardı salon süslüydü herşeylerine bayıldım umarım organızasyonda öyle olur hiçbi sorun yaşamayız inşallah,
ama orda oturduguna göre bildiğine göre sende iyi dediğine göre şimdi dahada sevındımkaydirigubbakcemile2
evet inşallah şu düğünü bi atlatalımda ben heycandan ısmımı unutmazsam gelinlikle yurumeyı ogrenemeyıp merdıvenlerden yuvarlanmazsam resımlerımı paylaşırım tabi sizlerlekaydirigubbakcemile3
selam kızlar yorgun ve bitkin olarak bennn geldimmm
emin ol muhteşem bi düğünün olacak canım, heyecanlanmamak mümkün değilde umarım çok güzel ve en mutlu gelinlerden olursun
ben gölbaşına sık sık giderim bakarsın senin düğününede şöyle bi uğrar destek oluruz sositososito
kızlar acayip mide bulantımmm varrr
selam kızlar yorgun ve bitkin olarak bennn geldimmm
inşallah öyle olur tatlım,
herzaman beklerim gelebılırseniz çok sevınırım hatta,
o günde çok onemlı tabı ama ben gerisini dah açok merak edıyorum o gunu zaten hatırlamıcamkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?