haktann cım bende bulantı uzun süredir var doğum kontrol hapından tatım
haktann cım bende bulantı uzun süredir var doğum kontrol hapından tatım
Uykum varrrrrrrrrrrr,evde yemek yok.Ispanak var ama onu kim yıkayacak 5 kez
kızlar size bişey diycem ama bana güleceksiniz dün canım mangal istedi söylemesi ayıp evde ağladım resmen illa yiyecem diye eşim akşam 5 de beni pikniğe götürdü mangalı yaktı ve giderken turşu istemişti canım koca bir kavanoz turşuyu yedim ve vermedim kimseye
inş herşey diilediğin gibi olsun canım, bu arada moganı sormuşsun cevaplayamadım,
mogan gölü var gölbaşında o dediğin göl tam karşısında
kızlar size bişey diycem ama bana güleceksiniz dün canım mangal istedi söylemesi ayıp evde ağladım resmen illa yiyecem diye eşim akşam 5 de beni pikniğe götürdü mangalı yaktı ve giderken turşu istemişti canım koca bir kavanoz turşuyu yedim ve vermedim kimseye
ya yazamadım bir türlü müşterinin biri yapıştı sanki ofise gitmiyo adam neyseki gönderdim sonunda.tatlım peki senin iznin varmı? eğer varsa bence morelini bozma çünkü herşeyde bir hayır vardır de geç birde sen izinliysen eşini uğurlarsın azıcık kendin evinde vakit geçir evine alış özellikle mutfağına alış, güzel yemekler yap eşinin gelmesine yakın güzel masa yap kendinde süslen ve onu o şekilde karşıla derim zaten bundan sonra gece gündüz hep beraber olacaksınız bırak üzelme bu kadar derim... birazda hayatdan tat al canım...
Angel yarıninkini niye bugünden yapacaksın?Yarın işin mi var?
ya yazamadım bir türlü müşterinin biri yapıştı sanki ofise gitmiyo adam neyseki gönderdim sonunda.
evet en azından benim iznim bir hafta olucak dediğin gibi eşimi uğurlama ve karşılama şansım olucak buda bişey tabi, biraz daha rahatladım ya sağolun valla
Angel yarıninkini niye bugünden yapacaksın?Yarın işin mi var?
yok kızlar yokkkk hap kullanıyorum ama canım sürekli bişeyler istiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?