Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar size bişey diycem ama bana güleceksiniz dün canım mangal istedi söylemesi ayıp evde ağladım resmen illa yiyecem diye eşim akşam 5 de beni pikniğe götürdü mangalı yaktı ve giderken turşu istemişti canım koca bir kavanoz turşuyu yedim ve vermedim kimseye

yaniiiiiiii

inş herşey diilediğin gibi olsun canım, bu arada moganı sormuşsun cevaplayamadım,

mogan gölü var gölbaşında o dediğin göl tam karşısında

hımmm anlaıdm canım çok saol,
8 senedir ankaradayım bahçeli beşevler kızılay bilkentden başka yer bilmem ankarada

canım ya yoksa hamilemisin, belirtiler tutuyor eğer gönlünde var olsun canım

ya yazamadım bir türlü müşterinin biri yapıştı sanki ofise gitmiyo adam neyseki gönderdim sonunda.
evet en azından benim iznim bir hafta olucak dediğin gibi eşimi uğurlama ve karşılama şansım olucak buda bişey tabi, biraz daha rahatladım ya sağolun valla

Angel yarıninkini niye bugünden yapacaksın?Yarın işin mi var?

mısracım bende bazen birgün önceden yemeğimi yapıyorum 7de evde oluyorum ve eşimin prensibine göre en geç 7:30 gibi yememiz gerekiyor geç yemeyi sevmiyor bu yüzden akşam yemek yedikden sonra diğer günün yemeğini pişiriyorum ve ertesi günde eve gelince hemen ısıtıp sadece salata yapıyorum daha kolay oluyor...

haktann burdamısın canım sesin çıkmıyo,
ya düğünlerimiz bir hafta arayla ya hani sen hap kullanmaya başlamışmıydın?

canım eşini karşılamak ve ona güzel bir masa hatırlamak acayip bir duygu ben her akşam eşimle birlikte eve giriyorum ona hep süpriz yapmak istiyorum ama olmuyor bence bu fırsatı iyi değerlendir ve şuarada düğüne az kalmış kendini üzerek sinir stres yaparak üzme daha sonra yüzünde yada vucudunda taneler felan çıkar aman Allah korusun oyüzden son günler kafana birşey takma ailenle son günlerin tadını çıkar

Angel yarıninkini niye bugünden yapacaksın?Yarın işin mi var?

yok cnm bi yere gitmicemde bugünden yapayım zaten 1 tencere yemek 2 gün gidiyor
bugün kahvaltılık yemek istiyormuş eşim onun öyle haftada bi gün takıntısı vardır çabuk hazıorlanır yeriz gerçi kahvaltı beni daha çok upraştırıyor ama ee yarın içinde bugündne yapayımda 2 3 günde dinleneyim ya o kadar çokyoruluyorumki her akşam eve gidip yemek yaprsam ütülere fırsat kalmayacak hafta sonu da annemlerde kaldığımdan ütü yapamadım dün geldik 4 gibi eve temizlik yaptım 8 e kadar sonrada dinlendim işte ondanda bugün yemek yapıcam 2 3 günlük

yok kızlar yokkkk hap kullanıyorum ama canım sürekli bişeyler istiyooo

bazen haplada kamile kalınabiliyormuş ya olabilrimiki tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…