dün hatırlarsan eşya konusunu kafama takmıyorum nasılsa gelir demiştim kaydirigubbakcemile3
bugünde hemen ardına bu olayı öğrendim neyse işten çıkınca ilgilenicem bu konuyla
bu arada bugün takvime bi baktım düğünden sonraki salı yani işe başlayacağı gün 19 mayısmış
bi gün daha izinli olucak nişanlım nasıl sevindim anlatamam ya :teytey:
tayin işimiz yok tatlım biz buralardayız evlendikten sonradaee siz eşyalatı alınca nereye koycaksınız cnm şimdi ev falan tuttunuzmu
hani tayin işiniz varya evlenince nerde kalcaksınız
zaten merkezi aradım ortalığı ayağa kaldırdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet demiştin vallakaydirigubbakcemile3
amaaaan boşver buda nazar boncuğu olsun,
çaresiz değil sonuçta çözersin sen bu işi adama de tuketıcı haklarına basvururum de bişeler de işte sen halledersiiiiin
sakin ol sadece belki adam akşama gonderecek malları
belki yani belki yarın göndercek belki yarından yakınyerimseniben
tayin işimiz yok tatlım biz buralardayız evlendikten sonrada
evimizi şubatta tuttuk her işi yapıldı mobilyalarım geldi birtek o gün bugündür beyaz eşyayı bekliyoruz malesef :çok üzgünüm:
zaten merkezi aradım ortalığı ayağa kaldırdım
numaramı istediler sizi arıcam dedi görüştüğüm kişi ama hala ses çıkmadı
bugün aradı aradı yoksa alıcam elime oklavayıklava: hihoyyyt
aynen saldık çayıra mevlam kayırdı :jeyyar:allaaaaaaaaah süper olmuş yaaaaa yaşasın bak gördünmü
saldık çayıra mevlam kayırdı yaaaaakaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canımm
bu arada o hafta benım dugun haftam olcak ayyyyyyyyhihoyyyt
angel canım tayın işi olan teologdu sanırım
yeni evlenecek olanlar karıştı dimikaydirigubbakcemile3
bi evlenelimde artık sizin kervana katılalım artık yemek su muhabbetıne girelim dimi amakaydirigubbakcemile5
ay merdane dedin de eve daha merdanede almadım kaydirigubbakcemile3oklava az gelir bacım bence merdane al :lepi:
aynen saldık çayıra mevlam kayırdı :jeyyar:
evet biz evimizde aşk dolu günler geçirirken:asigim:
seninde çok az bir zamanın kalmış olucak düğüne
evet bende dedim şimdi teologla karıştırdım diye
canım teolog dışında ismi a ile başlayan bir arkadaş daha vardı,ankaralı,evlendikten sonra eşinin ataması çıkmış,kamu kurumuna alnazik diyesim geliyor
evet davetiyelerimiz hazır dağıtılacağı günü bekliyolar evde :CüvCüv:ayy aşk dolu gunleriniz bol olsun inşallah canımmmm
zaten 1 hafta sonra aşk dolu gunlerimiz birbirne karışcak artık kaydirigubbakcemile3
işte bunları düşün boşver ne beyaz eşyacıyı düşünüyosun:)
sizin davetıyeyı halletmışmıydınız?
evet davetiyelerimiz hazır dağıtılacağı günü bekliyolar evde :CüvCüv:
ay ya sustuk gine,bakın ders çalışmaya başlarım ama :dilcikar::çok üzgünüm:
haktancığım geçmişe bakarken gördüm,düğün yapacağınız yer bizim düğünün olduğu yer,dans dersleride veriyorlar haberin vardır sanırım
29 ekimdede yemek düzenliyorlar,orda düğün yapan bütün çiftleri çağırıyorlar a.s
aaaaa ciddimisin? süper nasıldı dugun? organızasyonda bi hata falan oldumu?
canım dans derslerıne gitmedik biz zaten o kadar heycanlı olucaz bıde o heycanla ayagımızı nereye koyalım kolumuzu nereye koyalım dıye dusunmeyelım sarılalım bırbırımıze dans edelım dedikkaydirigubbakcemile3
daha doğrusu ben alışkınım böle şeylere danscıyım zatende nişanlımın hiç arası yok o yuzden öyle dıyerek dans dersıne gitmedikkaydirigubbakcemile3
nasıldı dugunun çok merak ettım bi eksiklik çıkmadı dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?