Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canımcım çok haklısın bide derlerya evlilik aşkı öldürür diye inanma tamamen palavra
ben gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum ve daha çok aşık oluyorum eşime rabbim bozmasın inşallahh

adını teyzeleri çilek koydu....şimdilik cok minik dolayısıyla cok uslu teyzesi ama ilerleyen dönemlerde yaramazlaşırmı bilmem....darısı senin başına cok güzel bir duygu mutlaka tatmalısın....

canımcım çok haklısın bide derlerya evlilik aşkı öldürür diye inanma tamamen palavra
ben gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum ve daha çok aşık oluyorum eşime rabbim bozmasın inşallahh

maşallah canım allah bozmasın gun gectıkce aranızdakı sevgıyı artırsın
ben zaten her solenene ınanmam
herkesın hıkayesı genel olarak ayrı gıbı gorunsede herkesın ilişkiyi yaşaması farklı tabiki
bu bağlılık ömür boyu sürsün inşallah:Saruboceq:

ay hepimiz ağustostan sonra düşünüyoruz
inş hep beraber hamile kalırız:CüvCüv:
dirim sen ben çakır cssa da 3 5 aylık hamiş olur belki ayy ne güzel hayal kurdumdelikafadulden

kızlar ben geldim bebişimle....

hoşgeldiniz şekerler nasılsınız bakalım

aman maşallah canım hep böyle olun inş.:asigim:

adını teyzeleri çilek koydu....şimdilik cok minik dolayısıyla cok uslu teyzesi ama ilerleyen dönemlerde yaramazlaşırmı bilmem....darısı senin başına cok güzel bir duygu mutlaka tatmalısın....
hımm tamam öyleyse canımcım bende çilek diyeyim bebişimize inşallah hep uslu olur üzmez annesini
inşallah hayırlısıyla olur benimde bitanem bazen öyle hevesleniyorumki ...

aman inşallah canımyaa rabbim herkesin evinden mutluluğu huzuru eksik etmesinn :Saruboceq:

angel hoşbulduk canım...güzel hayal kurmuşsun umarım aynen öyle olur...allah hepinizin gönlüne göre versin...

amin cnm inşallah Allah ım isteyen herkese verir özletmeden hasret bırakmadan

sen nasılsın nasıl gidiyor varmı hayatında değişiklikler
aşerme mide bulantısı uyku felan
hissediyomusun bişiler
annenler falan naptı duyunca benim kayınvalidemler çok bunalıma giriyor hamile kalıcam diye dede babane olmayalım diyolardelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o da nesı ole ilk defa duydum dede babane olmayalımkaydirigubbakcemile3
genç kalmak ıstıyolar sanırım ama bi olsun başından ayrılamazlar
kendımınkılerden bılıyorumkaydirigubbakcemile3

canım ben hiç hissetmiyorum ya...herkes duydu cıldırdılar,mutluluktan ...benimkilerin öyle takıntıları yok,megerse herkes istemiyor görünüp aslında cok istiyormuş....eşim biraz durumu abartmış vaziyette...şimdilik bende bişey demiyorum tadını cıkarıyor....her sabah 1 saat telefonda insanlara iyi oldugumu bi şikayetim olmadıgını anlatmakla geciyor...güzel bişeymiş bu kadar ilgi görmek...:CüvCüv:

Son düzenleme:

inşallahh canımm...

ayyy canım benimyaa hep böyle olurlar merak etme sen
geçenlerde annemde ben bebek istiyorum dedi bana :1shok:

bizimkilerde öyle gibi geliyor bana çünkü bize durun erken derken kendi kardeşlerinin torunlarına bayılıyorlar
bu ne demek?

olsun boşver gün senin günün çıkar keyfini tatlımmm

inşallahh canımm...

inşallah bitanem

ozicim ve haktann benimde çıkmam lazım kızlaryaa daha hazırlanıcam görümcemlere gideceğim
sizle muhabbet etmek çok güzeldi
öpüyorum ikinizide Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…