- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
sayılmakmı? canım daha çoooooook çok yeni evliymişsin sende benim düğünümde 1 ay sonra olacagına gore aramızda 6 ay olmuş olcak sene bıle degılyerimseniben
yani onemlı olan aşkın huzurun devam etmesı 10 senede geçsen yeni evli sayılırsın o zaman kaydirigubbakcemile5
canımcım çok haklısın bide derlerya evlilik aşkı öldürür diye inanma tamamen palavra
ben gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum ve daha çok aşık oluyorum eşime rabbim bozmasın inşallahh
tabiki sizlerde varsınız canımcımŞeniz
hatta biz sonbahar gelinleri diye başka bir topicte tanışmıştık arkadaşlarla ve 9 -10 ay olmuştur nerden baksan kopamıyoruz birbirimizden
cidden alışılıyo hayatım ailem bile inanamıyor bana
bende severim tatlım gezmeyi dolaşmayı ama illa eşim yada aileden biri olması gerekmiyor benim için
canımcım alışacağım bende kısmetse çok şükür bugünlerimize
dikiş kursuna gidiyorum tatlım ama onunla ilgili iş imkanı olur mu yada ben uğraşırmıyım bilmiyorum
bebişi de bazen çok istiyorum bazende daha var diyorum tatlım ama kısmet olursa ağustostan sonra düşünüyoruz
kızlar ben geldim bebişimle....
canımcım çok haklısın bide derlerya evlilik aşkı öldürür diye inanma tamamen palavra
ben gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum ve daha çok aşık oluyorum eşime rabbim bozmasın inşallahh
hımm tamam öyleyse canımcım bende çilek diyeyim bebişimize inşallah hep uslu olur üzmez annesiniadını teyzeleri çilek koydu....şimdilik cok minik dolayısıyla cok uslu teyzesi ama ilerleyen dönemlerde yaramazlaşırmı bilmem....darısı senin başına cok güzel bir duygu mutlaka tatmalısın....
maşallah canım allah bozmasın gun gectıkce aranızdakı sevgıyı artırsın
ben zaten her solenene ınanmam
herkesın hıkayesı genel olarak ayrı gıbı gorunsede herkesın ilişkiyi yaşaması farklı tabiki
bu bağlılık ömür boyu sürsün inşallah:Saruboceq:
angel hoşbulduk canım...güzel hayal kurmuşsun umarım aynen öyle olur...allah hepinizin gönlüne göre versin...
amin cnm inşallah Allah ım isteyen herkese verir özletmeden hasret bırakmadan
sen nasılsın nasıl gidiyor varmı hayatında değişiklikler
aşerme mide bulantısı uyku felan
hissediyomusun bişiler
annenler falan naptı duyunca benim kayınvalidemler çok bunalıma giriyor hamile kalıcam diye dede babane olmayalım diyolardelikafadulden
amin cnm inşallah Allah ım isteyen herkese verir özletmeden hasret bırakmadan
sen nasılsın nasıl gidiyor varmı hayatında değişiklikler
aşerme mide bulantısı uyku felan
hissediyomusun bişiler
annenler falan naptı duyunca benim kayınvalidemler çok bunalıma giriyor hamile kalıcam diye dede babane olmayalım diyolardelikafadulden
ay hepimiz ağustostan sonra düşünüyoruz
inş hep beraber hamile kalırız:CüvCüv:
dirim sen ben çakır cssa da 3 5 aylık hamiş olur belki ayy ne güzel hayal kurdumdelikafadulden
ayy inşallah angelım inşallah rabbim tattırır bu güzel duyguyuda bize
aman maşallah canım hep böyle olun inş.:asigim:
canım ben hiç hissetmiyorum ya...herkes duydu cıldırdılar,mutluluktan ...benimkilerin öyle takıntıları yok,megerse herkes istemiyor görünüp aslında cok istiyormuş....eşim biraz durumu abartmış vaziyette...şimdilik bende bişey demiyorum tadını cıkarıyor....her sabah 1 saat telefonda insanlara iyi oldugumu bi şikayetim olmadıgını anlatmakla geciyor...güzel bişeymiş bu kadar ilgi görmek...:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o da nesı ole ilk defa duydum dede babane olmayalımkaydirigubbakcemile3
genç kalmak ıstıyolar sanırım ama bi olsun başından ayrılamazlar
kendımınkılerden bılıyorumkaydirigubbakcemile3
canım ben hiç hissetmiyorum ya...herkes duydu cıldırdılar,mutluluktan ...benimkilerin öyle takıntıları yok,megerse herkes istemiyor görünüp aslında cok istiyormuş....eşim biraz durumu abartmış vaziyette...şimdilik bende bişey demiyorum tadını cıkarıyor....her sabah 1 saat telefonda insanlara iyi oldugumu bi şikayetim olmadıgını anlatmakla geciyor...güzel bişeymiş bu kadar ilgi görmek...:CüvCüv:
inşallahh canımm...
:1shok:
daha erken degılmı senın için?
ben çıkarım cannlarr
kociş geldi beni bekler
görüşürüz öperim hepinizi
ben çıkarım cannlarr
kociş geldi beni bekler
ben çıkarım cannlarr
kociş geldi beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?