- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
estağfirullah tatlım ne demekkcanım çok soru sordum ama devlet okulumu özel okulmu?
ben ingilizce uluslararası ilişkiler mezunuyum bende bi dersanede ing öğretmenlıgı yaptım ama okullardada yapmak ıstıyodum ama formasyon olmadıgı için olmuyo sanıyodum sen bana umut ışıgı oldun:)
bana proseduru anlatabılırmısın yada tavsıye edebılırmısın neler yapabılırım bu konuda?
ahh Jnaz'cim gelmis, hosgeldin bitanem
ya kk yavas ilerliyor bugun bende, hiç bir sohbeti takip edemedim ya...
ustelik yeni gelen uyelerimiz var ama ben tanimiyommm
uzak kaldim sizden yaaa
canım benim ya görümcenle gitseydin
genelde onunla berabersiniz ya zaten yakın dimi sizin evler
estağfirullah tatlım ne demekk
devlet okulu tatlım . eşimin sürekli işlerini hallettiği bir yer müdürüyle görüşmüş oda ingilizce öğretmenine ihtiyaçları olduğunu söylemiş sözleşmeli olduğu için ilk önce okul müdürü ilçe milli eğitimine dilekçe yazıp isteğini iletiyor ve hali hazırda eğer düşündüğü biri varsa ismi bildiriyor milli eğitimde onaylarsa başlıyorsun.eğer ben başlarsam benim maaşımı ders saati ne kadarsa okul karşılıyor. benim bildiğim bu kadar tatlım açıkçası önümüzdeki dönemi bekliyorum eğer milli eğitim atama yapmazsa başlayacağım kısmetse
canım benim çok saol açıklamaların için
inşallah senin için hayırlısı olur sende başlarsın işine herşey gönlünce olur inşallah
sinemayada eşinin musaıt oldugu bı zaman gıdersınzı yalnız zevki çıkmaz oraların valla ben nişanlım olmadan arkadasımda olsa gıtmem sınemeyakaydirigubbakcemile3
evet tatlım evlerimizde yakın hatta dün akşam aradım gidelim diye ama bugün anane gelmiş o yüzden msj attı gelemiyorum diye
canım benim çok saol açıklamaların için
inşallah senin için hayırlısı olur sende başlarsın işine herşey gönlünce olur inşallah
sinemayada eşinin musaıt oldugu bı zaman gıdersınzı yalnız zevki çıkmaz oraların valla ben nişanlım olmadan arkadasımda olsa gıtmem sınemeyakaydirigubbakcemile3
hım neyse cnm o zaman yarın felan gidersiniz içinde kalmasın
insanın alıştığı ortamı arkadaşlarını bırakması çok zordur eminim
ama neyseki yalnız değilsin işte eşinin ailesi yakınında ee kurstan falan varmı arkadaşların görüştüğünkaydirigubbakcemile2
rica ederim canımm
inşallah hayırlısıyla başlarım tatlım hadi bu sene kurs vardıda vaktin nasıl geçtiğini anlamadım seneye evde kalırsam sıkılırım baya
sinemaya tek gitmeyi bende sevmiyorum tatlım bide buraları pek bilmiyorum o yüzden ya eşimle yada arkadaşlarla gidiyorum ama işin kötü tarafı öyle çok arkadaşımda yok burda
gerçekten çok zor angelcım ama dediğin gibi çok şükür eşim ve ailesi var onlarda olmasa yanmıştım .
görümcelerim bekar ve yaşlarıda ileri olduğu halde evlenmelerini istemiyorum hepten yalnız kalırım diye çok mu bencilim ne:)
kurstada arkadaşlar edindim tatlım onun dışında eşimin arkadaşları ve hanımları var görümcemler sayesinde tanıştıklarım var bazen eşim sen benden daha çok insan tanıyosun burda diyo :)
ama yinede alıştığı ortamı kendi ailesini çevresini tutmuyo tatlımyaa daha doğrusu iyice benimsemem için biraz daha zaman geçmesi lazım
tabiki sizlerde varsınız canımcımŞenizolsun biz varızkaydirigubbakcemile5
bu sene kursla guzel geçmiş işte ne guzel
seneyede işe başlarsın allah ızın verıse yavaş yavaş çevrede edınırsın
alışısın tatlım insanoğlu herşeye alışıyo bende öyleyım bak evde oturuyorum arkadasım var ama canım çıkmak ıstemıyo nişanlımdan başkasıyla dışarı çıkmaktan zevk almıyorum bide annemle dışarı çıkıyorum tabi o kadar
evet biraz zaman geçmesi lazım alışman için zamanla insan herşeye alışıyor çünkü
bu arada gittiğin kursla ilgili iş imkanı olabilirmiki hani bu ing öğr işi olmazsa cnm
sende bebiş düşünmüyosun galiba
tabiki sizlerde varsınız canımcımŞeniz
hatta biz sonbahar gelinleri diye başka bir topicte tanışmıştık arkadaşlarla ve 9 -10 ay olmuştur nerden baksan kopamıyoruz birbirimizden
cidden alışılıyo hayatım ailem bile inanamıyor bana
bende severim tatlım gezmeyi dolaşmayı ama illa eşim yada aileden biri olması gerekmiyor benim için
canımcım alışacağım bende kısmetse çok şükür bugünlerimize
dikiş kursuna gidiyorum tatlım ama onunla ilgili iş imkanı olur mu yada ben uğraşırmıyım bilmiyorum
bebişi de bazen çok istiyorum bazende daha var diyorum tatlım ama kısmet olursa ağustostan sonra düşünüyoruz
kızlar ben geldim bebişimle....
hoşgeldin güzel anne adayıa.s.
nasılsın? nasıl gıdıyo hamılelık? doktor sorununu hallettınmı?
sağol haktancım inşallahh rabbim bozmasın iyiki beklemişim ve iyiki vazgeçmemişim diyorum eşimden çok şükür bugünlerimizeallah gönlünüze göre versin canım
ne guzel ailenide şaşırttıgına göre guzel bi duzen kurmussun demektir,
devamı gelsın ınşallah
yanlış bılmıyosam sende yenı evlısın bebek içinse inşallah en hayırlısı olur sızın için:Saruboceq:
kızlar ben geldim bebişimle....
ayyy hayırlı olsun canım allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsın inşallah:teytey:evet beslenme:CüvCüv:ve spor programıma başladım bile...
sağol haktancım inşallahh rabbim bozmasın iyiki beklemişim ve iyiki vazgeçmemişim diyorum eşimden çok şükür bugünlerimize
5 gün sonra 5 ayımız dolacak tatlım yeni sayılırız değil mi:)
ayyy hoşgeldiniz bitanemmm sefalar getirdiniz Şeniz
ayyy hayırlı olsun canım allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsın inşallah:teytey:
sagol canım darısı sizlere....
jnaz nerelerdesin ya...cok özledim seniiiiiiiiiiiiii...........................bebegim olacak senin haberin varmı bitanecik teyzesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?