Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Eve git yemek yap,makinedeki bulaşıkları yerine kaldır,yeni yıkanacakları koy,kirli çamaşırları makineye at,bu sabah kuruyup topladıklarını ütüle amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn imdattttttttttttttttttttttttt niye evlendim ki yavs ben
Amaaaa kocişimi seviyom:asigim:

dirimcim 25 yaşına giriyorum aslında giriyomuyum bitiriyomuyum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
bitiyo sanırım 25 84lüyüm kısacasıkaydirigubbakcemile3

bende 84 lüyüm bence 25 ine girdin ama bu hep tartışma konusudur ya gıcık olurum ben bu doldurdun girdin mevzuuna-tatlicadiarzu-

Arkadaşlar çok kötü bir gündü,daha raporun birini bitirmeden başka 3 vaka geldi.Geliş sebepleride çok ağır,dağıldım resmen.Birazdanda çıkacağım.senağlama

off canım ya gerçekten zor işin
her yiğidin harcı değil yani

hepimizde aynı dert ne yazıkki mısracığım,bekar olmuş olsaydım anneciğim birsürü çeşit yapmıştı ben eve gelene kadar,sofrada hazırdı,dert bitmiyor,ama eşim yinede yardım ediyor,bana kalsa üzerimdeki bütün işi yıkmak istiyorum da of of kötükedihüso

bende 84 lüyüm bence 25 ine girdin ama bu hep tartışma konusudur ya gıcık olurum ben bu doldurdun girdin mevzuuna-tatlicadiarzu-

off canım ya gerçekten zor işin
her yiğidin harcı değil yani

evet bende sinir olurum o muhabbete boşver o zaman ikimizde aynı yaştayız demekkikaydirigubbakcemile3
jnaz hoşgeldın canım ben geçmişi okurken senın tercuman oldugunu ama sözleşmeli öğretmenlık yapacagını okudum acaba formasyonmu aldın? yoksa böyle bi hakkınız varmı okuldan mezun olunca bilgilendirirsen sevinirim canıma.s.

ay ya sağlıklı düşünemiyorum,çok acıktım ya üffffffffkaydirigubbakcemile
jnaz canım hoşgeldin,nasılsın

mrb canım nasılsın
merhaba tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın?

hoşbuldum haktann cım
formasyon almadım tatlım aslında öğretmenlik içinde hakkımız yok sadece büro açabiliyoruz ama şu anda bulunduğum ilçede ihtiyaç var o yüzden kısmet olursa çalışacağım bende yerimseniben

ay ya sağlıklı düşünemiyorum,çok acıktım ya üffffffffkaydirigubbakcemile
jnaz canım hoşgeldin,nasılsın

dirimcim hoşbuldum tatlım şükür kavuşturana:)
çok şükür iyiyim ben canım sen nasılsın
keşke bişeyler alsaydın atıştırmalık acıkmazdın böyle

canım ingilizce ve bilgisayarda çok açık olduğu için formasyonsuz atama oluyor
ya kızlar ben açlığıma dayanamıyorum artık çıkıyorum kızlar görüşürüz

ayy canım yaa ne guzel ne buyuk şans
bende öğretmenlık yapmak ıstıyorum aslında bı sene kadar dersanede yaptım ama bende okullarda yapmak ıstıyorum ama formasyon ıstenıyo eskıden mıllı egıtım verıyodu formasyon 2 ayda kursla ve parayla ama şimdi vermıyo artık
ne guzel sen şanslıymıssın inşallah okuluna alışırsın hemen adapte olursun orda kalıcı olursun:Saruboceq:

evet aynı yaşıtız 25 yalındayızkaydirigubbakcemile5

iyiyim cnm bende aynı evle iş arasımekik dokuyoruz işte
sende ne var ne yok cnm

canım ingilizce ve bilgisayarda çok açık olduğu için formasyonsuz atama oluyor
ya kızlar ben açlığıma dayanamıyorum artık çıkıyorum kızlar görüşürüz

hadi git bakalım cnm iyi akşamlar yarın görüşürüz

canımcım aslında formasyonsuz olmuyor ama dirimin de söylediği gibi açık olduğu için ilk önce okul müdürleriyle görüşüyorsun onlar milli eğitime dilekçe yazıp izin alıyorlar
bakalım inşallah bi aksilik olmazsa başlamayı çok istiyorum ve inşallah dediğin gibi kalıcı olur yoksa bulunduğum ilçede başka bir iş imkanım yok maleseff

canım çok soru sordum ama devlet okulumu özel okulmu?
ben ingilizce uluslararası ilişkiler mezunuyum bende bi dersanede ing öğretmenlıgı yaptım ama okullardada yapmak ıstıyodum ama formasyon olmadıgı için olmuyo sanıyodum sen bana umut ışıgı oldun:)
bana proseduru anlatabılırmısın yada tavsıye edebılırmısın neler yapabılırım bu konuda?

ahh Jnaz'cim gelmis, hosgeldin bitanem
ya kk yavas ilerliyor bugun bende, hiç bir sohbeti takip edemedim ya...
ustelik yeni gelen uyelerimiz var ama ben tanimiyommm
uzak kaldim sizden yaaa

iyiyim cnm bende aynı evle iş arasımekik dokuyoruz işte
sende ne var ne yok cnm

aynen tatlım bende kurs ve ev arasında mekik dokuyorum hava kararmadan da çıkmam lazım görümcemlere gideceğim
öyle zaman geçiyor işte tatlım bunada şükür tabi
bugünde cinemaya gitmeye niyetlenmiştim ama yanıma arkadaş bulamadım malesef eşimin işi vardı tek git dedi ama onuda ben istemedim.
bazen çok özlüyorum istanbulu kızlaryaa dünde liseden arkadaşlarım buluştular bi ben gidemedim içimde kaldı

canım benim ya görümcenle gitseydin
genelde onunla berabersiniz ya zaten yakın dimi sizin evler

ahh Jnaz'cim gelmis, hosgeldin bitanem
ya kk yavas ilerliyor bugun bende, hiç bir sohbeti takip edemedim ya...
ustelik yeni gelen uyelerimiz var ama ben tanimiyommm
uzak kaldim sizden yaaa

canım mesela ben yenıyım çalışmadıgım için buraya gelıyorum sabahtan akşama kadar muhabbet edıyorum burayı işgal edıyorumkaydirigubbakcemile3
bu aralar burası yeni evlenenlerin degılde evlenecek olabların işgalıne ugradıkaydirigubbakcemile3
benım dugunume 39 gun kaldı saolsun arkadaslarla fikir alışverısınde bulunuyoruz çünkü bu topicteki herkes çok sıcaka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…