Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bencede erken tatlım ama mayısta 28 ime gireceğim ondan sanırım bu istekleri a.s

ciddimisin?
bu resimdekı sensen eger ben seni 19 yaşında falan sanıyodumda
yani yanlış anlama şuanda buyuk degılsın geç kalmışta degılsın ama yaş için erken demedım ben evlilik için dedim yani benım dusunceme gore en az 1 sene geçmeli aradan ama kişinin kendı tercıhı tabi
aslında en ideal anne olma yaşıdır 28 bende kısmet olursa 28imde hamlie kalmak ıstıyorum tabi allah verirse:Saruboceq:

ozicim ve haktann benimde çıkmam lazım kızlaryaa daha hazırlanıcam görümcemlere gideceğim
sizle muhabbet etmek çok güzeldi
öpüyorum ikinizide Şeniz

tamam canım haydı kendıne dıkkat et
senlede muhabbet etmek çok guzel
öptüm görüşmek üzere:a015:

evet tatlımm resimdeki benim zaten normalde kimse inanmıyor yaşımı söyleyince
evlilik içinde bana çok erken geliyor tatlım daha tadını çıkartmak istiyorum böyle o kadar güzelki tabiki bebeğim olmasınıda istiyorum ama biraz daha zaman tanıyorum kendime bide hep yaz bebeği olsun istiyorum o yüzden beklemedeyim
inşallah seninde gönlüne göre olur herşey canımcım
bende cıkıyorum canım ...görüşürüz hoşçakal...haktan senide öptüm....

Şeniz

Nbr kızlar?Çok yoğun birgün den kocaman yorgunluk kaldı.Eve geldim ıspanağı pişirdim,bulaşıkları hallettim.Şimdi makinede çamaşır var onuda astıktan sonra uzanacağım inşallah.
Sizler napıyorsunuz?

ay hepimiz ağustostan sonra düşünüyoruz
inş hep beraber hamile kalırız:CüvCüv:
dirim sen ben çakır cssa da 3 5 aylık hamiş olur belki ayy ne güzel hayal kurdumdelikafadulden

ağzından bal damlıo inş canımcım inş beklioruz gelcek inş bu ay

mısramm slm hiç görüşemioz senle nasılsın anladığım kadarıyla yorgunsun ıspanakları bugünmü yıkadın yoksaa?

Evet cnm bugün yıkadım Çok yorgun olduğum için fazla suyu süzülmeden doğradım,dolayısıyla sulu oldu :)

ahh canım kabusumdur ıspanak yıkamak boşver güsel olmuştur yiyomu seninki ıspanak

Ispanaklı börek yiyor,yumurtalı yemeğini yerim diyordu bakalım foyası çıkacak ortaya artık.Sen ne yaptın yemek cnm

:)yer yer..
benim eşim nöbete giti bug kayınvalidemdeyim o yaptı yemekleri canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…