Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın şeker sositososito
angel canım sen ne yaptın,işler yoğun mu
pınarcığım sen özelde çalışmıyorsun değil mi?haftasonları tatil sositososito

napıyım cnm bende
yanımdaki bugünde öğlene kadar yok ama fazla yoğun değil
bende eşimin ameliyat günü belli olunca yıllık iznimin 10 gününü almayı planlıyorum bakalım verirlerse
bide buraya galiba müfettişler gelcekmiş hyundai den pek bi telaş var etrafta)

angel bende sığmıyorum ya,burçlara kaldıracağımda dolabım yok ki,burçlara tıksam,ayakkabılık bile yok yani,ayakkabılar kartonda üst üstte,sen de kışlıkları kaldırırken içlerine sabun koyuyomusun a.s

çok iyi kocan ilğilenecekse ohh negüzell.

ben daha temzilik için birşey yapmadım
bana sabunlu suyla silin dedi
benimki krem ve kahve karışık.
biraz uğraştıracak gibi beni.

canım benim geçmiş olsun.
inş. hayırlısıyla atlatırsınız şu agrılarınızı

inş. 10 günlük izini alırsında
aklın kocanda kalmaz
sen ilğilenmiş olursun.

angel canım izin alıp eşinin yanında olman daha iyi olucak,kim neder eşin ameliyatlı olucak,vermeleri gerekir,keyfi almıyorsun ya sonuçta :sm_confused:

devlette çalışıyorummm dirimcimmmm
anladım canımcım bende öyle :1hug:

ben kışları kaldırırken yıkıyorum birde güneşletiyorum
sonra sabunda koyuyorum kaldırıyorum.
ben yatak bazalı olunca bir çok şeyi onun altına koyacagım
mayıs gelsin yavaş yavaş başlıyacagım bende temziliğe.

çok iyi kocan ilğilenecekse ohh negüzell.

ben daha temzilik için birşey yapmadım
bana sabunlu suyla silin dedi
benimki krem ve kahve karışık.
biraz uğraştıracak gibi beni.
evet canım eşim Allahtan bu işleri becerir,ütüymüş,perdeymiş vs..evet sabunlu suyla siliniyormuş.inşallah kolayca silinir.ben krıık beyaz aldım,krem değilde :sm_confused:
ya bizim evin suyu kartlı,çok kötü,dün su kesilecek diye ne bulaşık makinesini ne de çamaşır makinesini çalıştırabildim,sabah baktım hala su akıyor,kartı iyice doldurmak gerekiyor sanırım.doğalgaz neysede su hiç hoşuma gitmedi.

canım benim bazanın altı,yorgan,battaniye,gelinlik vs.ile dolu.aslında yorganı çıkartıp bende poşetleyip bazaya atabilirim

alışırsın canım ya
negüzel kendi eviniz
evine alıştınmı peki
içine siniyormu evin.

olsun cnm ya evin olduya diğerleride zamanla olur merak etme bende yatapın altındaki bazaya koycam bu sene evde baya bi değişiklik yapmayı planlıyorum ama bakalım hayırlısı canım ama ben sabun felan koymuyorum zaten yıkıyorum hepsini tertemiz mis gibi ütülüyorum 6 ay sonra açtığımda bile hala miss gibi vernel kokar benim çamaşırlar hele naftalin ve kokusundan nefret ederim..

canım benim geçmiş olsun.
inş. hayırlısıyla atlatırsınız şu agrılarınızı

inş. 10 günlük izini alırsında
aklın kocanda kalmaz
sen ilğilenmiş olursun.

inşallah cnm eşime bakamazsam aklımda kalıcak annesi bile olsa rahat edemez çünkü pansuman falan yapılması gerekebilir işte yardım etmem lazım zaten 20 gün iznim var 10 gününü şimdi kullanırım 10 unda da hayırlısıyla bi tatile gideriz inş bu sene bize hep üzücü geldi dinlenmemiz lazım ama hayırlısı bakalım

angel canım izin alıp eşinin yanında olman daha iyi olucak,kim neder eşin ameliyatlı olucak,vermeleri gerekir,keyfi almıyorsun ya sonuçta :sm_confused:

anladım canımcım bende öyle :1hug:

evet canım bakalım burası bazen gıcıklaşabiliyor o konularda
o yüsden şüpheliyim ama yıllık iznimya bişey diyemezler gibime geliyor:uhm:

inş. canım verirlerde
aklın kalmaz eşinde

kalan iznindede inş.keyfine göre
bir tatil geçirirsin.
ve bu yıl yaşadığın bütün stresi unutursunuz inş.

angel cım gittik beyaz eşyacıya adam yoktu,karısı vardı dedi eşimi istanbuldan yani merkez şubeden çağırdılar eşya işinizi halledicez falan dedi, işte eşim ancak aksam gelir yarın belli olur falan dedi.
ya yalan söylüyo bu kadın yada ben bayinin merkezini arayıp şikayette bulunduğumdan dolayı gerçekten çağırdılar, hala kocaman bi soru işaretimiz var yani :uhm:

:sm_confused:
kızlar düğün resimleri mi paylaşmak istiyorummm ama bilmiyorummmm
canım imageshake diye bir site var ordan gözat'dan bilgisayarından resim ekliyorsun.resimimn boyutunu seçiyorsun(en ideali 800*600 mü ne)o siteyi ben açamıyorum yasak bize :sm_confused:

alışırsın canım ya
negüzel kendi eviniz
evine alıştınmı peki
içine siniyormu evin.
canım ben alıştımdasositososito eşim alışamadı uyuyamıyor kaç gündür :sm_confused:
içime siniyor çok şükür,çok eksik var oda zamanla artık

canım bende yıkayıp kaldırıyorum,naftalini sevmiyorum pis kokuyor onun yerine sabun koyuyorum,böcek yemesin diye,hani onun için naftalin koyarlar ya,sabunada gelmezmiş sositososito

dirimcim kartlı su çok avantajlı ben 20 tl suyla 1 ayı garanti bitirip 2.yarılıyorum şöyleki eşimde bende hergün duş alırız haftada en az 3 en az çamaşır mak. 2 kere bulaşık mak çalışır zaten karta doğalgaz gibi yedek koyuyor bitince onu takarsın 2 gün sürüyor o aradada alırsın
kızılay metroda her gün hafta sonlarıda dahil 9 a kadar veriliyor yakın size
yani avantajını görürsün
bize de 1 sene oldu kartlıyı geçeli ondan önce en son faturam 60 dı düşün yani

canım içini rahat tut biraz,inşallah aksilik olmaz,eşi doğru söylüyordur.düğünden önce olur böyle,sen stres yapma sakın,kayınvaliden halleder,büyüklere bırak sen canım a.s

hıı negüzel avantajlıymış
bizimkiler faturalı 13 ytl geldi geçen ay.
bize elektirik faturamız çok geliyordu.
nisanda çok kullanmadım
havalar genelde güzeldi
şohbeni sobayı yakmadık bakalım bu ay
nasıl gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…