Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet ya bende resim falan eklemedim hiçç bide program indirmem gerek burda yasak virüs girmesin diye o yüsden de pek ilgilenmiyorum bi kere denedim olmadı

birde hani geçenlerde bi arkadaşın resmini almışlar bişielr yapmışlarya sapıklar ondan sonra hiçten bıraktım resim işinikaydirigubbakcemile5

alıntı yapmayı öğrenirsem daha iyi olacağım
canım bir kişinin yazısını alıntı yapmak istiyorsan sağ alt köşede alıntı butonu var,birden çok kişi için alıntı yapmak istiyorsan,sırayla alıntı yapacağın kişilerin sağ alt köşesindeki NQ butonlarına tıklıyorsun.
tatlım kaç zaman oldu ben daha bu siteyi öğrenemedimmmm sinir oluyorumm yaaa

kız olmadı mı hala :bbo:

ya ben gelinlik ayakkabımı alamadım hala iki gündür gezmediğim yer kalmadı
sanırım benim modelimi daha üretmemişler kaydirigubbakcemile3

ayyy sinir oldum imageshake midir nedir bi halt anlamadımmmm yaa ağlıycammm şimdii

Tatlım bizdede yasaklı o site,yalnış hatırlamıyorsam browse vardı sağda onu tıklayıp resmi seçeceksin.
Ama önce resmi paintte küçültmen lazım Bilgisayarım-Programlar-Paint.Paintte soldaki dosya nın içinde aç seçeneği var ordan resmi seçeceksin.
Sonra dosyanın hizasında sağda resim eğrit düzelt diye bir bölüm olacak onu tıklayıp resmi yüzde 40 yapacaksın.
Sonra bu resmi bir yere kopyalayacaksın mesela masaüstüne.

Sonra image-browse-sonra host it,altta çıkan linki buraya getirip msj yazdığımız yerde dağ işareti gibi birşey var,orayı tıklayacaksın http çıkacak onu silip,paintten kopyaladığın linki kopyalayacaksın.
Umarım anlatabilmişimdir cnm.

hoşgeldiniz cicişler nasılsınız bakalım:CüvCüv:
hosbulduk teyzesi iyiyiz güzel bi kahvaltı yaptık,ögleden sonrada beraber okula gidicez...
hoşgeldiniz ozicim
nasılsın buğün
diyet ve spor yapmaya başladım yazmışın neler yapıyorsun canım
.

iyiyim canım sagol ....valla diyet programıma uyuyorum,bi kaç gündür...şimdi güzel bi kahvaltı yaptım,1 saat sonra yogurdum var,yogurttan 1 saat sonra küçük bi tabak meyvem var,aralardada 2 şer bardak suyum var....sonra akşam ögle yemegim yine hafif bişeyler ögle yemeginden 1 saat sonra 1 bardak organik süt,ondan 1 saat sonrada 1 avuç ceviz,fındık,badem karışımım var.....ne güzel hemen ezberlemişim....sporada haftasonu sabah grubundayım,haftaiçi akşam eşimle gidiyoruz...şimdilik düzenli nefes alıp verme ve bacak kası güçlendirme programını uyguluyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…