inş. canım verirlerde
aklın kalmaz eşinde
kalan iznindede inş.keyfine göre
bir tatil geçirirsin.
ve bu yıl yaşadığın bütün stresi unutursunuz inş.
angel cım gittik beyaz eşyacıya adam yoktu,karısı vardı dedi eşimi istanbuldan yani merkez şubeden çağırdılar eşya işinizi halledicez falan dedi, işte eşim ancak aksam gelir yarın belli olur falan dedi.
ya yalan söylüyo bu kadın yada ben bayinin merkezini arayıp şikayette bulunduğumdan dolayı gerçekten çağırdılar, hala kocaman bi soru işaretimiz var yani :uhm:
:sm_confused:
canım imageshake diye bir site var ordan gözat'dan bilgisayarından resim ekliyorsun.resimimn boyutunu seçiyorsun(en ideali 800*600 mü ne)o siteyi ben açamıyorum yasak bize :sm_confused:
canım ben alıştımdasositososito eşim alışamadı uyuyamıyor kaç gündür :sm_confused:
içime siniyor çok şükür,çok eksik var oda zamanla artık
canım bende yıkayıp kaldırıyorum,naftalini sevmiyorum pis kokuyor onun yerine sabun koyuyorum,böcek yemesin diye,hani onun için naftalin koyarlar ya,sabunada gelmezmiş sositososito
canım burda herkes bu şekilde resim koyuyor,direk konmuyor biliyorumiyide tatlıcım o zaman resimlerim o sitenin arşivinde kalıcak oda çok sağlıklı değil
ay ya metroda doğalgaz satılan yerde satılıyormuydu?bizde eşimle düşünüp duruyoruz nerden yükletiyoruz diyedirimcim kartlı su çok avantajlı ben 20 tl suyla 1 ayı garanti bitirip 2.yarılıyorum şöyleki eşimde bende hergün duş alırız haftada en az 3 en az çamaşır mak. 2 kere bulaşık mak çalışır zaten karta doğalgaz gibi yedek koyuyor bitince onu takarsın 2 gün sürüyor o aradada alırsın
kızılay metroda her gün hafta sonlarıda dahil 9 a kadar veriliyor yakın size
yani avantajını görürsün
bize de 1 sene oldu kartlıyı geçeli ondan önce en son faturam 60 dı düşün yani
inş canım ya inşallah
hım bugün belli olcak yani
off ya zaten düğün stresi yetmez gibi birde bunlarla uğraşıyosun
hallolur inş bugün cnm
eşinde alışır nede olsa kendi eviniz ohh mis gibi senin içine sinmesi daha önemli bence
böcek nasıl gelir ki nerden gelri ben hiç bilmem aman Allah göstermesin sabun koysammıki bende nasıl sabun koyuyorsunuz:uhm:
hıı negüzel avantajlıymış
bizimkiler faturalı 13 ytl geldi geçen ay.
bize elektirik faturamız çok geliyordu.
nisanda çok kullanmadım
havalar genelde güzeldi
şohbeni sobayı yakmadık bakalım bu ay
nasıl gelecek
off elk bizede çok geliyor cnm kombi yanıyor bide ufo var onuda yakınca 100 üstü oluyor bu ay bende kombiyi yakmadımk sıcak çünkü ev ama akşamları ufoyu yakıyorum bu ayoda atlatırsak yazın rahatız elk te düşer gaz da :teytey:
hoşgeldin canımgünaydın herkese angel sanadda günaydın ben de geldim..
canım ya uçarak geliyor ya adını hatılamıyorum.hatta sonra kelebek mi oluyordu,ay anneme sormam gerekiyor,geçen sene babamın ceketlerinin kollarını yedi,sökük sökük oluyor,ay ya adını bilen yok mu?inş canım ya inşallah
hım bugün belli olcak yani
off ya zaten düğün stresi yetmez gibi birde bunlarla uğraşıyosun
hallolur inş bugün cnm
eşinde alışır nede olsa kendi eviniz ohh mis gibi senin içine sinmesi daha önemli bence
böcek nasıl gelir ki nerden gelri ben hiç bilmem aman Allah göstermesin sabun koysammıki bende nasıl sabun koyuyorsunuz:uhm:
imageshake girdim o sitedeyim şimdi napıcam
günaydın herkese angel sanadda günaydın ben de geldim..
canım burda herkes bu şekilde resim koyuyor,direk konmuyor biliyorum
ay ya metroda doğalgaz satılan yerde satılıyormuydu?bizde eşimle düşünüp duruyoruz nerden yükletiyoruz diye
ben bildiğimiz sabunlar varya canım ben genelde kokulu
olanlardan koyuyorum
kıyafetler hani kapalı kalıyorya kötü
kokmasın diye koyuyorum.
her hurca ben 2-3 tane koyuyorum.
naftalinde gerçekten çok agır kokuyor.
zaten kayınvalidem giderken hepimizi tembihledi,ben bizzat görüşücem kimse bişey demesin diyecanım içini rahat tut biraz,inşallah aksilik olmaz,eşi doğru söylüyordur.düğünden önce olur böyle,sen stres yapma sakın,kayınvaliden halleder,büyüklere bırak sen canım a.s
günaydın cnm hoşgeldin nbrkaydirigubbakcemile5
satılıyor cnm gaz aldığın yerden suda alıyorsun oyakbanklardada satılıyor gaz ve su ama genelde arızlaı oluyor en iyisi kızılay metro
hım ee bende koyayım ama çamaşırlara bulaşmazmı ya
ben hiç kullanmadımda annemde kullanmaz alerjim vardır benim sabuna
inş. canım bende öyle düşünüyorum
bu aydan sonra düşecek inş.
bende ufo yakıyordum
acaba fırında çok yakıyormu kızlar
ütü çok yakarmış mesela
bilğiniz varmı.
hoşgeldin canım
canım ya uçarak geliyor ya adını hatılamıyorum.hatta sonra kelebek mi oluyordu,ay anneme sormam gerekiyor,geçen sene babamın ceketlerinin kollarını yedi,sökük sökük oluyor,ay ya adını bilen yok mu?
canım ben ositeye giremiyorum,okadar hatırlıyorum malesef
zaten kayınvalidem giderken hepimizi tembihledi,ben bizzat görüşücem kimse bişey demesin diye
biz de hiç sesimizi çıkarmadık, onu canı benimkindende tez hemen olsun istiyo gelin kaynana toprağından olurmuş derler ileride bende ona mı benzerim acaba kaydirigubbakcemile3
off elk bizede çok geliyor cnm kombi yanıyor bide ufo var onuda yakınca 100 üstü oluyor bu ay bende kombiyi yakmadımk sıcak çünkü ev ama akşamları ufoyu yakıyorum bu ayoda atlatırsak yazın rahatız elk te düşer gaz da :teytey:
bak işte canım sen büyüklere bırak işi,bizim yaşımız küçük olduğu için kimse bize kale almıyor :dance:aferin vallazaten kayınvalidem giderken hepimizi tembihledi,ben bizzat görüşücem kimse bişey demesin diye
biz de hiç sesimizi çıkarmadık, onu canı benimkindende tez hemen olsun istiyo gelin kaynana toprağından olurmuş derler ileride bende ona mı benzerim acaba kaydirigubbakcemile3
alerjin varsa koyma istersen.
çok bulaşmıyor kıyafetlere.
hafif bir koku oluyor.
günaydın cnm hoşgeldin nbrkaydirigubbakcemile5
hihoyyytHer zaman ki gib işte iyiyim. laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?