Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

inş. canım verirlerde
aklın kalmaz eşinde

kalan iznindede inş.keyfine göre
bir tatil geçirirsin.
ve bu yıl yaşadığın bütün stresi unutursunuz inş.

inş canım ya inşallah

hım bugün belli olcak yani
off ya zaten düğün stresi yetmez gibi birde bunlarla uğraşıyosun
hallolur inş bugün cnm

eşinde alışır nede olsa kendi eviniz ohh mis gibi senin içine sinmesi daha önemli bence
böcek nasıl gelir ki nerden gelri ben hiç bilmem aman Allah göstermesin sabun koysammıki bende nasıl sabun koyuyorsunuz:uhm:

iyide tatlıcım o zaman resimlerim o sitenin arşivinde kalıcak oda çok sağlıklı değil
canım burda herkes bu şekilde resim koyuyor,direk konmuyor biliyorum

ay ya metroda doğalgaz satılan yerde satılıyormuydu?bizde eşimle düşünüp duruyoruz nerden yükletiyoruz diye

ben bildiğimiz sabunlar varya canım ben genelde kokulu
olanlardan koyuyorum
kıyafetler hani kapalı kalıyorya kötü
kokmasın diye koyuyorum.
her hurca ben 2-3 tane koyuyorum.
naftalinde gerçekten çok agır kokuyor.

off elk bizede çok geliyor cnm kombi yanıyor bide ufo var onuda yakınca 100 üstü oluyor bu ay bende kombiyi yakmadımk sıcak çünkü ev ama akşamları ufoyu yakıyorum bu ayoda atlatırsak yazın rahatız elk te düşer gaz da :teytey:

inş. canım bende öyle düşünüyorum
bu aydan sonra düşecek inş.

bende ufo yakıyordum
acaba fırında çok yakıyormu kızlar
ütü çok yakarmış mesela
bilğiniz varmı.

günaydın herkese angel sanadda günaydın ben de geldim..
hoşgeldin canım

canım ya uçarak geliyor ya adını hatılamıyorum.hatta sonra kelebek mi oluyordu,ay anneme sormam gerekiyor,geçen sene babamın ceketlerinin kollarını yedi,sökük sökük oluyor,ay ya adını bilen yok mu?

imageshake girdim o sitedeyim şimdi napıcam

canım ben ositeye giremiyorum,okadar hatırlıyorum malesef

günaydın herkese angel sanadda günaydın ben de geldim..

günaydın cnm hoşgeldin nbrkaydirigubbakcemile5

canım burda herkes bu şekilde resim koyuyor,direk konmuyor biliyorum

ay ya metroda doğalgaz satılan yerde satılıyormuydu?bizde eşimle düşünüp duruyoruz nerden yükletiyoruz diye

satılıyor cnm gaz aldığın yerden suda alıyorsun oyakbanklardada satılıyor gaz ve su ama genelde arızlaı oluyor en iyisi kızılay metro

hım ee bende koyayım ama çamaşırlara bulaşmazmı ya
ben hiç kullanmadımda annemde kullanmaz alerjim vardır benim sabuna

canım içini rahat tut biraz,inşallah aksilik olmaz,eşi doğru söylüyordur.düğünden önce olur böyle,sen stres yapma sakın,kayınvaliden halleder,büyüklere bırak sen canım a.s
zaten kayınvalidem giderken hepimizi tembihledi,ben bizzat görüşücem kimse bişey demesin diye
biz de hiç sesimizi çıkarmadık, onu canı benimkindende tez hemen olsun istiyo gelin kaynana toprağından olurmuş derler ileride bende ona mı benzerim acaba kaydirigubbakcemile3

kızlar düğün resimlerimi çok görmek isteyenlere msn den yollayabilirim burdan yapamıyorum hem burayada kayıt etmek istemiyorum herkese duyurulurrr

alerjin varsa koyma istersen.
çok bulaşmıyor kıyafetlere.
hafif bir koku oluyor.

inş. canım bende öyle düşünüyorum
bu aydan sonra düşecek inş.

bende ufo yakıyordum
acaba fırında çok yakıyormu kızlar
ütü çok yakarmış mesela
bilğiniz varmı.

fırın ve ufo çok yakıyro cnm
ama ütü en az elk sarfedenmiş öyle diyolar
aman ya herşeyimiz elektrikli elelktrikten pe kurtulul yoksa yarıya düşerse iyi işte

hım güve miydi ne:uhm:

evet bak gerçekten gelin kaynana toprağından biz acayip benzeriz kayınvalidemle herkeste çok benzetir huylarımızı görümcemden çok ben benziyomuşum kayınvalideme
tabi görümcede kıskançlıktan çatlıyor bu arada-tatlicadiarzu-

bak işte canım sen büyüklere bırak işi,bizim yaşımız küçük olduğu için kimse bize kale almıyor :dance:aferin valla
ya kızlar bizde ufo yakıyoruz.2 de çalışıyor,sonra kendi kendine sönüyor.ama çok geliyor akşamları yakıyoruz bizde,doğalgaz bağlanmadı daha zaten,mecbur ufoya talim
pınarcığım.orda resim yüklemek için bir boşluk var yanına tıkla resim boyunu seç.ileri de,sonra seçtiğin resmin kodu gelecekti sanırım onun tamamını yeni gelen sayfayadaki boş olan kısma yapıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…