canım bir kişinin yazısını alıntı yapmak istiyorsan sağ alt köşede alıntı butonu var,birden çok kişi için alıntı yapmak istiyorsan,sırayla alıntı yapacağın kişilerin sağ alt köşesindeki NQ butonlarına tıklıyorsun.
kız olmadı mı hala :bbo:
Ben bu bebişi çok sevdim niye diyeceksin tabi,seni bizle daha çok buluşturdu.
hosbulduk teyzesi iyiyiz güzel bi kahvaltı yaptık,ögleden sonrada beraber okula gidicez...
iyiyim canım sagol ....valla diyet programıma uyuyorum,bi kaç gündür...şimdi güzel bi kahvaltı yaptım,1 saat sonra yogurdum var,yogurttan 1 saat sonra küçük bi tabak meyvem var,aralardada 2 şer bardak suyum var....sonra akşam ögle yemegim yine hafif bişeyler ögle yemeginden 1 saat sonra 1 bardak organik süt,ondan 1 saat sonrada 1 avuç ceviz,fındık,badem karışımım var.....ne güzel hemen ezberlemişim....sporada haftasonu sabah grubundayım,haftaiçi akşam eşimle gidiyoruz...şimdilik düzenli nefes alıp verme ve bacak kası güçlendirme programını uyguluyoruz...
Ben bu bebişi çok sevdim niye diyeceksin tabi,seni bizle daha çok buluşturdu.
oo negüzel
ezberlemişin hemen :)
inş. hep böyle düzenli ve sorunsuz sürer hamileliğin.
günaydın canımm nasılsıngünaydın fıstıklar
inş. canım ....darısı sizlere....:CüvCüv: :ecrin_bebek:
ya ben gelinlik ayakkabımı alamadım hala iki gündür gezmediğim yer kalmadı
sanırım benim modelimi daha üretmemişler kaydirigubbakcemile3
hosbulduk teyzesi iyiyiz güzel bi kahvaltı yaptık,ögleden sonrada beraber okula gidicez...
iyiyim canım sagol ....valla diyet programıma uyuyorum,bi kaç gündür...şimdi güzel bi kahvaltı yaptım,1 saat sonra yogurdum var,yogurttan 1 saat sonra küçük bi tabak meyvem var,aralardada 2 şer bardak suyum var....sonra akşam ögle yemegim yine hafif bişeyler ögle yemeginden 1 saat sonra 1 bardak organik süt,ondan 1 saat sonrada 1 avuç ceviz,fındık,badem karışımım var.....ne güzel hemen ezberlemişim....sporada haftasonu sabah grubundayım,haftaiçi akşam eşimle gidiyoruz...şimdilik düzenli nefes alıp verme ve bacak kası güçlendirme programını uyguluyoruz...
günaydın fıstıklar
günaydın canımm nasılsın
uzun uzun bir amin çekiyorum
angel cssa dirim ve isteyen bütün arkadaşlar adınaa
aminnnn
hoşgeldin madeciğim,naber hihoyyytgünaydın fıstıklar
bendende kocaman bi aminnnnn canım
ya özi geldi aramıza bzi iyice atağa kaldırdı
yani böyle aramızda hamile olunca ben daha çok iştaha geliyorumkaydirigubbakcemile3
ooo iyiymiş canım
süt içmek mecburmu yaa hamilelikte ben içememki napıcam o zaman:uhm:
valla canım bana sordu süt ieçebiliyomusun diye evet dedim,bi de süt rahatsız eder gazyapar gaz sorunun varmı dedi yok dedim süt önerdi ama içemeyenlerede kesin bi tavsiyesi vardır bence......bi de organik süt cok agır degil...
hoşgeldin madeciğim,naber hihoyyyt
angel canım güveydi işte doğru bildin hatırlayamamıştım ya
angel gelin ayakkabını boyattıktan sonra giyebilirisn çok mu yıprandı
slm kızlar
dirim bacım,angelım,çakırgözlüm,minik çileğin annesi özicim iyiyim çok şükür yoğun bigün aynı koşturma devam ediyo,sizde iyisiniz umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?