Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

oldumu ya anca bu şekilde kime yazdığın belli oluyor sanırım teşekkür ederim. olmuştu:sm_confused:r inş.

oo negüzel
ezberlemişin hemen :)

inş. hep böyle düzenli ve sorunsuz sürer hamileliğin.

patruska24 olmuş canım hihoyyyt
ozicelcius hoşgeldin canım
dzcel canım ayakkabıyı arasan bulunmaz,bende burda müge diye bir mağaza var ordan almıştım,çok şiirin,sedef rengi.kapalı ayakkabı,parmak kısmında azcık açık hihoyyyt
pınarcığım hala mı olmadı :sm_confused:
burda site yasak olmasa birlikte yapardık,ama çok yardımcı olamıyorum :sm_confused:

ya ben gelinlik ayakkabımı alamadım hala iki gündür gezmediğim yer kalmadı
sanırım benim modelimi daha üretmemişler kaydirigubbakcemile3

ay tatlım sen nasıl bişi istiyosunki bulamadınkaydirigubbakcemile2
ben hiç topuklu giyemediğimden tabandan topuklu almıştım bilekten bağlamalı acayip rahat etmiştim ama
ya ben şimdi onu boyatıp giyebilirmiyimki yeniden önü yıprandıda biraz

ooo iyiymiş canım
süt içmek mecburmu yaa hamilelikte ben içememki napıcam o zaman:uhm:

günaydın fıstıklar

günaydın madecim nbr

günaydın canımm nasılsın

uzun uzun bir amin çekiyorum
angel cssa dirim ve isteyen bütün arkadaşlar adınaa

aminnnn

bendende kocaman bi aminnnnn canım

ya özi geldi aramıza bzi iyice atağa kaldırdı
yani böyle aramızda hamile olunca ben daha çok iştaha geliyorumkaydirigubbakcemile3

ooo iyiymiş canım
süt içmek mecburmu yaa hamilelikte ben içememki napıcam o zaman:uhm:

valla canım bana sordu süt ieçebiliyomusun diye evet dedim,bi de süt rahatsız eder gazyapar gaz sorunun varmı dedi yok dedim süt önerdi ama içemeyenlerede kesin bi tavsiyesi vardır bence......bi de organik süt cok agır degil...

dirim bacım,angelım,çakırgözlüm,minik çileğin annesi özicim iyiyim çok şükür yoğun bigün aynı koşturma devam ediyo,sizde iyisiniz umarım...

bendende kocaman bi aminnnnn canım

ya özi geldi aramıza bzi iyice atağa kaldırdı
yani böyle aramızda hamile olunca ben daha çok iştaha geliyorumkaydirigubbakcemile3

ohhhhh ne güzel yaptım... dogurun hepiniz ne güzel işte....zaten cogunuz ankaradaymışsınız haftasonları buluşuruz,cocuklar oynar biz de dedikodu yaparız fenamı olur....gerci o kadar dil döktüm ankara gelinlerine nolur buluşalım diye kimse oralı olmadı ama o zaman buluşuruz....:CüvCüv:

aLiNyAziMsIn,
selam canım nasılsın,dün yoktun??
kızlar sölemesi ayıptır kremalı bisküvi yiyorum cokacimcoook:1rolleyes:
çok nefis,tavsiye ederim yani sositososito

mısracım hepsini yaptım sadece şurayı anlamadım Sonra image-browse-sonra host it,altta çıkan linki buraya getirip msj yazdığımız yerde dağ işareti gibi birşey var,orayı tıklayacaksın http çıkacak onu silip,paintten kopyaladığın linki kopyalayacaksın.
Umarım anlatabilmişimdir cnm.

hım ben süt hiç içmem cnm yani anne sütünü bile 2 ay zor içmişim
kokusu bile rahatsız eder beni
ondan dedim

hoşgeldin madeciğim,naber hihoyyyt
angel canım güveydi işte doğru bildin hatırlayamamıştım ya
angel gelin ayakkabını boyattıktan sonra giyebilirisn çok mu yıprandı

yok çok değil sadece önü yıpranmıştı
sedefli beyazdı varmıdırki rengi
ben onu bi soysala götürüyüm o kadar çok ayakkabı mağazası varkiorda kesin bulurum

slm cnm nbr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…