Canım,benim bu pasta börek vs işlerine çok talep gelmeye başladı.Dün ki baklavayıda kocişin mal verdiği bir arkadaşına yaptım.Üç haftadır nerde benim baklavam diyor muşdelikafadulden
Sanırsam yaz sonu bir yer açacağım :)
hıı merak ettimCADIARZU Pınarcım benim çok sevdiğim bir şarkı var Zuhal Olcay söylüyor Pervane. Güzel hoş bir şarkı bence bir dinle olabilir...
evet ya pervaneye bende bayılırım bizimde giriş müziğimiz o olacaktı ama salak ses sistemi çalışmadı
kızlar ben buldumm nişanımızda ilk dansımızı ettiğimiz şarkı ve bizim şarkımızdı ve ismimde pınar ya çok uyuyor bize ferhat göçer görmez olsun sizce nasıl olurrr
benimde nişanımda istediğim parça çalmamıştıevet ya pervaneye bende bayılırım bizimde giriş müziğimiz o olacaktı ama salak ses sistemi çalışmadı
canım arkadaşım geldim ama çok işim var,5 dosyam kaldı:çok üzgünüm:kızlar aLiNyAziMsIn, dirim, dzcel, mısraaa+, PINARTUNCAY, sgefox nerelerde?
ya bende odamı kilitlemeyi düşünüyorum,dosya gelmesin diye :Saruboceq:bende burdayım tlfna bakmaktan yazamadım yahu fişini çekicem artık azkaldı :jeyyar:
hahhaha
ben evde izledim tektim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızlar ben yeniden düğün istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm senağlama
ayy ben ilk gecemi tadını çıkararak yaşayamadımm kızlarrr yaaaa tek pişmanlığım o yoksa sözüm nişanım kınam düğünüm gelinliğim elbiselerim organizasyon pastam müzikler herşey süperdi sadece ilk gecemi istediğim gibi yaşayamadım
ayy ben ilk gecemi tadını çıkararak yaşayamadımm kızlarrr yaaaa tek pişmanlığım o yoksa sözüm nişanım kınam düğünüm gelinliğim elbiselerim organizasyon pastam müzikler herşey süperdi sadece ilk gecemi istediğim gibi yaşayamadım
evet niye ki kaydirigubbakcemile2ayy ben ilk gecemi tadını çıkararak yaşayamadımm kızlarrr yaaaa tek pişmanlığım o yoksa sözüm nişanım kınam düğünüm gelinliğim elbiselerim organizasyon pastam müzikler herşey süperdi sadece ilk gecemi istediğim gibi yaşayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?