Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ooo maşallahh hadi inş. canım hayırlısı olur inş.
şmdiden sipariş alıyorsun yani.
CADIARZU Pınarcım benim çok sevdiğim bir şarkı var Zuhal Olcay söylüyor Pervane. Güzel hoş bir şarkı bence bir dinle olabilir...
hıı merak ettim
netten bulayımda bir dinleyeyim bende

yasmin ve alınyazınsın siz çalışıyrmuydunuz
onu kaçırmışımda.

yasmink anne genç ve hızlı gönül demekki

çakırgözlü neyse canım sen daha güzellerini izle bence

kızlar ben buldumm nişanımızda ilk dansımızı ettiğimiz şarkı ve bizim şarkımızdı ve ismimde pınar ya çok uyuyor bize ferhat göçer görmez olsun sizce nasıl olurrr

Çakırgözlü ben çalışıyorum kendi şirketimizde.
Alınyazımsın bende annemden beklemezdim;ama ne bulduysa o filmde bilemicem:ecrin_bebek:
madeofhonor düğünde slaytımıza koymuştuk;ama girş müziğimizin sesinden o duyulmadı bile

kızlar aLiNyAziMsIn, dirim, dzcel, mısraaa+, PINARTUNCAY, sgefox nerelerde?
canım arkadaşım geldim ama çok işim var,5 dosyam kaldı:çok üzgünüm:
sen naptın,yoğunmusun

bende burdayım tlfna bakmaktan yazamadım yahu fişini çekicem artık azkaldı :jeyyar:
ya bende odamı kilitlemeyi düşünüyorum,dosya gelmesin diye :Saruboceq:
hahhaha
ben evde izledim tektim
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar kaçırdım hangi film bu:uhm:

biz girmeden önce vardı slayt gösterisi ama o gösterinin müzikleride dinlenemedi çünü o ses sistemi yüzünden başka müzik eklendi:)

ayy ben ilk gecemi tadını çıkararak yaşayamadımm kızlarrr yaaaa tek pişmanlığım o yoksa sözüm nişanım kınam düğünüm gelinliğim elbiselerim organizasyon pastam müzikler herşey süperdi sadece ilk gecemi istediğim gibi yaşayamadım

ne yapcaktınız pınarrrrrrrrr?:):jeyyar::jeyyar:

pınarcım aynen katılıyorum canım sana, keşke yeniden dönüşü olsada doyasıya yaşayabilsek bazı geceleri :asigim:

dirim cim ıssız adam söz konusu film a.s.

evet niye ki kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…