ayy o film evet bende çok utanmıştım izlerkenay evet ya filmin son on dakikası bişeye benziyodu sapık herif
EE madecim kociş geç geliyor o gelmeden uyuyacaktım yorgunluktan ölüyordum güya.Eve gittim havuçlu kek ve baklava yaptım,bulaşıkları yıkadım,balkonda kuruyan çamaşıtları topladım,yerleştirdim,mutfağı sildim,gözleme yaptım vs.
Kociş geldi 12 de konuşmaya bir daldık adamında uykusunu kaçırdım çenem düştü.Oldu mu saat 3kaydirigubbakcemile3
ayy o film evet bende çok utanmıştım izlerken
kim arıyor canım seni böylebende burdayım tlfna bakmaktan yazamadım yahu fişini çekicem artık azkaldı :jeyyar:
made sende ıssız adam deyince sevişme sahneleri geldi aklıma, neydi ya oha dedim valla , izlerken bile utandım
ay evet ya filmin son on dakikası bişeye benziyodu sapık herif
kim arıyor canım seni böyle
eşinmi
bende izledim
değişik fanteziler vardı -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bencede değişik fantaziler vardı, bide kocamla beraber izlemek gibi bi aptallık ettim
kızlarrr ben hala müzik arıyorum biliyo musunuzzz
hahhaha
ben evde izledim tektim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hahhaha
ben evde izledim tektim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
çakırgözlüm arayan müşteri tlfnları malesef ki :1no2:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bende eşimle izledim ve bu filme ısrarla gitmemizi söyleyen kişide annemdi. Ona şaştım...kafamçokkarıştı
valla çok akıllık etmişsin canım, akıllı insanın hali bi başka hakkaten yerimseniben
Bende eşimle izledim ve bu filme ısrarla gitmemizi söyleyen kişide annemdi. Ona şaştım...kafamçokkarıştı
şakamı bu ya
okadar yorgunluğa birde baklava yap
diyecek birşey bulamıyorum mısracım sana
maşallah maşallaahh
sağol canım, evet ya helede bugün coştu milletayyy evet canım sen işteydin
ben karıştırdım
hiç susmuyor demi.
Allahım yardımcı olsun size.
saol canım.aslında planlayarak yapmış olduğum birşey değildi.
çalışınca adam tek izledim.
annen begenmiş demekki
tavsiye etmiş :jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?