ne yapcaktınız pınarrrrrrrrr?:):jeyyar::jeyyar:
Mersi canikomdirimcim kolay gelsin balım
iyi ozaman bende seyredim kocişle :jeyyar:pınarcım aynen katılıyorum canım sana, keşke yeniden dönüşü olsada doyasıya yaşayabilsek bazı geceleri :asigim:
dirim cim ıssız adam söz konusu film a.s.
kızlar ben kına gecemde üşütmüşüm düğün günü hastalandım ve düğünüm saat 7deydi ben saat 4 de hastaneden çıktım saçım yapıldı bu arada hemen eve gittik evden çıkma merasimi oldu fotoğrafçıya gittik tam ucu ucuna salona yetiştik herşey çok güzel oldu ben serumun etkisi iğnelerle farkında değildim hastalığımın iyileştim sanıyordum gelin arabasına bi bindik eşimin akrabası yoktur benim gein gezdirme işini dayımlar abimler kuzenler yaptı dayım geliyo nereye götürelim seni falan diyor ama ben gelin arabasına bi bindim midem bulanıyo başım çatlıyo üşüyorumm donuyorum sıtma tuttu resmen okadar kötü oldum ki beni ne olur eve götürün dedim resmen yalvardım eşim sarhoş oldu o işin eğlencesinde geliyo gidiyo arabada öpüyo falan filan neyse eve geldik zor bela kustum arabada falan evimize bi girdik
kızlar ben kına gecemde üşütmüşüm düğün günü hastalandım ve düğünüm saat 7deydi ben saat 4 de hastaneden çıktım saçım yapıldı bu arada hemen eve gittik evden çıkma merasimi oldu fotoğrafçıya gittik tam ucu ucuna salona yetiştik herşey çok güzel oldu ben serumun etkisi iğnelerle farkında değildim hastalığımın iyileştim sanıyordum gelin arabasına bi bindik eşimin akrabası yoktur benim gein gezdirme işini dayımlar abimler kuzenler yaptı dayım geliyo nereye götürelim seni falan diyor ama ben gelin arabasına bi bindim midem bulanıyo başım çatlıyo üşüyorumm donuyorum sıtma tuttu resmen okadar kötü oldum ki beni ne olur eve götürün dedim resmen yalvardım eşim sarhoş oldu o işin eğlencesinde geliyo gidiyo arabada öpüyo falan filan neyse eve geldik zor bela kustum arabada falan evimize bi girdik
ahh canım benim geçmiş olsun
tabi anlamdım ilk geceden birşey demi
kızlar safiye soymandan bir şarkımız var hatırlarmısını da bir dinleyim çok güzel ya
mısra ben değişik pasta tarifi bilmiyorum canım
yaptıgım değişik şeyleride senden ögrenmişitm zaten.
:asigim:
Mersi canikom
iyi ozaman bende seyredim kocişle :jeyyar:
:1shok: canım ne bahtsızmışsın ya tüh üzüldüm bende
ya bende istiyorum düğün,balayı,süperdi ya,hiç ah keşke demedim,ama düğüne kadar binbir dert,stres,düğün süperdi :asigim:
mısraa benim bildiğim n güzel pasta (aslında tatlı ama )
ETİMEK
canım gerçekten zor geçmiş senin için ya CADIARZUkızlar ben kına gecemde üşütmüşüm düğün günü hastalandım ve düğünüm saat 7deydi ben saat 4 de hastaneden çıktım saçım yapıldı bu arada hemen eve gittik evden çıkma merasimi oldu fotoğrafçıya gittik tam ucu ucuna salona yetiştik herşey çok güzel oldu ben serumun etkisi iğnelerle farkında değildim hastalığımın iyileştim sanıyordum gelin arabasına bi bindik eşimin akrabası yoktur benim gein gezdirme işini dayımlar abimler kuzenler yaptı dayım geliyo nereye götürelim seni falan diyor ama ben gelin arabasına bi bindim midem bulanıyo başım çatlıyo üşüyorumm donuyorum sıtma tuttu resmen okadar kötü oldum ki beni ne olur eve götürün dedim resmen yalvardım eşim sarhoş oldu o işin eğlencesinde geliyo gidiyo arabada öpüyo falan filan neyse eve geldik zor bela kustum arabada falan evimize bi girdik
evet evet sen izle kocişlede gör sonunu :jeyyar: :jeyyar:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar ya merak ettim cevap vermek istemek tercihe bağlı ilk gece beraber olabildiniz mi, ben salak ben olamadım ödüm patladı, şimdi ne salağım diyorum
ETİMEĞİN ıslatılıp ruding tarzı üstüne birşey dökülene mi?
Ben oldum da nasıl oldum bilmiomkaydirigubbakcemile3
bu sorunun cvbını yeni evlencek biri olarak bende mrk ediyorum yakızlar ya merak ettim cevap vermek istemek tercihe bağlı ilk gece beraber olabildiniz mi, ben salak ben olamadım ödüm patladı, şimdi ne salağım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?