Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben kına gecemde üşütmüşüm düğün günü hastalandım ve düğünüm saat 7deydi ben saat 4 de hastaneden çıktım saçım yapıldı bu arada hemen eve gittik evden çıkma merasimi oldu fotoğrafçıya gittik tam ucu ucuna salona yetiştik herşey çok güzel oldu ben serumun etkisi iğnelerle farkında değildim hastalığımın iyileştim sanıyordum gelin arabasına bi bindik eşimin akrabası yoktur benim gein gezdirme işini dayımlar abimler kuzenler yaptı dayım geliyo nereye götürelim seni falan diyor ama ben gelin arabasına bi bindim midem bulanıyo başım çatlıyo üşüyorumm donuyorum sıtma tuttu resmen okadar kötü oldum ki beni ne olur eve götürün dedim resmen yalvardım eşim sarhoş oldu o işin eğlencesinde geliyo gidiyo arabada öpüyo falan filan neyse eve geldik zor bela kustum arabada falan evimize bi girdik

:asigim:
dirimcim kolay gelsin balım
Mersi canikom

pınarcım aynen katılıyorum canım sana, keşke yeniden dönüşü olsada doyasıya yaşayabilsek bazı geceleri :asigim:

dirim cim ıssız adam söz konusu film a.s.
iyi ozaman bende seyredim kocişle :jeyyar:

:1shok: canım ne bahtsızmışsın ya tüh üzüldüm bende
ya bende istiyorum düğün,balayı,süperdi ya,hiç ah keşke demedim,ama düğüne kadar binbir dert,stres,düğün süperdi :asigim:

geçmiş olsun canım yaa, neyse enazından evlendiniz bak

ahh canım benim geçmiş olsun
tabi anlamdım ilk geceden birşey demi

kızlar safiye soymandan bir şarkımız var hatırlarmısını da bir dinleyim çok güzel ya

mısra ben değişik pasta tarifi bilmiyorum canım
yaptıgım değişik şeyleride senden ögrenmişitm zaten.

:1hug::teytey::1hug:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

evet evet sen izle kocişlede gör sonunu :jeyyar: :jeyyar:

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bizimde kuaförden çıktıktan sonra arabanın kapısından çocuklar zarfları çalmıştı. Nikahtan sonra arabanın üstüne çocuklar yapışmıştı. Eşim damatlıkla onların peşinden koşmuştu. Bi de arabamızı taşlıyolardı az kalsın-tatlicadiarzu-

canım gerçekten zor geçmiş senin için ya CADIARZU

kızlar ya merak ettim cevap vermek istemek tercihe bağlı ilk gece beraber olabildiniz mi, ben salak ben olamadım ödüm patladı, şimdi ne salağım diyorum

kızlar yazamadım devamını eşim geldi de yazıyorum bakın devamını annemler çok güzel sofra hazırlamış tavuk börek baklava rus salatası şampanya bile koymuşlar eşim evi süslemiş mumlar falan adama bi bağırdım ben ayakta duramıyomm çıkar şu gelinliği diyo gelinliği çıkardık hemen ama duvak çıkarmı ağlıyorum resmen duvak çıkmıyo eşim çıkaramıyo kestim duvağımı sonra kalın eşofmanları giydim titriyodummm resmennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…