Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ya merak ettim cevap vermek istemek tercihe bağlı ilk gece beraber olabildiniz mi, ben salak ben olamadım ödüm patladı, şimdi ne salağım diyorum
yok canım ya biz sabaha karşı oldu.bende aynısını diyorum. çok büyütmüşüz gözümüzde.
delikafaduldendelikafadulden ben gördüm sonumu kaydirigubbakcemile3

bak dirim yasmin tecrübeyle sabit sonunu görmüş.

Geçmiş olsun Pınarcım.Valla çok kötüymüş senin yasenağlama

bu sorunun cvbını yeni evlencek biri olarak bende mrk ediyorum ya

canım benden sana tavsiye başından geçmiş beceriksiz biri olarak, eğer kasılırsa bi kas gevşetici ve ağrı kesici iç, devamıı geliyo ozaman,

Size değişik pasta tarifi sordım dimiklava:

Merhabalar buraya ilk kez yazıyorum.
Aşağıdaki tarif denenmiş ve beğenilmiş bir tariftir.

Malzemeler:
4 yumurta
2 su bardağı toz şeker
2 yemek kaşığı dolusu kakao
1 çay bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
2 su bardağı un

Yapılışı
kek hazırlanıp, pişirilir. fırından çıkar çıkmaz üzerine 2 su bardağı soğuk süt dökülür.
Krem şanti üzerindeki tarife göre hazırlanır ve pastanın üstüne sürülür. Ayrıca çikolata sosu hazırlanıp krem şantili pastanın üzerine kaşıkla gezdirilir.

selam kızlar ben geldim
muhabbet çok koyu böldüm ama heran adapte olabılırım muhabbete:icecream:

yazık kız pınar sana üzüldüm valla.
kaç gün sonra kendine gelebildin peki.

çakırgözlü katılıyorum sana, amma abartmışız ama biz 4. günde başarılı olabildik,

dirim
cim hepimizin kaderi bu olsa gerek

dzcel sana başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

çakırgözlü katılıyorum sana, amma abartmışız ama biz 4. günde başarılı olabildik,

dirim
cim hepimizin kaderi bu olsa gerek

dzcel sana başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

evet yaşamayan arkadaşlara bend ebaşarılar diliyorum
hatta yapabiliyorsanız oldu bittiye getirin
yapabilirsenzi tabi.

mrb kızlar tüm paramı ev sahibine bayıldım geldim aaa bir tane kuş uçuyor borcum vardı hemen ödeyip geleyim

çakırcım hala toparlanamadım kiii ama kızlar o gün hemen o hastalıkla o işide hallettim eşime dedim ay yy bu kadar stresi yaşadım ikincisinide yaşayamam dedim eşim olmaz hastasın dedi ama ben ısrarla olsun dedim oldu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…