delikafaduldendelikafadulden ben gördüm sonumu kaydirigubbakcemile3
ya valla acemilik ne kötü bişey, bizde baya bi zorlanmıştık
çok mu berbat ya :1shok:evet evet sen izle kocişlede gör sonunu :jeyyar: :jeyyar:
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar ya merak ettim cevap vermek istemek tercihe bağlı ilk gece beraber olabildiniz mi, ben salak ben olamadım ödüm patladı, şimdi ne salağım diyorum
yok canım ya biz sabaha karşı oldu.bende aynısını diyorum. çok büyütmüşüz gözümüzde.kızlar ya merak ettim cevap vermek istemek tercihe bağlı ilk gece beraber olabildiniz mi, ben salak ben olamadım ödüm patladı, şimdi ne salağım diyorum
delikafaduldendelikafadulden ben gördüm sonumu kaydirigubbakcemile3
kızlar yazamadım devamını eşim geldi de yazıyorum bakın devamını annemler çok güzel sofra hazırlamış tavuk börek baklava rus salatası şampanya bile koymuşlar eşim evi süslemiş mumlar falan adama bi bağırdım ben ayakta duramıyomm çıkar şu gelinliği diyo gelinliği çıkardık hemen ama duvak çıkarmı ağlıyorum resmen duvak çıkmıyo eşim çıkaramıyo kestim duvağımı sonra kalın eşofmanları giydim titriyodummm resmennn
bu sorunun cvbını yeni evlencek biri olarak bende mrk ediyorum ya
yok canım ya biz sabaha karşı oldu.bende aynısını diyorum. çok büyütmüşüz gözümüzde.
bak dirim yasmin tecrübeyle sabit sonunu görmüş.
Size değişik pasta tarifi sordım dimiklava:
kızlar yazamadım devamını eşim geldi de yazıyorum bakın devamını annemler çok güzel sofra hazırlamış tavuk börek baklava rus salatası şampanya bile koymuşlar eşim evi süslemiş mumlar falan adama bi bağırdım ben ayakta duramıyomm çıkar şu gelinliği diyo gelinliği çıkardık hemen ama duvak çıkarmı ağlıyorum resmen duvak çıkmıyo eşim çıkaramıyo kestim duvağımı sonra kalın eşofmanları giydim titriyodummm resmennn
selam kızlar ben geldim
muhabbet çok koyu böldüm ama heran adapte olabılırım muhabbete:icecream:
çakırgözlü katılıyorum sana, amma abartmışız ama biz 4. günde başarılı olabildik,
dirim cim hepimizin kaderi bu olsa gerek
dzcel sana başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3
kas gevşetici ve ağrı kesici demek işe yarıyocanım benden sana tavsiye başından geçmiş beceriksiz biri olarak, eğer kasılırsa bi kas gevşetici ve ağrı kesici iç, devamıı geliyo ozaman,
çakırgözlü katılıyorum sana, amma abartmışız ama biz 4. günde başarılı olabildik,
dirim cim hepimizin kaderi bu olsa gerek
dzcel sana başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
konu seninde ilğini çeker eminim.
ilk gece
hoşgeldin canım
konu seninde ilğini çeker eminim.
ilk gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?