Korkudan değil yorgunluktan şaftımız kaymıştı ertesi gündelikafadulden
hoşgeldin canımselam kızlar ben geldim
muhabbet çok koyu böldüm ama heran adapte olabılırım muhabbete:icecream:
sizler böyle konuşunca birazda olsa rahatlıyorum ben yabiran önce olsun ne olacaksa dedim ama yeni evlenecekler ben şuna inanmıyorum kimseyi dinlemeyin çok acıyo yok kalkamadım yerimden bir hafta yattım falan yalan ben ertesi gün 7 de kalktımmmm evimi toparladım gül yapraklarını döktürmeyinnn sakınnn ev batıyooo kalktım evi toparladım eşimle kahvaltı hazırladıkk sonra evimi sildim süpürdümmm hiç olurken azıcık acıyo ama dayanılmayacak değil sonra çok azıcık öyle ölüp bayılacak kadar değil yani
tatlım dün burdaydım aslında bi tlfn geldi dün apar topar evime gittim
nihayet buzdolabım ve çamaşır makinem geldi, fırınımda h.sonu gelcekmiş
bulaşık makinemi önceden teslim almıştık ama bulaşık makinesi çalışmıyo ama Çok üzgünüm çoook
bahtsız bedeviyi geçtim bende ya
sizler böyle konuşunca birazda olsa rahatlıyorum ben ya
ister istemez stresi var şimdi üzerimizde
hoşgeldin canım
bel bölgesi içinmi bu ilaç krem mi hapmı canım kaçırdım galiba tam anlamadım da?? fisfisfiskesinlikle aklında olsun bel bölgesi için olcak, bizimki tri yle başlayan bi kas gevşeticiyid sanırım
yok paketinden dün açıldı ve çalışmadı servis bakıcakmış olmazsa yenisini getirceklermiş kötükedihüsohadi hayırlı olsun canım yaaaa
bulaşık makınen neden çalışmıyo? ilk aldıgındamı çalışmıyodu yoksa sonradanmı bozuldu?kullanmamışsındır heralde?
napcaksın peki
benim eşim birazdan işten gelecek kızlar
size iyi muhabbetler
yarın sabah görüşürüzzz
hoşbulduk canımmm
nasılsın?
iim cnm sen nasılsın? Nasıl oldun??
çatlıyorum şurada ya sürekli dosya geliyor :1shok:kafamçokkarıştıhoşbulduk canım
nasılsın?
ay valla burda muhabbet pek koyuydu kızlar
bana gülceksiniz ama ben hiç stresli değilim o konuda yaaa nedense hiç aklıma bıle gelmıyo kaydirigubbakcemile3
inan bende yetişemiyorum :sm_confused:kızlar hızınıza yetişemiyorum ya kafam karıştı muhabbete bende dahil olmak istirym ama sanki bikaç konu birden ilerliyor ne yazacağımı şaşırdım
yok canım ben tam kış geliniyim 13 aralık
çok soğuktu hava şansımızdan
kınamızda donmuştum.
ama bir daha yaşamak isterdim her anını her saniyesini hemde.
çatlıyorum şurada ya sürekli dosya geliyor :1shok:kafamçokkarıştı
inan bende yetişemiyorum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?