Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sizler böyle konuşunca birazda olsa rahatlıyorum ben ya
ister istemez stresi var şimdi üzerimizde

hadi hayırlı olsun canım yaaaa
bulaşık makınen neden çalışmıyo? ilk aldıgındamı çalışmıyodu yoksa sonradanmı bozuldu?kullanmamışsındır heralde?
napcaksın peki

sizler böyle konuşunca birazda olsa rahatlıyorum ben ya
ister istemez stresi var şimdi üzerimizde

hiç gerek yok canım
o anı stres yaşıyacagım diye düşünme
düğünün hazırlıklarının keyfini çıkar derim.
herşey hayırlısıyla gelip geçiyor çünkü
.

kızlar hızınıza yetişemiyorum ya kafam karıştı muhabbete bende dahil olmak istirym ama sanki bikaç konu birden ilerliyor ne yazacağımı şaşırdım

kızlar herşeyden önemlisi eşiniz benim eşim çok anlayışlıydı ve bendim ilk gün olmasını isteyen herşeyden önemlisi eşiniz

hadi hayırlı olsun canım yaaaa
bulaşık makınen neden çalışmıyo? ilk aldıgındamı çalışmıyodu yoksa sonradanmı bozuldu?kullanmamışsındır heralde?
napcaksın peki
yok paketinden dün açıldı ve çalışmadı servis bakıcakmış olmazsa yenisini getirceklermiş kötükedihüso

hoşbulduk canım
nasılsın?
ay valla burda muhabbet pek koyuydu kızlar
bana gülceksiniz ama ben hiç stresli değilim o konuda yaaa nedense hiç aklıma bıle gelmıyo kaydirigubbakcemile3
çatlıyorum şurada ya sürekli dosya geliyor :1shok:kafamçokkarıştı

kızlar hızınıza yetişemiyorum ya kafam karıştı muhabbete bende dahil olmak istirym ama sanki bikaç konu birden ilerliyor ne yazacağımı şaşırdım
inan bende yetişemiyorum :sm_confused:

yok canım ben tam kış geliniyim 13 aralık
çok soğuktu hava şansımızdan
kınamızda donmuştum.
ama bir daha yaşamak isterdim her anını her saniyesini hemde.

hımm ben ekimde hatırladım, valla donsakta her saniiyesini yaşamak istiyo insan, ama aralıkta düğünde özel olsa gerek

kızlar bende pınara katılıyorum, korkmayın hiç.çok abartıyolar ama bakmayın siz onlara.mısraanın dediği gibi adamın şaftı kayıyo oda yorgunluktan onla alakalı değil.sadece gevşemek relaks olmk açısından kas gevşetici işe yarıyo, doktorlarmı bermiş birine ne.benden evlenmeden burda okumuştum işede yaradı.

KORKMAYIN

bazı arklar kas gevşetici tavsiyesinde bulunmuşlar ilk gece içinmi acaba yanlış anlamadıysam valla ben cok korkuyorum ödüm kopuyor desem yeridir kas gevşetici ii bir fikir olabilir bnm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…