Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bel bölgesi içinmi bu ilaç krem mi hapmı canım kaçırdım galiba tam anlamadım da?? fisfisfis

ilaç canım, istersen pazartesi sana adını tam veririm ozaman eve gitcemde.triopas sanırım.çok minik bi ilaç 2-3 mm büyüklüğünde ama rahatlatıcı.

amaaaaan kızlar korkmayın salın gitsin:)

valla doğru dıyosun
allah bılıyoya şurda düğünüme az kaldı ama bende ilk geceye ait ne korku var ne bişey sadece aşkıma kavusacagım için mutluluk duyuyorum
zaten bi kişinin yaptıgını herkes yapabılır dimi kızlarkaydirigubbakcemile2
valla hiiiç bi korku taşımıyorum sadece bugunlerımın tadını çıkararark bıde sonradan yaşicam gunlerın sabırsızlıgını yaşıyorum
strese gerek yok kanımcakaydirigubbakcemile5

Kızlar ben ilk gece namaz bile kılamadım doru düzgün gülesim geldi hep

ben o namazdaki duaların kabulüne hakkaten inanıyorum, şimdiden 2 -3 tanesi oldu bile, o namazı kılın derim kızlr duaların en kabul olduğu an mış.

haktann cım strese gerek yok haklısın sonucta sevdiğin insan bir ömürü birlikte gecireceksin ama içimdeki bu korkuyu yenebilmek için inan bişey gelmiyor aklıma sana içimden bravo demek geliyor keşke bende korkmasam

bencede canım dünyanın en aptal insanları bile yapabiloyasa korkulcak hiçbişey yoktur,

korku biziim örf adet gelenek görenekleimizden kalma die düşünüyorum :1closedeyes:

ben o namazdaki duaların kabulüne hakkaten inanıyorum, şimdiden 2 -3 tanesi oldu bile, o namazı kılın derim kızlr duaların en kabul olduğu an mış.

evet bende öyle biliyorum bi gelin oldugun gun bıde anne oldugun gunki duaların hıkmetını bılıyorum
tabı dua duadır herzaman kabul eder allah ama bugunler ozelmıs kadınlar için
haklısın

canım benim insanoğlu hep bilmediği şeylerden korkar ama bilince korkulacak bişey olmadıgını görür o yuzden başına gelmeden once hiçbişeyden korkma derim ben
çünkü bu bi içgüdüsel olay doğanın kanunu
allah öyle ıstemıs oyle yaratmıs öyle bi kanun koymus bize bu içgüdüyü vermiş demekki zorlanılacak bişey değil bu
kendim için istiyosam namerdim sırf doğanın kanunu dıye boyun eğiyorumkaydirigubbakcemile3
bence sende korkma çünkü herşeyın başı stres belki çok kolay geçecek bi an için suan stres yapıyosun ya da bu stresın o kolay anı zorlaştırabılır

saolasın cnm

ama öyle değil mi made sonra bakmışsınız 1 haftadan sonra kızlar siz istersiniz tadı damağında kalıyo insanın anacım günde 4 defa duş aldığımı bilirim şimdi de sürekli başım ağrıyo diye doktora gittim dün sinüzit olmuşum duş almaktan anacımm saçım kurumaz oldu

rica ederim tatlım
boşver sende yaa evlilik hazırlıklarının tadını çıkar
yoksa bu stresten düğününün zevkine varamazsın boşver rahatla derim ben
kafanda büyüttükçe kabus olur
rahat ol canım benim
yaşamışım gibi konuşuyorum ama sadece hayatta hiçbişey için korkmaya degmez

Ay maşallah Pınarcım günde 4 kezmiiiiiiiiiiii:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…