Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kaydirigubbakcemile3

ay pınar öldürdün beni koptummmmmmmmmmmmm,:roflol::roflol:
ay herkes bana bakıyo:roflol:

saol haktanncım cnm aslında terapiye ihtiyacım var bnm ama haziran gibi kapınızı calarım artık cnm nick inin anlamı ne

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pınarcım çok tatlısın yaaaaa
çok guldumkaydirigubbakcemile3

saol haktanncım cnm aslında terapiye ihtiyacım var bnm ama haziran gibi kapınızı calarım artık cnm nick inin anlamı ne

canım zaten hazıranda ben evlenmıs oluyorum sana sölerim ansı bıse oldugunu
iyiki korkmamışımmı dıceeeem artık korktukları kadar varmısmı dıcem bılemem
o gun yaşar sana sölerimkaydirigubbakcemile3
canım nickimin anlamı ablamın oğlunun adı ben koymuştum adını
allahtan gelen demek
ablamın oğluda bize allahtan gelen bi hediyeydi çünküŞeniz

hımm cok güzel neyse sen bir evlen hayırlısıyla düğünün olsun ben sana sorarım artıkkaydirigubbakcemile3

haktan bende sana söyleyebilirim nası bişe olduğunu tabi vakit bulursam ilk bi hafta

hımm cok güzel neyse sen bir evlen hayırlısıyla düğünün olsun ben sana sorarım artıkkaydirigubbakcemile3

tamam canım sorarsın istediğin kadar sorarsın sonuna kadar anlatırım bende
şimdiden kendını uzme boşver şu gunlerın tadını çıkaryerimseniben

cnm biz ist dan almayı düşünüyoruz haziran gibi eger begenemezsem diktireceğiz bakalım hazianda bakmaya başlayacam düğünü temmuz sonu yapacağımız için

haktan gelinlik ayakkabını aldın mı aldıysa nasıl bişey topuklumu

teologcum inşallah istedıgın gıbı bişey bulabılırsın
dzcel canım ayakkabımı gelınlıgın sıparısını verdıgımı zgun aldım çünkü ayakkabıyla yapıyolarya provaları o yuzden
ayakkabım topuklu ama çok yuksek degıl ince topukta degıl bıde ayakkabım bilekten bağlamalı oldugu için çok rahatım içinde ayaktan çıkma derdı yok yani
bide tam ayagımın ölçüsüne göre yapıldı
tabıkı spor ayakkabı rahatlıgında olmaz ama olabıldıgının en rahatı sanırım şuanda

bazı arklar kas gevşetici tavsiyesinde bulunmuşlar ilk gece içinmi acaba yanlış anlamadıysam valla ben cok korkuyorum ödüm kopuyor desem yeridir kas gevşetici ii bir fikir olabilir bnm için
canım bana da doktor merhem vermişti bana,uyuşturmak için sanırım
pınarcığım süpersin,darısı başımıza mı desem bilmiyorum :1shok:
üf ya 1 dosya kaldı onada yarın mı bakxam acep hihoyyyt

canım rahatlatmak için sakinleştirici filan da veriyorlar sanırım kas gevşetici işe yaıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…