kaydirigubbakcemile3ama öyle değil mi made sonra bakmışsınız 1 haftadan sonra kızlar siz istersiniz tadı damağında kalıyo insanın anacım günde 4 defa duş aldığımı bilirim şimdi de sürekli başım ağrıyo diye doktora gittim dün sinüzit olmuşum duş almaktan anacımm saçım kurumaz oldu
ama öyle değil mi made sonra bakmışsınız 1 haftadan sonra kızlar siz istersiniz tadı damağında kalıyo insanın anacım günde 4 defa duş aldığımı bilirim şimdi de sürekli başım ağrıyo diye doktora gittim dün sinüzit olmuşum duş almaktan anacımm saçım kurumaz oldu
saol haktanncım cnm aslında terapiye ihtiyacım var bnm ama haziran gibi kapınızı calarım artık cnm nick inin anlamı ne
hımm cok güzel neyse sen bir evlen hayırlısıyla düğünün olsun ben sana sorarım artıkkaydirigubbakcemile3canım zaten hazıranda ben evlenmıs oluyorum sana sölerim ansı bıse oldugunu
iyiki korkmamışımmı dıceeeem artık korktukları kadar varmısmı dıcem bılemem
o gun yaşar sana sölerimkaydirigubbakcemile3
canım nickimin anlamı ablamın oğlunun adı ben koymuştum adını
allahtan gelen demek
ablamın oğluda bize allahtan gelen bi hediyeydi çünküŞeniz
haktan bende sana söyleyebilirim nası bişe olduğunu tabi vakit bulursam ilk bi haftacanım zaten hazıranda ben evlenmıs oluyorum sana sölerim ansı bıse oldugunu
iyiki korkmamışımmı dıceeeem artık korktukları kadar varmısmı dıcem bılemem
o gun yaşar sana sölerimkaydirigubbakcemile3
canım nickimin anlamı ablamın oğlunun adı ben koymuştum adını
allahtan gelen demek
ablamın oğluda bize allahtan gelen bi hediyeydi çünküŞeniz
hımm cok güzel neyse sen bir evlen hayırlısıyla düğünün olsun ben sana sorarım artıkkaydirigubbakcemile3
gelinliğini aldınmı cnm
valla adını verirsen çok memnun olurum canım sevaba girersin kaydirigubbakcemile3
tşk ederimm a.s.tamam canım ben sana pazartesi muhakkak yazarım, malum ki ben eve 2 haftada gidiyorum :tomato:
haktan gelinlik ayakkabını aldın mı aldıysa nasıl bişey topuklumu
canım bana da doktor merhem vermişti bana,uyuşturmak için sanırımbazı arklar kas gevşetici tavsiyesinde bulunmuşlar ilk gece içinmi acaba yanlış anlamadıysam valla ben cok korkuyorum ödüm kopuyor desem yeridir kas gevşetici ii bir fikir olabilir bnm için
canım ben 1-2 yıl sonra diyorum ama bakalım ozi gibi süpriz olursa neden olmasınkaydirigubbakcemile3Kızlar ne zmn bebiş düşünüosunuzzzzzzzzzz
canım bana da doktor merhem vermişti bana,uyuşturmak için sanırım
pınarcığım süpersin,darısı başımıza mı desem bilmiyorum:1shok:
üf ya 1 dosya kaldı onada yarın mı bakxam acep hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?