Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

inşallah cnm ya iyi birer iş bulursunuz ikinizde heleki kriz zamanı malesef özle sektör öle seninle ilgili olmayanşeyleri bile istiyorlar senden neyse cnm diğer elemanların hızına gündüz yetişemiyorduk şimdi ise ortalık da yoklar sanırım kocişleriyle yemek yiyorlardır onlarla vakit geciriyorlardır bizim öle bişeyimiz olmadığı için başbaşa kaldık

yesinler yesinler gün boyu yoruldular
allah agızlarının tadını bozmasın hepsıne mutlulukl versin
bıde ogünleri bizede göstersin:Saruboceq:

inşallah canım
serpilcim bende kaçıyorum hayatım
gözlerim iyice yoruldu başım ağrımaya başladı
inşallah yarın da fırsat bulablirsin yıne görüşürüz
çok optum seni canım

sanada canım
sende dınlen bıraz dınlenemedın bugun senınde başın agrıyodu
görüşürüz canım öptümm

Napıyorsunuz?
Ben daha eve gidemedim iş çıkışı,ablamlar bir ev aldılar evi çok merak ettiğim için onlarla gittim beğendim :)
Annemlerede biraz sohbet ettim,şimdi kocişin işyerine geldim,birazdan eve gideceğiz malum kurtlar vadisi var kocişin en büyük hastalığı olurlar kendileri:)

mısraacım gündüz sohbet cok koyu idi akşam haktann la başbaşa kaldık cünkü diğerleri kocişleriyle vakit gecirmek için gitti yemek filan haktann da gitti tek ben kaldım yine demirbaş olarak bnmki de kurtlar vadisi hastası ayy hiç sevmem birde cok anlarmışım gibi senaryoyu geçmiş bölümleri bana anlatır kalbi kırılmasın diye sabırla dinlerim

Günaydın kızlarhihoyyythihoyyyt
angel nerdesin :1ninca:

Canım güle güle otursunlar,darısı sizin başınızayerimseniben

valla gelir gelmez bakım bi kızlara dedim, baüımlılık yaptı galiba kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese hayırlı cumalar
iş yerinde nete çok zor giriyorum,
ama arada bi bakıyorum sizi unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…