Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evt cnm malesef kendisi söylemese de bu durumdan dolayı eziklik yaşıyor malesef aileler konusunda şanslıyız diye düşünüyorum bizimkiler de nişanlımın ailesi de siz hangisni beğenirseniz ne istiyorsanız onu alın diyorlar dayımın kızından da örnek vereyim nişanlısının ailesi alışverişe hep bunlarla birlikte cıkmışlar ikide bir baskı yapmışlar pahalı almayın cok almayın diye ,bayramda kıza demiştimki heyecan var mı bir ayın kaldı diye adamda heyecan mı bıraktılar bir an önce düğün olsada bitse demişti

cnm ben bakla yaptım mis gibi minik minik doğradım iki de domates rendeleyip attım sen ne yapmayı düşünüyorsun

biz somon yapıoruz canım fırında yanınada salata bu kadar bugün canımm
ben bakla hiç yemedim yemediğim halde vsevmiorum nasıl oluosa o iş:)

evet hayatım çok şükür şanslıyız aileler açısından
karşı tarafın ailesi olmasa bıle kızların kendı aılesı ya da annesı tarafından zor durumda kalanda oluyo
oyuzden hem kız hem erkek aılesının tutumları çok onemlı
valla ben sadece gelınlıkte annemı ve kayınvalıdemı ıstedım çünkü onlarında bı muradı var gorsunler bişeye ortak olsunlar dedım yoksa sadece düğüne geleceklerdikaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın cnm onların rızasını da almak cok güzel bişi

evet canım
karşılıklı iyi niyet herzaman mutluluk getirir insana
heleki ana babaların dualarını almadan bişeye kalkışmak hayır getırmez dıye dusunuyorum
allaha şukurler olsunkı onlarda anlayışlı ınsanlar
hiçbişeyimize karısmadılar
yeterki mutlu olun dıyolar başka bişe demıyolar
allah herkese böyle ve daha guzel evlilik oncesi yaşatsın inşallah:Saruboceq:

amin cnm gercekten öle hele ki yakın ark larımı gördükten sonra kendi ailem iöçin de nişanlımın ailesi için de Allah a böle aileler nasip ettiği için şükrettim

amin cnm gercekten öle hele ki yakın ark larımı gördükten sonra kendi ailem iöçin de nişanlımın ailesi için de Allah a böle aileler nasip ettiği için şükrettim

evet ınsan başka örnekler gorunce oturup kendı halıne şükrediyo
eger dıger ornekler olamsa zaten kendı durumumuzdan mutlaka bı hoşnutsuzluk çıkarıyoruz

haktann sanırım ikimiz kaldık kusura bakma cnm bende bir ara vereyim dedim ama yine pc başına geldim hemen bugün okul yoktu bnm yarın bu kadar takılamayabilirm

haktann sanırım ikimiz kaldık kusura bakma cnm bende bir ara vereyim dedim ama yine pc başına geldim hemen bugün okul yoktu bnm yarın bu kadar takılamayabilirm

evet canım
ben zaten buranın bekçisiyim
sanırım burdaki tek işsizim:)
olsun gelebıldıgın kadarıyla ne kadar muhabbet etsek karyerimseniben

cnm süper bir üniversitden mezun olmuşsun bölümünde güzel neden iş bulamadın ki bnm nişanlıma da hep red cevabı geliyor her yerden atatürk üniverstesi mezunu oldugu için bir de ingilizcesi ii olmadığı için malesef sanırım senin dilin de iyidir

canım okul guzel bolumde guzel dilimde iyi ama şuan iş yok özelde malesef
ben zaten mezun olur olmaz işe girdim ama yapamadım olmadı bunalttılar beni
zaten fınallerden çıktım 1 hafta sonra işe girdim çok yorgundum
kısmet böyleymiş
inşallah nişanlında bende en guzel yerlere gönlümüze göre bi işe başlarız:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…