Ben çıkar kızlar. Yarın grşrz. Öptüm............
evt cnm malesef kendisi söylemese de bu durumdan dolayı eziklik yaşıyor malesef aileler konusunda şanslıyız diye düşünüyorum bizimkiler de nişanlımın ailesi de siz hangisni beğenirseniz ne istiyorsanız onu alın diyorlar dayımın kızından da örnek vereyim nişanlısının ailesi alışverişe hep bunlarla birlikte cıkmışlar ikide bir baskı yapmışlar pahalı almayın cok almayın diye ,bayramda kıza demiştimki heyecan var mı bir ayın kaldı diye adamda heyecan mı bıraktılar bir an önce düğün olsada bitse demişti
iyi yapmışsın cnm onların rızasını da almak cok güzel bişi
amin cnm gercekten öle hele ki yakın ark larımı gördükten sonra kendi ailem iöçin de nişanlımın ailesi için de Allah a böle aileler nasip ettiği için şükrettim
haktann sanırım ikimiz kaldık kusura bakma cnm bende bir ara vereyim dedim ama yine pc başına geldim hemen bugün okul yoktu bnm yarın bu kadar takılamayabilirm
bende bekçiyim cnm sen mezunusun cnm
cnm süper bir üniversitden mezun olmuşsun bölümünde güzel neden iş bulamadın ki bnm nişanlıma da hep red cevabı geliyor her yerden atatürk üniverstesi mezunu oldugu için bir de ingilizcesi ii olmadığı için malesef sanırım senin dilin de iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?