Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın herkese hayırlı cumalar
iş yerinde nete çok zor giriyorum,
ama arada bi bakıyorum sizi unutmadım
günaydın canım temelli kaybolmada a.s,naber işlerin,evliliğin nasıl gidiyor,

günaydın kızlar hihoyyyt, gerçi ben yazana kadar kimsecikler kalmamış ya mirmirmirmir
günaydın canım ben burdayım ama angeli merak ettim gerçekten,2 gündür yok,ilginç :uhm:

canım sen nasılsın,dün ne yaptın a.s
iyiyim canım dün provama gittim tarltanın kabarıklığına ve boyuna baktık.
önümüzdeki çarşamba % 80 i bitmiş olur dedi gelinliğin kaydirigubbakcemile2
sonrada aksam oturmasına gittim kaydirigubbakcemile3

aman ne güzel,kaçıncı provaydı canım,ben gelinliği teslim almadan önce tarlatanı almıştım.evde 1-2 gün gelin ayakkabılarımla deneme yaptım,dans ettim felan,
herkes benim düğünüme hazırlanıyor,ne giyeceğini konuşuyor,ben kendi düğünüm olduğuna inanamıyordum.farklı bir duygu gerçekten:1rolleyes:rüya sanki ya a.s

2.provamdı canım, evet gerçekten öyle rüya gibi geçiyo ya, ben hala evleneceğime inanamıyorum desem yeridir kaydirigubbakcemile3

rüya gibi sanki,ne güzelhihoyyytdiğer kızlar nerde yafisfisfis
ya kızlar dün sevgili eşim anna karina(doğru yazılmamış olabilir)'ya bilet almıştı,gittik büyük tiyatroda bale...
1.perdenin sonunda ben sevmedim eve gidelim dedi klava:yanlışlıkla bileti perşembeye almış,ogünde kurtlar vadisi var tabi,numaracıkaydirigubbakcemile
klava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım, hayırlarla olsun. ben sana bişey diyimmi sakın telaşlanma işlerimi yetiştiremem diye.bizim düğün o kadar hızlı olduki nasıl oldu anlayamadık. düğüne 34 gün kala düğüne karar verdik. 32 gün kala salon tuttuk.ev baştan aşağı tadilata girdi, duvarlar kırılıd, fayanslar söküldü, mutfak dolabı, pencere, kapı herşey....

düğünden 5 gün önce mobilyalar geldi, 3 gün kala beyaz eşya. eşim bile 5 gün kala gelebildi,senağlama herşeyi ben özellikle ailem birazda eşimin ailesi yaptı.gecler,i 2de eve geldik, temizlikle uğraşmaktan, üstelik gelinlik provamda içindeydi ve aynı hafta kuzenimin düğünde vardı.nası geçti anlayamadım.ama geçti bi şekilde.yani korkmayın herşey yetişiyo.

olurda strese girersen benim gibileri düşün demek istedm fisfisfis

evet onlar bi şekildi yetişir asıl benim mrk ettiğim nasıl bir düğün aksamı olucak ben nasıl olucam
saçım makyajım nasıl olucak kısacası ben nasıl bir gelin olucam :uhm:

kızz hepsi boşaaa hiç heyecan yapmmaaa bi bakmışın düğün salonundasınnn o kadar çabuk oluyo bitiyo ki diyosun ki bunun için miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…