canım kınam yakıldıktan sonra 11 de uyumaya gittim,erken uyuyayım da sabaha capcanlı kalkarım dedim.ama nerde tüm gece senin yazdıklarını düşündüm,saçım nasıl olacak,makyajım nasıl olacak,kaçta gideceğim,ordan resim çektirmeye giderim,ordan şuraya buraya hiç uyuyamadım heyecandan :çok üzgünüm:evet onlar bi şekildi yetişir asıl benim mrk ettiğim nasıl bir düğün aksamı olucak ben nasıl olucam
saçım makyajım nasıl olucak kısacası ben nasıl bir gelin olucam :uhm:
ınsallah hayırlısıyla güzel bir düğün olur, bu heyecanımı yenmem lazıımm ama ya fisfisfiscanım kınam yakıldıktan sonra 11 de uyumaya gittim,erken uyuyayım da sabaha capcanlı kalkarım dedim.ama nerde tüm gece senin yazdıklarını düşündüm,saçım nasıl olacak,makyajım nasıl olacak,kaçta gideceğim,ordan resim çektirmeye giderim,ordan şuraya buraya hiç uyuyamadım heyecandan :çok üzgünüm:
günaydın canım h.gGünaydın kızlar. Herkese hayırlı cumalar...
sağolun güzel dilekleriniz için kızlar ya konuşmak iyi geliyo stres gidiyo birazda olsa hihoyyytDZCEL canım inşallah güzel olur hihoyyyt herşey istediğin gibi olu canım
kaydirigubbakcemile3 çok komik ya,bende 11 de vurdum kafayı 1 e kadar gözlerim açıktı tam daldım derken karşımızdaki mağazanın alarmı çalmaya başladı,hırsızlar girmeye çalışmış,camını kırmışlar,polisler geldi,ondan sonra da uyuyamadım,hoş mağazanın alarmından çok babamın pencereden hırsız var diye bağırması uyandırdı senağlamadirim bende erken uyumaya niyetliydimde yattığım odada çok horlayan bi misafir vardı, deli oldum sinirden.kadın patlak egzoz gibi horladıo durdu. ben sadece 4 saatlik uykuyla geçirdim geceyi
günaydın canım hayırlı cumalar hihoyyytGünaydın kızlar. Herkese hayırlı cumalar...
ayy hırsızmı bu sıralar çoğaldı bu olaylar burada da, evlerede daha fazla hırsız girmeye başladıkaydirigubbakcemile3 çok komik ya,bende 11 de vurdum kafayı 1 e kadar gözlerim açıktı tam daldım derken karşımızdaki mağazanın alarmı çalmaya başladı,hırsızlar girmeye çalışmış,camını kırmışlar,polisler geldi,ondan sonra da uyuyamadım,hoş mağazanın alarmından çok babamın pencereden hırsız var diye bağırması uyandırdı senağlama
günaydın canım hayırlı cumalar hihoyyyt
canım h.g emin ol sadece sende değil hemen hemen herkeste bende dahil olmak üzere oluyo bu stres, ama nasıl geçtiğini anlamıyomuşsun tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyo bende öğrendimmerhaba kızlar.. herkese hayırlı cumalar..
kaç günden beri az çok yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum :) benim düğünümede 2 aydan fazla var ama kızlar ya sizede oluyo evden ayrılmanın üzüntüsü evliliğin stresiyoksa ben mi fazla stres yapıyorum (
evet bende çok seviyorum burayı :enbuyukkk: :dance:DZCEL canım,ben mısra,yaralım,mızmız,infanta,ozi,jnaz.....hep birlikte hazırlandık düğünümüze,eşya seçimi,gelinlik vs.çok fikir verdik ,güzel paylaşımlar yaptık,yazdık rahatladık,seviyorum buyüzden bu siteyi ya hihoyyyt
ay ben daha giremedim o moda ya çünkü yarın çalışıcam :çok üzgünüm:Nasılsınız???Walla ben haftasonu moduna girdim çoktan
canım hepimizin başından geçti,stresten başım,saç diplerim sızlıyordu,stres yedibitirdi beni,babacığımın gözleri şişti ağlamaktan,annem bir taraftan,bak yine duygulandım,babamı ağlarken görmeye hiç dayanamamneyse bu konuyu kapatalım senağlama,geldi geçti artık,kızlar bugün eşimle tanışalı tam 2 yıl oluyor.17 nisanda tanıştık :asigim:merhaba kızlar.. herkese hayırlı cumalar..
kaç günden beri az çok yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum :) benim düğünümede 2 aydan fazla var ama kızlar ya sizede oluyo evden ayrılmanın üzüntüsü evliliğin stresiyoksa ben mi fazla stres yapıyorum (
ya hırsız,silahlı hemde ateşler patladıayy hırsızmı bu sıralar çoğaldı bu olaylar burada da, evlerede daha fazla hırsız girmeye başladı
insanların gözü kararmış artık iyice Allah sonumuzu hayır etsin ya
canım h.g emin ol sadece sende değil hemen hemen herkeste bende dahil olmak üzere oluyo bu stres, ama nasıl geçtiğini anlamıyomuşsun tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyo bende öğrendim
benimde düğünüme sadece 29 gün kaldı gel bide benim halimi düşün ama rahatlıcam biraz daha eminim
çünkü burada bişeyleri paylaşmak insana iyi geliyor
kaydirigubbakcemile3 çok komik ya,bende 11 de vurdum kafayı 1 e kadar gözlerim açıktı tam daldım derken karşımızdaki mağazanın alarmı çalmaya başladı,hırsızlar girmeye çalışmış,camını kırmışlar,polisler geldi,ondan sonra da uyuyamadım,hoş mağazanın alarmından çok babamın pencereden hırsız var diye bağırması uyandırdı senağlama
günaydın canım hayırlı cumalar hihoyyyt
canım hepimizin başından geçti,stresten başım,saç diplerim sızlıyordu,stres yedibitirdi beni,babacığımın gözleri şişti ağlamaktan,annem bir taraftan,bak yine duygulandım,babamı ağlarken görmeye hiç dayanamamneyse bu konuyu kapatalım senağlama,geldi geçti artık,kızlar bugün eşimle tanışalı tam 2 yıl oluyor.17 nisanda tanıştık :asigim:
en kötü anda evden gelinlikle çıkarken ki an sanırımmaşallah Allah mutlu mesut etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?