Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet onlar bi şekildi yetişir asıl benim mrk ettiğim nasıl bir düğün aksamı olucak ben nasıl olucam
saçım makyajım nasıl olucak kısacası ben nasıl bir gelin olucam :uhm:
canım kınam yakıldıktan sonra 11 de uyumaya gittim,erken uyuyayım da sabaha capcanlı kalkarım dedim.ama nerde tüm gece senin yazdıklarını düşündüm,saçım nasıl olacak,makyajım nasıl olacak,kaçta gideceğim,ordan resim çektirmeye giderim,ordan şuraya buraya hiç uyuyamadım heyecandan :çok üzgünüm:

ınsallah hayırlısıyla güzel bir düğün olur, bu heyecanımı yenmem lazıımm ama ya fisfisfis

anlamazsın emin ol, bikaç kare kalır aklında.ben dans ettiğimizi ve ilk oyunumuzu hatırlıyorum, bide çiçeği atışımı.gerisi yok.gönlünce eğlen.emin ol çokta güzel olsun.gelinlik her kıza yakışır çünkü hihoyyyt

dirim bende erken uyumaya niyetliydimde yattığım odada çok horlayan bi misafir vardı, deli oldum sinirden.kadın patlak egzoz gibi horladıo durdu. ben sadece 4 saatlik uykuyla geçirdim geceyi

DZCEL canım inşallah güzel olur hihoyyyt herşey istediğin gibi olu canım

dirim bende erken uyumaya niyetliydimde yattığım odada çok horlayan bi misafir vardı, deli oldum sinirden.kadın patlak egzoz gibi horladıo durdu. ben sadece 4 saatlik uykuyla geçirdim geceyi
kaydirigubbakcemile3 çok komik ya,bende 11 de vurdum kafayı 1 e kadar gözlerim açıktı tam daldım derken karşımızdaki mağazanın alarmı çalmaya başladı,hırsızlar girmeye çalışmış,camını kırmışlar,polisler geldi,ondan sonra da uyuyamadım,hoş mağazanın alarmından çok babamın pencereden hırsız var diye bağırması uyandırdı senağlama

Günaydın kızlar. Herkese hayırlı cumalar...
günaydın canım hayırlı cumalar hihoyyyt

ayy hırsızmı bu sıralar çoğaldı bu olaylar burada da, evlerede daha fazla hırsız girmeye başladı
insanların gözü kararmış artık iyice Allah sonumuzu hayır etsin ya

merhaba kızlar.. herkese hayırlı cumalar..
kaç günden beri az çok yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum :) benim düğünümede 2 aydan fazla var ama kızlar ya sizede oluyo evden ayrılmanın üzüntüsü evliliğin stresi yoksa ben mi fazla stres yapıyorum (

DZCEL canım,ben mısra,yaralım,mızmız,infanta,ozi,jnaz.....hep birlikte hazırlandık düğünümüze,eşya seçimi,gelinlik vs.çok fikir verdik ,güzel paylaşımlar yaptık,yazdık rahatladık,seviyorum buyüzden bu siteyi ya hihoyyyt

canım h.g emin ol sadece sende değil hemen hemen herkeste bende dahil olmak üzere oluyo bu stres, ama nasıl geçtiğini anlamıyomuşsun tecrübeli arkadaşlar öyle söylüyo bende öğrendim
benimde düğünüme sadece 29 gün kaldı gel bide benim halimi düşün ama rahatlıcam biraz daha eminim
çünkü burada bişeyleri paylaşmak insana iyi geliyor

evet bende çok seviyorum burayı :enbuyukkk: :dance:

canım hepimizin başından geçti,stresten başım,saç diplerim sızlıyordu,stres yedibitirdi beni,babacığımın gözleri şişti ağlamaktan,annem bir taraftan,bak yine duygulandım,babamı ağlarken görmeye hiç dayanamamneyse bu konuyu kapatalım senağlama,geldi geçti artık,kızlar bugün eşimle tanışalı tam 2 yıl oluyor.17 nisanda tanıştık :asigim:

ayy hırsızmı bu sıralar çoğaldı bu olaylar burada da, evlerede daha fazla hırsız girmeye başladı
insanların gözü kararmış artık iyice Allah sonumuzu hayır etsin ya
ya hırsız,silahlı hemde ateşler patladı
canım aman altınlarına da dikkat et,biz bankaya yatırdık ertesi gün a.syerimseniben

hoşbulduk canım..inşallah anlamam nasıl geçtiğini..ben düğünüme 29 gün kala nasıl olurum tahmin bile edemiyorum valla :) inşallah canım düğününde herşey istediğin gibi olur, hiç bi aksilik çıkmaz..hazırlıkların çoğunu bitirmişsindir herhalde

canım sizinkide tuhaf olmuş hakikaten ya, düğün öncesi komik olmuş, ben sonrasında uyuyamazdım heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…